Обвинение за полицая за убийството на родителите му

Прокуратурата ще иска постоянното му задържане
Обновена: 4 юни 2016 17:20 | 3 юни 2016 17:00, Веселина Йорданова
12
Обвинение за полицая за убийството на родителите му
Снимка: архив, БулФото

Окръжна прокуратура-Пловдив привлече като обвиняем Венцислав Караджов за убийството на родителите му.

Според обвинението на 15 май 45-годишният полицай умишлено е умъртвил майка си Божура Караджова и баща си Цветан Караджов, като убийството е извършено предумишлено и с користна цел.

Още по темата

За престъплението законодателят е предвидил наказание "лишаване от свобода" от 15 до 20 години, доживотен затвор и доживотен затвор без замяна.

От доказателствата по делото – множество експертизи, разпити на свидетели, извършени огледи, претърсвания и изземвания, разпознаване и други процесуално-следствени действия, е прието, че е налице обосновано предположение, че обвиняемият е извършил престъплението, за което е привлечен в това му качество, съобщиха от Апелативна прокуратура-Пловдив.

Днес прокуратурата внася искане в Окръжен съд-Пловдив за вземане на постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо Венцислав Караджов.

Досега обвинението към него беше, че е предоставял системно оръжие на непълнолетния си син, за да стреля. Съпругата му също е в ареста за съучастие в извършването на престъпление.

Снощи 15-годишният им син е бил закаран в спешен център, защото се е почувствал зле при разпит в полицията. Там препоръчали консултация на детето с психиатър.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Ddd преди 7 години
"Кой" си знае работата. Ако не играеш с нас си против нас, и затова ще ти спретнеме едно компроматче и ще те опраскаме. Справка, Цацаров, КТБ, поръчковите "убийци" срещу Пеевски.
10
0
 
0
 
! Отговори
Яяяяяяяяячяяяя преди 7 години
Искате сюжет Ще Ви напиша Вие преценете дали става.Не се подигравам става въпрос за семейство отгледали примерен човек в обществото. Мотив най вероятно много работа. Моите съболезнования за родтелите. Другите факти и обстоятелства можете и сами да ги намерите щото сте завършили Академията в Симеоново с много наследени знания. На IP не пращай нищо.
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Edna" dobra" kombinaziya nolizai I prostitutka,!
8
3
 
0
 
! Отговори
gost преди 7 години
Искам да попитам тия господа отде знаят адресите та питат децата и с какво право ги питат ти на тоя ли адрес живееш в ловеч е това
7
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А дали полицаят първо е накарал майка си да проституира - което би било разбираемо, щом става дума за полицай, или направо я е убил?
6
3
 
3
 
! Отговори
Старата школа преди 7 години
"Той е" щото така е най-лесно - разкриваемост 100%! Този човек трябва да е най-големият ***, за да ги убие той!Всички са знаели, че имат конфликт и че първо него ще обвинят! Най-малкото, наел е килър за целта, но той не е. И тези простотии със сина и жена му! Отврат! Важното е да се шуми и да се отчита дейност, а истинските престъпници всеки ден вилнеят наистина под закрилата на полицията!
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 3 Родителите също имат вина. Не са създали в детето си трудови навици от малко. Всичко е било поднесено наготово. Вече възрастен няма как да ги създаде. Пари на готово се харчат бързо
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този имот е негов , когато починат. А кога ще починат.......
3
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По-големи *** от полицаите няма, отцеубийци и майцеубийци всичките.
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДОБРЕ ДЕ ТОЗИ ИМОТ НАЛИ ПАК Е НА НЕГО , НЕ КАЗВАТ ДА ИМА БРАТ И ЛИ СЕСТРА , ЗАЩО ТРЯБВА ДА ВЛИЗА В ГРЕХОВЕ , ТОВА Е ЧУДОВИЩНО , ТЕЗИ КОИТО САТИ ДАЛИ ЖИВОТ ТИ ГИ УБИВАШ
1
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Полицай да убие родителите си за пари - изобщо не ме учудва, полицаите са на всичко готови за пари, подобно представителките на една друга по-стара професия!