Митьо Очите е по-добре, влели му 100 банки кръв

Сумата за лечението му към момента е около 200 бона, твърдят негови близки
Обновена: 12 юни 2016 10:43 | 12 юни 2016 07:30,
372
Митьо Очите е по-добре, влели му 100 банки кръв
Снимка: архив, Булфото

Състоянието на Димитър Желязков, Митьо Очите, е една идея по-стабилно, но критичният период още не е преодолян, съобщиха пред "Стандарт" негови близки.

До събота положението на тежко ранения Желязков беше драматично и той се влошаваше с часове. След петте огнестрелни рани, които той получи, и двете тежки операции, Очите отключи тежък ДИК синдром с масирани и непрестанни кръвоизливи.

Още по темата
Ден след инцидента бъбреците му отказаха да функционират и всички очакваха да се случи най-лошото. Очите обаче има подобрение и шанс да се оправи.

Вчера лекарите са успели да се справят с най-тежкия проблем и са спрели кръвоизлива. Смятат, че до 48 часа ще могат да му направят още една операция. Той продължава да бъде в медикаментозна кома и на изкуствено дишане. До момента са му влети над 100 банки кръв, а лечението му надхвърля сумата от 200 бона, твърдят запознати.

След престрелката към Бургас пътуваха лекари от София и Стара Загора, за да се борят за живота на Митьо Очите.

Митьо Очите бе прострелян при сблъсък между негови хора и друга групировка в заведение в Слънчев бряг. При стрелбата загина един от гардовете на Желязков.

От полицията обявиха престрелката за спонтанна, причинена от битов повод. Неофициално се появиха версии от спор за паркомясто, до опит за влияние в бизнеса с такситата в курорта, през разпределяне на парите от бежанските потоци в страната до нарковойна.

От полицията не потвърждават или отричат нито една. МВР съобщи, че е заловила убиеца на гарда, но отказа да уточни самоличността му.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


372
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
282
0
 
6
 
! Отговори
hitler преди 7 години
да мрът гадовете и по дълбоко че мноо миришат
281
0
 
11
 
! Отговори
Егати държавата преди 7 години
И гангстерите са ни некадърни... даже не успяха да се изтрепят както трябва!
280
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не било за наркомясто, най ми ти било за паркомясто! (несебърски фолклор)Ако за едно паркомясто се изтрепаха като мухи, представяте ли си за наркомясто как ще се тепат!
279
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А ТЕЯ ДОКТОРИ МИСЛЯТ ЛИ ЗА ТОВА, ЧЕ КАТО ДОЙДЕ В СЪЗНАНИЕ ТОЯ ЩЕ Е ОСЪЗНАЛ КОЛКО ПЕЧЕЛЯТ И ЩЕ ПОИСКА %???
278
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Медии, слезте от пиедестала на който сте се качили.Работата ви е кауза пердута и много раздута.--Който е измислил обществените клюки е червен ***.
277
0
 
20
 
! Отговори
Йовка устата преди 7 години
След цялата случка има две новини-добра и лоша.Добрата е,че имаме лекари супермени,кадърни и можещи;лошата е,че не всеки е достоен да познае качествата им.
276
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Днес преброих 25 статии за тоя. А за 24 май бяха далече по-малко.Значи - живеем в мафиотска държава, която издига на пиедестал мутрагенно изменените криминали.
275
0
 
39
 
! Отговори
Йовка устата преди 7 години
В същата тази бургаска болница не много отдавна издъхна родилка,която беше със същия дик синдром,но не дойдоха светила от София да се борят за живота й,макар че две деца оставаха сираци.Помня много добре как се оправдаваха ,същите тези лекари,че серумът за съсирване на кръвта струвал много и дори не разполагали с него.Събраха се кръводарители от цяла България-бедни и отрудени хора,искащи да спасят един от тях.Но жената не беше спасена-тя би сърувала твърде много за нашата държава.
274
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дреме ми за един гангстер. Колко хора са избити от него и неговите хора?И вестниците явно са гангстерски, щом пишат само за престъпниците.Хайде бе, магистратите, самосезирайте се! Ето ви повод. Стреляли се за паркоместа били... Що такива хора имат оръжие?Ми ако аз си намеря пищов и изпозастрелям тия, дето паркират на улицата, здравната каса ще ми плаща ли лечението като на тоя престъпник?!А кой му плаща лечението? НИЕ!!! А ЗАЩО???
273
0
 
13
 
! Отговори
cat преди 7 години
Че да му бяха преляли 1000.
272
10
 
2
 
! Отговори
Бакъря,който срина м преди 7 години
Дано оживее,за да раздава и за напред така нужната ни справедливост,след като има очи,за разлика от Кьоравата Темида.
271
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цитат: "До момента са му влети над 100 банки кръв, а лечението му..."---Абе вие наред ли сте? 100 банки кръв х 400мл. = 40 литра кръв......?Вие у ред ли сте бе? Ненормални писаници и небивалици.--Ей, ходете се научете преди да пишете ПОРЕДНИТЕ ЩУРОТИИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
270
0
 
28
 
! Отговори
да ама преди 7 години
До до317Не, в САЩ управляват евреите. Но средната класа живее богато. В България управляват гангстери. Човече, разбираш ли мои познато вече се лекуват извън България, имат финансови възможности и го правят. Обаче кажи 80% от българите къде да ходят? Тези кръвопиици лекуват само мутри в костюми и роми. Не виждат ли,ч е не може така. Парите за здраве къде отиват? Защо? Не плащаме малко за осигуровки. Не могат ли да попитат?
269
0
 
14
 
! Отговори
до317 преди 7 години
В САЩ отдавна не е дивия Запад.Там отдавна са се преборили за територии и някогашните ганстери вече са бизнесмени,политици,държат банки Те отдавна са сложили костюмите и всеки знае кой-кое.Тука не е така ,тука тепърва махнаха анцузите и влязоха в костюми,но разликата тука е че ние ги знаем а в САЩ не ги знаят.Те вече са благотворители,меценати,дарители,откриватели.Тез нашге мишоци докато стигнат това ниво доста ще се изпотят
268
0
 
14
 
! Отговори
до 316 преди 7 години
До До БориславЛично аз подкрепям Борислав. И съм живял 10 години в САЩ, та горе-долу ми е ясно. САЩ? Кой се отказва доброволно от слуги? Повярвай ми гражданите на САЩ не биха търпели да ги загробват корпорации. Българите живеят в САЩ мног по-добре от тук.
267
1
 
10
 
! Отговори
До Борислав преди 7 години
Бориславе ,и да се събудиш нищо не можеш да направиш ТЕ са навсякъде и заемат най-висшите постове в държавата и има нещо друго ТЕ са подкрепяни от САЩ там е центъра.Много са мощни ТЕ държат банковата система,сигурността ,големи корпорации работят за тях.ТОВА Е ОКТОПОД КОЙТО Е ПЛЪЗНАЛ ИЗ ЦЕЛИЯ СВЯТ!!
266
1
 
14
 
! Отговори
Борислав преди 7 години
Хора събудете се,стига сме писали само в тия форуми.Не някои друг а тези който избираме са виновни за тоя фарс.
265
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не се ядосвайте.Не чувате ли как още чалгаджиите и някои от елита благославят Георги Илиев,Илия Павлов и още все знайни и незнайни мутри ,даже им приписват качества на богопомазани а зад тези хора стоят кръв и трупове и унищожени млади животи.Пазете си децата и ги оставете да се самоунищожат.
264
0
 
33
 
! Отговори
Ева Алексова преди 7 години
Цяла България със затаен дъх следи здравословното състояние на Митьо Очите.Най добрите лекари от цяла България отиват в Бургас, той е най-важният българин.
263
0
 
31
 
! Отговори
sram преди 7 години
80% нямат право на лечение, защото плащат осигуровки и им викат въшки, защото осигуровките им били смешни за материалите на великите лекари. Затова ромите ги тупат и те се грижат з атях, а пък бизнесмените мутри им плащат, ама и бият. Защото да ти кажа и за тези дето ви плащат огромни суми на ръка такива грижи полагате. Видял съм. Подържате тази корупция и вие, щото сте алчни и безкрупулни за сметка на болните. Нямате срам.