Очите не бил в съзнание, изкуствено седиран е

Кръвоизливите му били овладяни, но положението било критично
12 юни 2016 17:21,
103
Очите не бил в съзнание, изкуствено седиран е
Снимка: архив Булфото

Димитър Желязков е седиран, за да може процедурите, които са животоспасяващи, да се извършват по-лесно. Той изкуствено се поддържа в безсъзнание, обясниха лекари от бургаската болница.

Още по темата

Очите е в това състояние от няколко дни и няма как да е идвал в съзнание, опровергаха плъзналите слухове от МБАЛ Бургас.

Състоянието на несебърския бос остава критично, но кръвоизливите били овладяни.

До събота положението на тежко ранения Желязков беше драматично и той се влошаваше с часове. След петте огнестрелни рани, които той получи, и двете тежки операции, Очите отключи тежък ДИК синдром с масирани и непрестанни кръвоизливи.

Ден след инцидента бъбреците му отказаха да функционират и всички очакваха да се случи най-лошото. Очите обаче има подобрение и шанс да се оправи.

Вчера лекарите са успели да се справят с най-тежкия проблем и са спрели кръвоизлива. Смятат, че до 48 часа ще могат да му направят още една операция. Той продължава да бъде в медикаментозна кома и на изкуствено дишане. До момента са му влети над 100 банки кръв, а лечението му надхвърля сумата от 200 бона, твърдят запознати.

След престрелката към Бургас пътуваха лекари от София и Стара Загора, за да се борят за живота на Митьо Очите.

Митьо Очите бе прострелян при сблъсък между негови хора и друга групировка в заведение в Слънчев бряг. При стрелбата загина един от гардовете на Желязков.

От полицията обявиха престрелката за спонтанна, причинена от битов повод. Неофициално се появиха версии от спор за паркомясто, до опит за влияние в бизнеса с такситата в курорта, през разпределяне на парите от бежанските потоци в страната до нарковойна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
0
 
3
 
! Отговори
Кирил и Методий преди 7 години
До loykoПовечето четящи подминават шльокавицата без да я четат така че ако искаш пиши така!
69
1
 
1
 
! Отговори
loyko преди 7 години
Vseki koito pishe na latinica e sigurno,che moze da pishe i na kirilica.Tova ne e problem i ne vizdam zashto se drazniat naikoi psevdo patrioti.Izglezda mi kato Complex
68
0
 
7
 
! Отговори
ставри преди 7 години
200 бона,ама кой ги плаща?
67
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя ако оживее няма да доживее старини. Твърде много хора е раздразнил и ще го търсят, а ще е беззащитен. Но нека го спасят, за да умре по - късно. Заслужил е да страда.
66
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За някакъв *** - криминал не си заслужава да се пише.Просто криминалите си изпълняват помежду си заслужените наказания.Не знам защо плащам да се лекуват. Те не плащат и няма да плащат за мен.
65
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименБрато, верно е, че сега е модерно да си неграмотен, ама научи барем буквите. Що пишеш на гoвняницa?
64
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Митьо коя партия ползваше за чадър последно?
63
2
 
21
 
! Отговори
ЧОЧО преди 7 години
До Стойчев: ТОВА Е ЧАСТ ОТ ИГРАТА НА СИМЕОНОВО ЗА ОТВЛИЧАНЕ ВНИМАНИЕТО НА БЪЛГАРИНА ОТ ДЕМАГОГСКОТО УПРАВЛЕНИЕ НА БЕЗХАБЕРНИКА БОРИСОВ.
62
0
 
9
 
! Отговори
ПЕНЧО преди 7 години
До БКП : ЧЕТИВО ЗА ДЕТСКАТА ГРАДИНА ,ДРУГАРЮ СЕДЕСАРО-ГЕРБЕР.
61
1
 
11
 
! Отговори
МИТЬО преди 7 години
До НЕ СИ ПРАВ 51.... : ДА ,АМА АКО ТОЯ ТРАКТОРИСТ СЕ БЕШЕ ПОЯВИЛ ПРЕДИ 1989 Г. ,БАЙ ТОШО ЩЕШЕ ДА ГО ПРАТИ В ЯНЧЕВА ПОЛЯНА ,ЗА ДА ТРОШИ СКАЛИТЕ С ТЕЗИ ПОКАЗНИ МУСКУЛИ ,КОИТО ГИ НЯМА. ПЪЛЕН *** ,КАКВИТО СЕ ПОЯВИХА СЛЕД 1989 ГОД , ПОД ВЪЗДЕЙСТВИЕТО НА ТАКА НАРЕЧЕНАТА ДЕМОКРАЦИЯ.
60
0
 
10
 
! Отговори
ПИНКО преди 7 години
До sls : ОСТАВЕТЕ ГО ,ДА СИ ПИРУВА С ИНВАЛИДНАТА КОЛИЧКА БЕ ,ХОРА . НЕ БЪДЕТЕ ТОЛКОВА ДУШМАНИ ,КАТО НЕГО.-
59
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДА СЕ ДАДЕ МЕДАЛ СТАРА ПЛАНИНА НА ТОЗИ КОЙТО СТРЕЛЯ ПО ИЗНУДВАЧА МУТРАГЕН ЗАТВОРЕНИТЕ ОЧИ :DАКО ИЗНАСИЛВАЧА ДИМИТЪР ЖЕЛЯЗКОВ ПО ПРЯКОР ИЗЦЪКЛЕНИТЕ ОЧИ ПУКНЕ ЩЕ ИМАМЕ ЕДИН МАЛЪК НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ В ЛИЦЕТО НА УБИЕЦА НА ОБЪРНАТИТЕ ОЧИ!!!!!
58
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
САМО ГО МЪЧИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!СПРЕТЕ МУ СИСТЕМИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!РАЗХОДИТЕ ПО ЛЕЧЕНИЕТО МУ ПЛАТЕНИ ЛИ СА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!И ТОЯ НЕ Е 100% И ЗДРАВНО ОСИГУРЕН!!!!!!!!!!!!!!
57
1
 
25
 
! Отговори
АМИ , ТАКА Е.... преди 7 години
КАТО НЕМАШЕ ЛУСТРАЦИЯ СЛЕД 10.11.89г........ЩЕ ТЪРПИТЕ ТИЯ ЧЕРВЕНИ ОТПАДЪЦИ НА СОЦ-а:МИТЬО ОЧИТЕ , ДОКТОРА , БАТ САЛИ , ПИЖЕ , ЛИЖЕ , , ГОШЕ , КИРЕ..... И ПР.!!!КОЙТО САМ СИ ГО НАПРАВИ----ДРУГ , НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МУ ГО НАПРАВИ!
56
0
 
22
 
! Отговори
иван преди 7 години
не разбрах- министър-председателят ли е стрелян или някакъв наркобоклук?-Ама то май няма разлика,затова лекарите така усърдно(под дулата на мутрите) се борят за безценния животец на митето.Няма такава държава!
55
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каква всеотдайна борба от страна на целия държавен апарат и на белите престилки, за да спасят живота на един обществен враг! Просто е като някакъв зловещ виц!
54
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако е вярно/ както пишат по сайтовете/, че са му изрязали дебелото черво и бъбреците му могат да откажат всеки момент...........не искам да умира. Нека си "живее"
53
0
 
15
 
! Отговори
Лошо преди 7 години
Последната прмоция в Слънчев Браг.Nice to MITYOU, park and get 5 shots for free...
52
3
 
22
 
! Отговори
наблюдател преди 7 години
От цялата случка логично следва онова, което всички в района знаят - М. зъркелите е начело на голяма престъпна група действаща спокойно и безнаказано под полицейска закрила и държавни протекции.
51
1
 
21
 
! Отговори
БКП преди 7 години
Борбата продължава другари до краха на Капитализма.Ние създадохме СИК и ВИС.Това са наши момчета другари.Един ще падне друг ще го смени.Христо Калчев е хронолог на нашата борба!