Мъж загина при катастрофа на пътя Шумен-Силистра

Ударили са се 2 коли и микробус
14 юни 2016 18:31, Красимир Ангелов
1
Мъж загина при катастрофа на пътя Шумен-Силистра
Снимка: Булфото

Мъж е загинал при тежка катастрофа между три автомобила на пътя Шумен-Силистра, в участъка между Хитрино и Венец, след разклона за село Близнаци, съобщиха от полицията в Шумен.

Сигнал за пътното произшествие е подаден около 14.10 часа в дежурната част на шуменската полиция. На мястото на катастрофата са изпратени екипи на полицията, на противопожарната служба и на Спешна помощ.

Установено е, че водач на Фолксваген, пътуващ към Венец, е навлязъл в насрещната лента за движение и се блъснал в микробус, в който се ударил движещ се зад него автомобил.

В следствие на удара германската кола е "разцепена на две", уточниха от полицията за БТА.

Загиналият мъж е пътувал точно в тази кола, той е на 30 години. 26-годишният водач на автомобила е с наранявания и е транспортиран до МБАЛ-Шумен.

При катастрофата са пострадали още шофьорът на микробуса и жена, пътувала в превозното средство, която също откарана в шуменската болница. Предстои изясняване на тяхното състояние.

Пътят е временно затворен заради извършване на оглед и почистване на отсечката. Създадена е временна организация на движението по обходен маршрут през с. Капитан Петко - Хитрино - с . Деница, допълни Йорданова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари