Митьо Очите е по-добре, влели му 100 банки кръв

Сумата за лечението му към момента е около 200 бона, твърдят негови близки
Обновена: 12 юни 2016 10:43 | 12 юни 2016 07:30,
372
Митьо Очите е по-добре, влели му 100 банки кръв
Снимка: архив, Булфото

Състоянието на Димитър Желязков, Митьо Очите, е една идея по-стабилно, но критичният период още не е преодолян, съобщиха пред "Стандарт" негови близки.

До събота положението на тежко ранения Желязков беше драматично и той се влошаваше с часове. След петте огнестрелни рани, които той получи, и двете тежки операции, Очите отключи тежък ДИК синдром с масирани и непрестанни кръвоизливи.

Още по темата
Ден след инцидента бъбреците му отказаха да функционират и всички очакваха да се случи най-лошото. Очите обаче има подобрение и шанс да се оправи.

Вчера лекарите са успели да се справят с най-тежкия проблем и са спрели кръвоизлива. Смятат, че до 48 часа ще могат да му направят още една операция. Той продължава да бъде в медикаментозна кома и на изкуствено дишане. До момента са му влети над 100 банки кръв, а лечението му надхвърля сумата от 200 бона, твърдят запознати.

След престрелката към Бургас пътуваха лекари от София и Стара Загора, за да се борят за живота на Митьо Очите.

Митьо Очите бе прострелян при сблъсък между негови хора и друга групировка в заведение в Слънчев бряг. При стрелбата загина един от гардовете на Желязков.

От полицията обявиха престрелката за спонтанна, причинена от битов повод. Неофициално се появиха версии от спор за паркомясто, до опит за влияние в бизнеса с такситата в курорта, през разпределяне на парите от бежанските потоци в страната до нарковойна.

От полицията не потвърждават или отричат нито една. МВР съобщи, че е заловила убиеца на гарда, но отказа да уточни самоличността му.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


372
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
262
0
 
30
 
! Отговори
от 308 преди 7 години
Явно вие лекарите можете да работите само за роми и мутри, защото едните ви бият, а другите ви плащат. Ами хубаво - това ви е клиентелата.
261
0
 
15
 
! Отговори
от 308 преди 7 години
Плюя на такава интелигенция, дето не може да изпълнява задълженията си, защото е прогнила от корупция! Затова и при вас се лекуват само роми, тупат ви и мутри. Вие нормални хора не можете и не знаете как да обслужвате. И да - ходя на лекар само с връзки, щото много ви чета мненията по форумите.
260
0
 
20
 
! Отговори
Очевидци преди 7 години
Когато Митьо Очите говори по телефона си в заведение всичко млъква,спира се музиката,спират се всякакви разговори .Друг път пък полицаи го чакат да си изпие кафето на спокойствие и го карат с патрулната кола у тях.
259
1
 
16
 
! Отговори
do 305 преди 7 години
До АнонименВиж какво гн.и.до, заявявам най-отговорно, че НИКОГА НЕ СЪМ ХОДИЛ ПРИ ВАС БЕЗ да си плащам+осигуровките и ако ще ме наричаш въшка, да ти кажа .пл.юя на вас. Споря с теб заради идеите ми: а те са че всеки българин заслужава висококоачествено обслужване. И затова сте виновни вие, дето ни викате въшки. Виновни сте, защото вместо да спрете корупцията в здравеопазването, понеже ценностите ви са такива на обслужващи мутри с пари, вие се държите с хората като ***.Не е хуманно, пич.
258
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Божо козела вече е пътник
257
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой не знае Митьо Очите,кой не е слушал за него!Всеки знае е че е наркотрафикант.Днес по БТВ излиза един чичка от полицията и със мазен глас съобщава на аудиторията,че бат Митко го простреляли за паркомясто.Стоя гледам го и не мога да повярвам че висш чиновник от МВР лъже най-нагло.
256
18
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До до 288Ти вярно ли си толкова малоyмен, или само се правиш? Не стига, че без пари ви работим, ами и консумативите ли искате да плащаме?!?! Осигуровките ти за 1 г. не покриват и половин хирургичен комплект, бе въшко.
255
0
 
35
 
! Отговори
Емигрант преди 7 години
Явно има НАРЕЖДАНЕ от НАЙ-ВИСОКО НОВО да се спаси този "герой на труда", носещ огромни ДОХОДИ на тези които са го създали и го подкрепят всячески до днес ! Мексиканска история.
254
1
 
34
 
! Отговори
Емигрант преди 7 години
В тази СМОТАНА територия, наречена България ( не е държава ) на един носител на НОБЕЛОВА НАГРАДА щяха да обърнат по-малко внимание, отколкото на един гаден престъпник -БАНДИТ !!!Затова НИКАКВО ВРЪЩАНЕ в България, докато нещата не се оправят !!!
253
0
 
23
 
! Отговори
до 288 преди 7 години
Вярвам си и още как? Ванъо Танов и той ли не можеше да ви плати, та го оставихте без линейка 40 минути, а за тази мутра - все едно е папата. Явно държавата се грижи добре за тези, които ги създава. Ванъо Танов се бореше срещу горивата, ама явно е бил бушон. Истинските управляващи са приятели на Очите.
252
0
 
0
 
! Отговори
Край преди 7 години
ох олекна ми.
251
0
 
26
 
! Отговори
Батман преди 7 години
Митяяя, дано от тия банки с кръв поне една заразена с някоя болест да ти се падне Митяяя. Дано да пукнеш в мъки поне толкова големи, колкото ти си причинил Митяяяя. Ако оцелееш, бъди като зеленчук Митяяя. Оцелей Митяяяяя, че щерки имаш и не знаеш дали няма да им се случи това, което ти си причинявал на чужди дъщери Митяяяя. Всичко се връща Оченцеее. Върви при жена си Митяяяя, чака те с отворени обятия Митяяяя... Еххх Митя, Митяяяяя днес си ти, утре цялата ти *** Митяяяяя, Митяяяяя...
250
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нека се надяваме че Господ ще му даде подходящо наказание, щом съда не го наказа.Иначе Дънов има много точни думи - "ако някой бъде убит, то неговите грехове биват опростени, защото не е имал време да си плати за тях."Затова - май по добре да остане жив, ***!
249
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За болните деца пари нямаНо за митьо очите винаги има
248
0
 
13
 
! Отговори
Пешо преди 7 години
Дано поне половината са били гейски или женски, та да обърне резбата ...
247
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
щом се подобрява,успокоих се. защото ме болят бъбреците,дископатията,вчера ми извадиха последните 5 зъба и нямам 500 лв.за протеза......но като прочетох добрата новина,всичко ми мина.
246
1
 
22
 
! Отговори
до 288 преди 7 години
До do 288Ей затова ме е страх да ходя при вас на лекар, защото няма гаранция повечето са *** като теб. Аз съм дошъл, защото съм болен, а не защото ламтиш за пари. Скъпи били консумативите, ами сигурно са скъпи, ама на вас ви харесва мутрите и корупцията да ви крадат, а пък вие да крадетет клиентите си. По мутренски.
245
0
 
10
 
! Отговори
do 288 преди 7 години
До АнонименАбе ***, вземи си скъсай ди.пло.мат.а бе! Ходещо пл.ямпа.ло такова. И да ги изкарам на такива като теб и 2 ст. няма да дам. За какъв се мислиш бе, на.гл.ец! Ти не си н.аг.ъл, ти си направо без.очл.ив. Щ е е добре да си направиш реклама на практиката тук, за да е ясно на хората що за същества ги лекуват. Ходи лекувай Очите, к.ел.еф.ир такъв! Да станеш богат като него с парите му! Харчи му парите и се радвай, че си способен. Думи нямам......
244
1
 
31
 
! Отговори
Не е истина преди 7 години
Вероятно някой човечец или дете е издъхнал защото не е имало 2 банки кръв, и специалисти лекари дори не са били информирани, че някой има нужда от тях. За този се прави всичко възможно да бъде спасен. Защо ли ? Много е просто: едните (да казвам ли кои ?) им осигуряват протекция, а другите им дават необходимия пай ... За едните е удобно, защото трупат без да се цапат, а за другите е удобно, че дори и да се цапат хем трупат, хем има кой дс ги избърше...мерзост по български. Не е истина...
243
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До до 284Ти вярваш ли си? Ахахахаха!! Ми недей плаща, като те застрелят в оная работа ще изкараш едни 200 хил. лв и готово, след като си толкоз голям.