Митьо Очите е по-добре, влели му 100 банки кръв

Сумата за лечението му към момента е около 200 бона, твърдят негови близки
Обновена: 12 юни 2016 10:43 | 12 юни 2016 07:30,
372
Митьо Очите е по-добре, влели му 100 банки кръв
Снимка: архив, Булфото

Състоянието на Димитър Желязков, Митьо Очите, е една идея по-стабилно, но критичният период още не е преодолян, съобщиха пред "Стандарт" негови близки.

До събота положението на тежко ранения Желязков беше драматично и той се влошаваше с часове. След петте огнестрелни рани, които той получи, и двете тежки операции, Очите отключи тежък ДИК синдром с масирани и непрестанни кръвоизливи.

Още по темата
Ден след инцидента бъбреците му отказаха да функционират и всички очакваха да се случи най-лошото. Очите обаче има подобрение и шанс да се оправи.

Вчера лекарите са успели да се справят с най-тежкия проблем и са спрели кръвоизлива. Смятат, че до 48 часа ще могат да му направят още една операция. Той продължава да бъде в медикаментозна кома и на изкуствено дишане. До момента са му влети над 100 банки кръв, а лечението му надхвърля сумата от 200 бона, твърдят запознати.

След престрелката към Бургас пътуваха лекари от София и Стара Загора, за да се борят за живота на Митьо Очите.

Митьо Очите бе прострелян при сблъсък между негови хора и друга групировка в заведение в Слънчев бряг. При стрелбата загина един от гардовете на Желязков.

От полицията обявиха престрелката за спонтанна, причинена от битов повод. Неофициално се появиха версии от спор за паркомясто, до опит за влияние в бизнеса с такситата в курорта, през разпределяне на парите от бежанските потоци в страната до нарковойна.

От полицията не потвърждават или отричат нито една. МВР съобщи, че е заловила убиеца на гарда, но отказа да уточни самоличността му.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


372
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
202
3
 
8
 
! Отговори
до 235 преди 7 години
До Милост Няма Да ИмаПрестани със заканите бе! Ще ти кажа защо? Защото децата възприемат мутренските ви ценности, затова. И хайде стига си плашил, че ни омръзна все баби Яги да ни казват как да живеем и мислим.
201
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя ако оживее ,много лекари ще влязат в затвораДосега се казваше, че ДИК синдромът е фатален
200
0
 
14
 
! Отговори
до 232 преди 7 години
До АнонименИ да е здравноосигурен, какво променя? Да не мислиш, че е декларирал доходите си? Проблемът е защо такива грижи за един меко казано човек с антихуманни ценности?
199
1
 
4
 
! Отговори
до 231 преди 7 години
И какво става като се спре рязко приема на соматостатин?Питайте Очите сега.Определено ще се падне на изпитите по медицина - и в двата факултета - Медицинския и Ветиринарномедицинския.
198
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТОЯ Б А Н Д И Т ПЛАЩА ЛИ ЗДРАВНИ ОСИГУРОВКИ, А ДАНАЦИ, ПЛАТИ ЛИ СИ ОПЕРАЦИИТЕ....НЕПРИМИРИМОСТ КЪМ ПОДОБНИ БЕЗПОЛЕЗНИ ОТПАДАЦИ.
197
0
 
9
 
! Отговори
ako преди 7 години
ние българите ценяхме честността, трудолюбието, таланта, върховенството на закона, добротата, а не бъркахме добротата със слабост, не завиждахме на можещите и трудолюбивите - повярвайте ми никога Митъо Очите нямаше да е богат и никога хората от бившите ДС нямаше да успеят с пъкленото си дело. Пък ние си изберем някой *** за управляващ, защото е некадърен и не е заплаха за никого или някой способен и добър го експлоатираме и се чудим що така живеем. Ами затова. Като сменим ценностите ще се опра
196
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И защо тия мутри никога не са здравноосигурени." Пирогов " още не се съвзел от загубите за лечението на Юрий Галев.И него го поддържаха изкуствено за луди пари.
195
2
 
1
 
! Отговори
4еpa преди 7 години
ROJBITE NA KOMUNIZMA KATO -O4ITE SA NA IZ4EZVANE- ZA TOVA SA ZA6TITEN VID !!!!!!
194
2
 
27
 
! Отговори
АК-47 преди 7 години
"Спасяването на лейтенант Митьо Очите"!!! Отвра-аааат! Добре, разбирам, лекарите полагат Хипократова клетва. Но само да попитам, защо когато трябва да се спасява живота на българско ДЕТЕ, не се лекува спешно за 200 000 лева в българска болница или да се отпуснат за друга държава, пак спешно, а родителите набират средствата чрез дарения? Децата също са здравно осигурени. Та пак питам, но отговор не чакам, ЗАЩО, един наркопласьор е по-важен от ДЕЦАТА на България? "Нема такава държава!"
193
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Друга ясновидка ми каза, че Очите е объркал нещо и самият Сретан Йосич го е поръчал.Оживее ли, чака го повече от ад.
192
1
 
10
 
! Отговори
абе преди 7 години
да ви кажа дайте да не си завиждаме и да уважаваме талантливите, работливите, честни и добри хора, защото идват бизнесмени, които ни управляват и всички работят за тях, като Митъо Очите и цялата клика дето си прави грагара с нас, българите. А ние българите сме способни и мъдри хора. Ама и много изстрадахме след тази подарена свобода- дано вече сме научили уроците си житейски.
191
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лекарите няма да се справят, защото органите му са увредени от хормоните, с които се е тъпкал приживе. А какви са и колко може да се гадае. Сега ги спира рязко и защитата му падта отведнъж.
190
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дано да оцелле, че после ако знаете какъв живот го чака. Ако умре ще се оттърве прекалено безболезнено.
189
0
 
38
 
! Отговори
така ли става преди 7 години
Значи за родилки ДИК синдрома е фатален и неспасяем, но за Очите не е.Значи за родилки молят цялата държава за кръв и плазма, а за Очите има достатъчно?*** държавата, в която наркобоса има повече права от родилка, даваща живот.Да не се чудите после що никой не ще да дарява кръв.
188
1
 
13
 
! Отговори
до 210 преди 7 години
До реформа.бгГрешиш човече, четох че Митъо е здравноосигурен, само че за кой обикновен здравноосигурен полагат такива грижи. Ванъо Танов водя ли как почина? Абе има спасение от тях и спасение е в законите, в образованието и в духовните ценности. Аз да ти кажа дълбоко се съмнявам, че един духовен и морален човек ще плаши някой, за да го изнунда да му служи, както те действат. Един духовен човек не унищожава таланти и съдби. И не искам богатите в България да са хора с ниски морални критерии.
187
0
 
7
 
! Отговори
Трезвомислещ преди 7 години
Ще го изправят на крак за да има повече жертви! На всеки е ясно че мафиот който оживее след такова нещо ще направи всичко възможно за да отмъсти и да си запази престижа. И другия път вместу брадви сигурно ще нахлуят с базуки в дискотеката
186
0
 
3
 
! Отговори
Трезвомислещ преди 7 години
Ще го изправят на крак за да има повече жертви! На всеки е ясно че мафиот който оживее след такова нещо ще направи всичко възможно за да отмъсти и да си запази престижа. И другия път вместу брадви сигурно ще нахлуят с базуки в дискотеката
185
1
 
20
 
! Отговори
Патиланчо преди 7 години
Щом като безсрамните лъжци в БОЙКОСТАН обявиха че до тук за лечението на "Националната Гордост Митьо очите" са дадени 200 000лв, то разходът със сигурност е 2млн лв. През февруари детето ми (6ти клас) счупи крак на Боровец. Спасителите ми поискаха 1250лв задето са го свалили с шейна до къщичката им, т.е. 500м по снега. За да го закарат с линейка до София искаха ХХХХлв. В Пирогов ми продадоха 2 пирона за 980лв, отделно разни други плащания. Що ли не дойде доктор от Ст.Загора да ми опеира детето?
184
0
 
14
 
! Отговори
грамада преди 7 години
Като чета тези форуми и се сещам за "Грамада" от Вазов.Всеки хвърля по един камък с думите" проклет да е" наркопласьора.
183
0
 
5
 
! Отговори
do 212 преди 7 години
кои точно са цяла България? И по-точно кои от управлението на България са с вас?