Митьо Очите е по-добре, влели му 100 банки кръв

Сумата за лечението му към момента е около 200 бона, твърдят негови близки
Обновена: 12 юни 2016 10:43 | 12 юни 2016 07:30,
372
Митьо Очите е по-добре, влели му 100 банки кръв
Снимка: архив, Булфото

Състоянието на Димитър Желязков, Митьо Очите, е една идея по-стабилно, но критичният период още не е преодолян, съобщиха пред "Стандарт" негови близки.

До събота положението на тежко ранения Желязков беше драматично и той се влошаваше с часове. След петте огнестрелни рани, които той получи, и двете тежки операции, Очите отключи тежък ДИК синдром с масирани и непрестанни кръвоизливи.

Още по темата
Ден след инцидента бъбреците му отказаха да функционират и всички очакваха да се случи най-лошото. Очите обаче има подобрение и шанс да се оправи.

Вчера лекарите са успели да се справят с най-тежкия проблем и са спрели кръвоизлива. Смятат, че до 48 часа ще могат да му направят още една операция. Той продължава да бъде в медикаментозна кома и на изкуствено дишане. До момента са му влети над 100 банки кръв, а лечението му надхвърля сумата от 200 бона, твърдят запознати.

След престрелката към Бургас пътуваха лекари от София и Стара Загора, за да се борят за живота на Митьо Очите.

Митьо Очите бе прострелян при сблъсък между негови хора и друга групировка в заведение в Слънчев бряг. При стрелбата загина един от гардовете на Желязков.

От полицията обявиха престрелката за спонтанна, причинена от битов повод. Неофициално се появиха версии от спор за паркомясто, до опит за влияние в бизнеса с такситата в курорта, през разпределяне на парите от бежанските потоци в страната до нарковойна.

От полицията не потвърждават или отричат нито една. МВР съобщи, че е заловила убиеца на гарда, но отказа да уточни самоличността му.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


372
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
242
2
 
12
 
! Отговори
до 284 преди 7 години
До АнонимеnДа кажем, че знам. Но откъде накъде ще плащам осигуровки и не ми казвай, че съм плащал по 10-20 лева на месец, защото семесйтвото ми плаща здравни всеки месец поне по 2000 лева, пък като отида да се лекувам, ще ми бъркате пак в джоба? От къде накъде. Ами следете парите от здраве и си вършете съвестно работата. Какво са виновни болните, че парите за здраве се харчат за друго? А?
241
1
 
8
 
! Отговори
do 281 преди 7 години
Ами като ще ми искаш от джоба, за да ме лекуваш качествено, ок, тогава ми искай само от джоба, ама дай и аз да ти искам за това да носиш съдебна отговорност за лечението ми. И не ме карайте да плащам осигуровки. Защото ако тези осигуровки се разпределяха ЧЕСТНО И КОРЕКТНО по съвест, нямаше да работите само за пари, като мафиоти. Защо да плащам нещо, дето не отива по шредназначение и ме обрича на умиране? А? АЗ да не съм б.ал.ама.
240
1
 
14
 
! Отговори
hotlips преди 7 години
Тиква тая банда наркомани и убиици е на свобода защо докога ще се убива безнаказано съда пак ги пусна докога бойко
239
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До до 281Знаеш ли какви пари са изследванията, процедурите и КОНСУМАТИВИТЕ за процедурите даже, без да броим труда дори, при тези операции? Не знаеш нищо, само човката ти знае много!
238
1
 
5
 
! Отговори
до 281 преди 7 години
До АнонименНе сте способни на най-важното и то е човещината. Разликата между ***.фи.от.а/мутрата и професионалиста е, че единият работи само за пари, а другият не САМО. Ей, направо си ми ант.ип.ати.чен.
237
1
 
8
 
! Отговори
до 281 преди 7 години
До АнонименХа-ха-ха! Отвратен съм, дори когато си плащам, ме е яд! Искаш ли да ти кажа каква е истината. Извикали са малкото добри лекари в България и са ги накарали насила да се грижат за този. Друго обяснение нямам. Знам ги колко са добри, знам ги. Знам ги като видиш, че си плащаш те изкарват по-болен или те караш да идваш пак. Да.Абе ясни сте ми бе!
236
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До не е за вярванеАко си е платил от джоба - няма проблеми, какъв е проблема! Гледайте хубаво на какви чудеса са способни българските лекари, стига да разполагат с достатъчно ресурс.
235
1
 
24
 
! Отговори
не е за вярване преди 7 години
Ужасна корумпирана здравна система. Как може лкарите да са толкова безчовечни и бездушни. Може и да е социално зло, ама нали има пари - ще го стабилизираме, а хората, които не могат да с еприспособят към кражби, рекети и подлости да умират в бедност и здравеопазването в тях да е мираж. Каков долно общество! Оцеляват в него само такива като Очите. Абе защо умря Ванъо Танов? За него нямаше линейка и за Л. Живкова нямаше, а? Кой ни управлява така?
234
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щом казват, че е по добре значи умира!!!Роднините му са от интересчийски навлек нагоре и даваха репортаж за тях преди години!
233
0
 
25
 
! Отговори
Прост Каратист преди 7 години
Стрелеца защо не го е омерил в очите ?Другият път по точно се целете разходи да няма за държавата ,че от мутри не останахапари за пенсионерите и децата в здравната каса.
232
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този плаща ли си здравните осигуровки или се води в бюрото по труда и взема помощи? Москов къде си?
231
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
УМРЕ ЛИ ДИМИТЪР ЖЕЛЯЗКОВ ЩЕ СЕ ПРЕМИНЕ НА ПО-ВИСОКО НИВО!!!!!!!!ДИМИТЪР ЖЕЛЯЗКОВ Е СРЕДНОТО НИВО!!!!!!!!!ВИСОКО НИВО СА ЧЕРЕПА, БУДА И ДРУГИ КРУПНИ ИЗЕДНИЦИ ПРЕСТЪПНИЦИ В БЪЛГАРИЯ!!!!ТАКИВА КАТО БРАТЯ ГАЛЕВИ, МУТРЕТО ИЗНУДВАЧ РЕКЕТЬОР АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ, КМЕТО НА ГАЛИЧЕ СА ПРОСТО ДРЕБНИ РИБЕНЦА!!!!ЧАКАМЕ ДОБРАТА НОВИНА, ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ДОБРИТЕ НОВИНИ СА МАЙ САМО 1 НА 100 СПРЯМО ЛОШИТЕ!!!
230
0
 
11
 
! Отговори
да преди 7 години
"Тежък е емоционалният живот на мутрата и затова единственият начин безсмисленото им съществуване да бъде забелязано на този свят е примитивната им агресия."
229
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До "Милост Няма Да Има": Абе кухавел, да ти го набухам в "ай ти-то". Пише се IP - Internet Protokol. Ама то в мутренската ти ку.ха кра.туна какво друго да има. Всички сме ви гледали как зацикляте като ви поотупа някой. Пресен пример Кобров като му нацелиха кофата и зацикли на "Продължаваме напред", като грамофона на прабаба ми с надраскана плоча.
228
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Природата в действиеToчно това му пожелавам и аз, не заслужава да си тръгне от този свят ненаказан! ;-)
227
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Айде сега Москов да излезе и да даде отчет, тия 200 хил. откъде са. Лекарите в българия са много добри и правят чудеса, стига да има пари, но защо за лечението на редовния данъкоплатец в подобни ситуации са административно ограничени до разход 2 хил. лв., а тук за тоя са изхарчени 200 хил.
226
0
 
20
 
! Отговори
Природата в действие преди 7 години
Мисля че Господ ще остави Очко да живеено като половин човек!И това ако ще е живот здраве му кажи.Рано или късно всеки си плаща греховете.Този ще се мъчи дълги години.
225
7
 
0
 
! Отговори
доктор ОхБоли преди 7 години
Пожелавам му дълголетие ,а вие ме търкате!
224
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ОБЩЕСТВОТО ИСКА СПРАВЕДЛИВОСТ И ХИЧ МУ НЕ ДРЕМЕ ЗА ОЧИТЕ - ГЪРЧ, ПРЕСЛЕДВАНЕ НА ПРЕСТЪПНОСТТА, КОНФИСКАЦИЯ НА ИМУЩЕСТВОТО ПО ГОЛЯМО ОТ ЗАКОННИЯ ДОХОД, ЗАТВОР ЗА ВСИЧКИ КОИТО ПЕРАТ ПАРИ, ЗАТВОР ЗА ТИЯ С ДВОРЦИ И ПАЛАТИ БЕЗ ЗАКОННИ ДОХОДИ, ТОВА ИСКА ОБЩЕСТВОТО- РАВЕНСТВО ПРЕД ЗАКОНА. ОБЩЕСТВОТО ИСКА ДА НЯМА ТАКИВА ДЕТО ДА СА НАД ЗАКОНИТЕ- ДОЛУ ВСИЧКИ КОИТО НЕ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ- ТЕ СА СОЦИАЛНИТЕ ***.
223
1
 
1
 
! Отговори
доктор ОхБоли преди 7 години
Абе ДНЕС що ми тръкате постовете