Баща се нахвърли с юмруци на дете, било сина му

Мъжът ще олекне с 300 лв.
15 юни 2016 15:39,
34
Баща се нахвърли с юмруци на дете, било сина му
Снимка: архив, Bulphoto

40-годишен мъж от Разград се нахвърлил с юмруци и ритници върху 11-годишно момче, което счупило носа на сина му, съобщава Дарик радио.

Инцидентът е станал в неделя вечер на детска площадка. 12-годишният син на Валери Димитров се обадил на баща си по телефона и изплашено му съобщил, че е пострадал.

Разгневеният родител пристигнал на мястото, попитал кой е посегнал на сина му и когато му посочили 11-годишно момче, му нанесъл няколко удара по главата.

Според показанията на Димитров пред Районния съд в Разград той дръпнал детето, като го хванал под мишницата, то се уплашило и паднало на земята. Според свидетели пък мъжът удрял момчето с юмруци и го ритал. Момчето не е пострадало сериозно, а на нарушителя е съставен акт по Указа за дребно хулиганство.

Заради чистото му съдебно минало, Димитров е наказан с глоба от 300 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще ми набият детето, аз ще ходя в полицията да пускам жалби, ще викнат баща му, ще кажат че не е вярно. Ще кажа че ще ги съдя. Ще заведа дело, ще платя на адвокат. Ще загубя делото щото няма свидетели. Ще платя разноски по делото.Грубо 1000лв с изгубеното време и липсата от работа.Затова, причакваш калпазанина някоя вечер, няколко шамара без свидетели и готово.
25
1
 
0
 
! Отговори
Джеферсън преди 7 години
В детската градина ме малтретираше едно *** без никаква причина. Учителката едва ли не го защитаваше, родителите ми казаха, да съм намерел общ език с него. Преди две години заколи момиче 77 пъти с химикалка. Съжалявам, че моят баща не го струпа навремето, като нищо можеше и момичето да е живо сега.
24
1
 
2
 
! Отговори
Кристиян преди 7 години
И защо трябва новина като тази да се пуска въобще. Журналистчета, вземете гледайте по хубави новини да пускате, че България умира.
23
3
 
8
 
! Отговори
nqkoj преди 7 години
Защо всички смятат, че набитото дете е било невинното. Това, че е със счупен нос не означава, че не е започнало първо и да си е намерило майстора.
22
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
11 годишен счупил носа на 12 годишен, после таткото на по-гелемия, в ролята на батман спухал по-малкия ,а ако беше дошъл таткото на по-малкия ( супермен ) - какво ли щеше да стане с батман ! Айде ве , няма ли да пускатате вече този филм с хубаво качество, че ми писна с тези HDTS формати на китайски и субчете преведени от чичко гугъл :)
21
3
 
9
 
! Отговори
инструктор преди 7 години
счупен нос вече не е детска игра. Прав е бащата да защити сина си.........
20
3
 
3
 
! Отговори
Се тая преди 7 години
Абе *** работа. Ама реално на всеки в детството се случва. Нищо чудно утре да са си приятели вече, както става. Изпуснал си е нервите бащата малко *** си е взел глобата. П.С.Като ви чета коментарите как отивате и бието тоя и оня св чудя ако попаднете на някой по силен как ще го набиете?По- добре гледайте да си решите такива въпроси по - нормалния начин. С бой или биеш един път и после те бият и тва е.
19
3
 
6
 
! Отговори
до 20 преди 7 години
Ти наред ли си бе мойто момиче, говорим за деца и родители , къв Митьо кви Очи те подгониха. Няма ли сега споменеш и други лица от хай лайфа...ходи си да си натопиш главата в някой язовир за 10-15 мин под вода...
18
12
 
0
 
! Отговори
до 19 преди 7 години
Като ти е лабаво синчето, не само носа ще му счупят и като му счупят носа, идат при мене и и аз ще се разправя с тебе то и зетя на Митьо очите много рива ама сега е на изкуствено дишане знаем ги таквиз лабави герои ходят с по 40 бабаита охрана да не им скъсат ***.
17
10
 
15
 
! Отговори
1 преди 7 години
Ако някой счупи носа на детето ми направо отивам в Централния да го лежа
16
3
 
28
 
! Отговори
mama3000 преди 7 години
Не се прави така. Първо отиваш при родителя, мирно и кротко сядате и се разбирате. Ако не стане - другия родител почне да се прави на интересен наритваш него и синчето му, да си знаят и двамата за в бъдеще...
15
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И на мен някое хлапе да тръгне да ми бие детето и аз така ще реагирам . Това е съвсем нормално - бащински инстинкти... А може би и майка би се нахвърлила
14
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Напишете му и адреса като му зараснe носа на синчето и ще ида да го му стопля *** не съм за 300 лв и аз мога да бия деца.
13
3
 
35
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
А бащата на побойника ще бъде ли осъден,че синът му е бил това момче?Все пак то е започнало първо.Или потърпевшата страна няма право да се защити?Срам за такива родители,които не си възпитават децата,а отглеждат престъпници.Защото това дете ще си мисли,че всичко му е позволено и утре пак ще бие друго,а може и същото момче.
12
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На големия чичко му на били разглезеното синче и той отишъл да бие другото дете и да раздава правосъдие глей ти а съда си чопли носа и го глобява крупната сума 300 лв аз колко деца мога да набия щом само 300 лв струва.
11
3
 
21
 
! Отговори
surr3a1 преди 7 години
Ще отида и ще счупя носа на малкия ***... око за око!
10
12
 
8
 
! Отговори
реалист преди 7 години
Много докачливи и префинени всички -и деца, и родители.Помня, че като бях дете при игра някой ме замери с изгоряла електрическа крушка, тя се счупи и стъкло проби повърхностно главата ми.Прибрах се в кръв и рев.Майка ми извади стъклото, дезинфекцира мястото и ме изпрати навън да си играя със същите "разбойници".Нито бой,нито разправии с деца и родители.Какво се промени сега,че се вдига такъв шум за нищо?
9
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не се презорвайте много да го осъдите 2 лв е достойна глоба.
8
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За 300 лв можеше поне един крак да му счупи.
7
2
 
41
 
! Отговори
Малко му е преди 7 години
Щом баща на гаменчето не се е погрижил за възпитанието му, значи трябва някой друг да му свърши работата. Малко го е бил.