Митьо Очите е по-добре, влели му 100 банки кръв

Сумата за лечението му към момента е около 200 бона, твърдят негови близки
Обновена: 12 юни 2016 10:43 | 12 юни 2016 07:30,
372
Митьо Очите е по-добре, влели му 100 банки кръв
Снимка: архив, Булфото

Състоянието на Димитър Желязков, Митьо Очите, е една идея по-стабилно, но критичният период още не е преодолян, съобщиха пред "Стандарт" негови близки.

До събота положението на тежко ранения Желязков беше драматично и той се влошаваше с часове. След петте огнестрелни рани, които той получи, и двете тежки операции, Очите отключи тежък ДИК синдром с масирани и непрестанни кръвоизливи.

Още по темата
Ден след инцидента бъбреците му отказаха да функционират и всички очакваха да се случи най-лошото. Очите обаче има подобрение и шанс да се оправи.

Вчера лекарите са успели да се справят с най-тежкия проблем и са спрели кръвоизлива. Смятат, че до 48 часа ще могат да му направят още една операция. Той продължава да бъде в медикаментозна кома и на изкуствено дишане. До момента са му влети над 100 банки кръв, а лечението му надхвърля сумата от 200 бона, твърдят запознати.

След престрелката към Бургас пътуваха лекари от София и Стара Загора, за да се борят за живота на Митьо Очите.

Митьо Очите бе прострелян при сблъсък между негови хора и друга групировка в заведение в Слънчев бряг. При стрелбата загина един от гардовете на Желязков.

От полицията обявиха престрелката за спонтанна, причинена от битов повод. Неофициално се появиха версии от спор за паркомясто, до опит за влияние в бизнеса с такситата в курорта, през разпределяне на парите от бежанските потоци в страната до нарковойна.

От полицията не потвърждават или отричат нито една. МВР съобщи, че е заловила убиеца на гарда, но отказа да уточни самоличността му.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


372
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
222
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
МИТЬО ОЧИТЕ Е 10 ПЪТИ ПО-ГОЛЯМ ИЗВЕРГ И ПРЕСТЪПНИК ОТ БРАТЯ ГАЛЕВИ!!!!ВСИЧКИ МУТРО ПРЕСТЪПНИЦИ ОСОБЕНО КАТО БУДА И ЧЕРЕПА ТРЕПЕРЯТ ЩОТО ЗНАЯТ, ЧЕ И ТЕХНИЯ РЕД НЯМА ДА Е ДАЛЕЧЕ!!!СМЪРТТА НА ДИМИТЪР ЖЕЛЯЗКОВ ЩЕ Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПОКАЗАТЕЛНА КАКВО СТАВА С ТАКИВА КАТО НЕГО!!!!!!!!! ДАНО ПУКНЕ И ТО СКОРО ДИМИТЪР ЖЕЛЯЗКОВ ПОМОЛЕТЕ СЕ И ВИЕ :)
221
1
 
11
 
! Отговори
знайко преди 7 години
предстаете си ако боцко го застигне либуфтъ на сретен какви крокодилски сълзи ще са по медиите какви опашки за даряване на кръв, какви светила на докторското съсловие о бугаристаня и от чужбина ще бъдат дофъркани на държавни разноски да му закърпят дебелия търбух на тиквочоглу. да направим дарителска кампания и да намерим бъгарските светци от буундок. аз съм с 10 хиляди еврака вътре.
220
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ВИЖТЕ МУ САМО БРОЯ НА МУТРИТЕ С НЕГО!!! ТИПИЧЕН ТЕРТИП БОКО И ЧЕРЕПА!!!!САМО ЗАРАДИ ИЗНАСИЛВАНИЯТА НА МОМИЧЕТА КОИТО Е ПРАВИЛ В ДИСКОТЕКИТЕ КРИЕИКИ СЕ ЗАД МУТРООХРАНАТА СИ ЗАСЛУЖАВА МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ СМЪРТНА ПРИСЪДА!!!!*** *** ДИМИТЪР ЖЕЛЯЗКОВ И ТО СКОРО АБСОЛЮТЕН ИЗВЕРГ Е НЕЩО КАТО ЧЕРЕПА И БОКО!!!!
219
4
 
27
 
! Отговори
124 преди 7 години
Голям зор да спасят най-добрия приятел и верен съдружник на Боко Тиквата... И ето тази статия е най-голямото доказателство, че това правителството, *** от алчни нагли *** е МУТРЕНСКО!
218
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Преди години НЛО имаха една песен "Гусин Иванов". Разказваше се за една мутра, Гусин Иванов, който бил прострелян два пъти във врата. И жена му Надежда моли хирурга да го спаси. Накрая хирургът спасява мутрата и казва "Няма надежда, надежда да станеш вдовица". И мутрата с парите пак оцеля. Явно и сега ще стане така. Митьо Очите е един от малкото, за които няма да съжалявам, ако се гътнат. Такива гангрени трябва да се режат до дъно.
217
1
 
8
 
! Отговори
Духовен растеж преди 7 години
РаСтежен хормон се пише със С. И не сравнявайте *** с животни, защото животните са много по-одухотворени от *** като този и останалите.Какво друго, освен да се заканват могат? Та те са груби, лишени от духовност, не поставящи си екзистензиални въпроси ***.Да не искате да се извисят чрез страданието като Разколников, който също тръгва с брадва да разрешава въпросите на живота?
216
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Ден след инцидента бъбреците му отказаха да функционират и всички очакваха да се случи най-лошото."Имате грешка... най-ДОБРОТО очакваме всички да се случи...
215
0
 
4
 
! Отговори
до 249 преди 7 години
И аз не се страхувам да пиша.....само дето не зплашвам.
214
0
 
6
 
! Отговори
до 251 преди 7 години
Брей колко беше безстрашен, а сега се изплаши като те помолих най-любезно да напишеш защо не те е страх, а 99% проценат от нас трябва да треперят от теб, когато пишеш, защото ти защитаваш очите. Нали не се страхуваш, напиши го де!
213
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БЪЛГАРИЯ Е БЕДНА, А ТИЯ Б А Н Д И Т И ТРЯБВА ДА БЪДАТ РАЗМАЗАНИ БЕЗ МИЛОСТ, С ЦЯЛАТА СТРОГОСТ НА ЗАКОНА. ОСВЕН ТЯХ ВСИЧКИ *** ДА СИ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИТЕ.
212
0
 
7
 
! Отговори
до 251 преди 7 години
и защо ти, защитникът на Очите не се беспокоиш, а ние, почти 99% трябва да се безпокоим? Кажи де? Или те е страх да го кажеш. Няма страшно, ние си го знаем.
211
0
 
7
 
! Отговори
да бе преди 7 години
Сега пък да не се уплашите от този с поста Милост Няма да има, той затова е тук да ви плаши и да си прави експерименти с нас. Правят го вече по навик, свикнали са от ДС, после минаха през мутрите и сега вече им е нещо като добър ден.
210
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДИК синдром - 99% сигурна cмъpт. Но тоя не е простосмъpтен, може и да го оправят.
209
0
 
5
 
! Отговори
do 247 преди 7 години
До Милост Няма Да ИмаА и там ли са ви пуснали? Ама и твоя се следи.
208
0
 
4
 
! Отговори
до 228 преди 7 години
Пише се " бял дроБ", а не дроП.
207
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А ще има ли ОДИТ на болницата в БургасТолкова пари похарчиха.Кой ли чиновник в МЗ е член на борда й.
206
0
 
5
 
! Отговори
до 237 преди 7 години
Да. Правилно.Не помислих въобще за това. Сега може да са го осигурили на минималната заплата, за да " затворят устата и очите " на медиите.Не че медиите са свободни.На журналистката от Бургас в пощата пуснаха чук, когато започна да пише подробности за Очите.
205
1
 
5
 
! Отговори
до 238 преди 7 години
До Милост Няма Да Имапрестани да заливаш форума с ***.и.змит.е си. Да не мислиш, че не го казват, ама вашата ценностна система е навсякъде- в управлението , в реалити форматите, в културата на фолка и т.н. И какво като му казваш? Като намери лесното и примитивното и му се услади лесното, борбата е трудно. Наложихте ценностите си, пък после и робите ви виновни.
204
0
 
10
 
! Отговори
do 224 преди 7 години
Не знам каква е тази ясновидка, но човек, който има елементарни познания по медицина ще ти се смее на поста. Изрязано дебело черво знаеш ли кога ще се възстанови напълно за 1 година? Когато цъфнат налъмите.
203
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
УТРЕ СЛАВИ ЩЕ ПЕЕ ЛИ ПЕСНИ ЗА ТОЯ С КОМБЪЛИТЕ, ЩЕ ПЛАЧЕ ЛИ, ЩЕ ИМА ЛИ СЪБИРАНЕ НА ПОМОЩИ ЗА ТЕХ, А САШКУ ДЮДИКОВ ЩЕ ХРАЧИ ЛИ ПОЛИСМЕНИТЕ ДЕТУ СА ДРЪЗНАЛИ ДА РАЗВАЛЯТ СПОКОЙСТВИЕТО НА МУТРИТЕ ОТ НЕСЕБЪР- А САШКУ, А СЛАВЧО- КАКВО КАЗВАТ ГОСПОДАРИТЕ ВИ, КАКВИ ОПОРНИ ТОЧКИ ЗА МУТРИТЕ ВИ СА ДАДЕНИ.