Очите не бил в съзнание, изкуствено седиран е

Кръвоизливите му били овладяни, но положението било критично
12 юни 2016 17:21,
103
Очите не бил в съзнание, изкуствено седиран е
Снимка: архив Булфото

Димитър Желязков е седиран, за да може процедурите, които са животоспасяващи, да се извършват по-лесно. Той изкуствено се поддържа в безсъзнание, обясниха лекари от бургаската болница.

Още по темата

Очите е в това състояние от няколко дни и няма как да е идвал в съзнание, опровергаха плъзналите слухове от МБАЛ Бургас.

Състоянието на несебърския бос остава критично, но кръвоизливите били овладяни.

До събота положението на тежко ранения Желязков беше драматично и той се влошаваше с часове. След петте огнестрелни рани, които той получи, и двете тежки операции, Очите отключи тежък ДИК синдром с масирани и непрестанни кръвоизливи.

Ден след инцидента бъбреците му отказаха да функционират и всички очакваха да се случи най-лошото. Очите обаче има подобрение и шанс да се оправи.

Вчера лекарите са успели да се справят с най-тежкия проблем и са спрели кръвоизлива. Смятат, че до 48 часа ще могат да му направят още една операция. Той продължава да бъде в медикаментозна кома и на изкуствено дишане. До момента са му влети над 100 банки кръв, а лечението му надхвърля сумата от 200 бона, твърдят запознати.

След престрелката към Бургас пътуваха лекари от София и Стара Загора, за да се борят за живота на Митьо Очите.

Митьо Очите бе прострелян при сблъсък между негови хора и друга групировка в заведение в Слънчев бряг. При стрелбата загина един от гардовете на Желязков.

От полицията обявиха престрелката за спонтанна, причинена от битов повод. Неофициално се появиха версии от спор за паркомясто, до опит за влияние в бизнеса с такситата в курорта, през разпределяне на парите от бежанските потоци в страната до нарковойна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
26
 
! Отговори
Бай йух преди 7 години
Нека ползват колкото кръв искат,за да го поддържат жив , но за успокоителни -НИТО ЛЕВ , нека се наслаждава на момента.
29
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-малко 100 човека са дали кръв за да "изтече в канала" образно казано. Колко ли човешки живота можеха да се спасят с всичките тези сакове.... И как ли се чувстват дарителите като знаят за какъв *** се ползват?
28
0
 
42
 
! Отговори
Помнещ преди 7 години
Връщат се старите времена, ей! Вкарат некоя мутра в болница и ген.Борисов и други 3-4 като него стоят до леглото му и мачкат каскети. Зе нашите мутри няма пнсия - това е естествена смърт...
27
0
 
4
 
! Отговори
свински черва БДС преди 7 години
Тая бюлетина за Някой Конкретен ли е списвана, дето му не му е работа да се интересува. Или те са повечко по червото надолу ?
26
2
 
38
 
! Отговори
Данаил преди 7 години
Дай Боже да чуем хубава новина най-после, че е е умрял ***. Хайде сега правителството да докара и лекари от чужбина за да спасят най-важния човек в тази страна.Отвратен съм от тази държава
25
1
 
14
 
! Отговори
??? преди 7 години
Седиране -ще да е " привеждане в седнало положение" (сядане на дирек) , а в анадолата означава същото ,но в преносен смисъл.
24
0
 
33
 
! Отговори
. преди 7 години
Ал Капоне са го вкарали в затвора за данъци, наш митьо го вкараха в гроба за едно паркомясто.Разлика в нивата...
23
1
 
39
 
! Отговори
фъкер преди 7 години
Толкова ли е важен за народа и данъкоплатеца да плаща всичко за спасяванто му.Сега щели да поканят американски и японски хирурзи за спасяването му .*** goverments
22
0
 
33
 
! Отговори
. преди 7 години
В последните 3 дни за митьо комбала в медийте се пише и говори повече от колкото за бб.Бочко, разстреляй си PR-ите. Те те предадоха!
21
0
 
17
 
! Отговори
Хейтър Тролев преди 7 години
Както се казваше в оня виц" искам да нме обръснеш нула номер но не ми смъквй слушалките. - вдишаи -издишай ,звучало от там. " " -докторите да превъртят касетата от началото и ще се оправи.
20
1
 
25
 
! Отговори
относно седирането преди 7 години
некай някой компетентен, може би авторът на бюлетина, да обясни повечко за седиране в интензивно отделение, било то естествено, било то изкуствено. чакам.
19
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
сега разбрахме кои са най-важните хора в тая държава и за кого работи тя,оттук нататък не зная кой ще иска да дарява кръв,не зная и кой ще се чувства сигурен в тази страна,разбрах хората които напускат
18
1
 
41
 
! Отговори
БКП преди 7 години
Да живее мутроландия!Нали мутренския период свърши другари политици?Май системата възпроизвежда мутрагени.Още е модерно мутрагенското поведение в обществото.Колкото до "Очите"един падна друг ще го смени!!!
17
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БПЦ да канонизира тоя, дето го е гръмнал.
16
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
200000 лева (двеста хиляди лева) за лечение на очи!?!?!? Кой ще плати сметката?
15
1
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хърватия отвя турците. Манете го тоя с испъкналите очи. На никой не му пука.
14
1
 
21
 
! Отговори
Затвора затвора преди 7 години
Понякога да си в затвора е по-добре за даден човек, въпреки че всеки би си помислил, че такова нещо не е възможно.
13
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ ДА СПРАТ ДА ВСЯВАТ НАПРЕЖЕНИЕ В ОБЩЕСТВОТО- МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕТЕ ЧЕ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАМЕ ОТ СОЦИАЛНИТЕ О Т П А Д А Ц И НАРЕЧЕНИ МУТРИ- ПЛАЩАЛ ЛИ Е ДАНЪЦИ, ЗДРАВНИ ОСИГУРОВКИ, А СОЦИАЛНИ ОСИГУРОВКИ- ХА ОТ БОЛНИЦАТА НАПРАВО В АРЕСТА- С КАКВО СИ ИЗКАРВАТ ХЛЯБА, С КАКВО СТРОЯТ ХОТЕЛИТЕ- ПРЕВЪРНАЛИ ЮЖНОТО ЧЕРНОМОРИЕ В БАСТИОН НА ПОШЛОСТТА, КИЧА, ГРОЗНИ, ПРОТИВНИ ХОТЕЛИ НАХВЪРЛЯНИ В НИЩОТО- ИЗПРАНИ МИЛИОНИ ПАРИ- В ЗАТВОРА.
12
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Още един от любовниците на Жени Калканджиева е поел към Вечните Ловни Полета!!!
11
1
 
85
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От този месец спирам да си плащам здравни осигуровки. Не искам с мойте пари да се лекуват бадити. Ха сега ми изтрийте коментара. Цензурата в сайта Ви е тотална!