Лекували Митьо Очите като всеки друг пациент

Лекарите в Бургас са смутени от интереса към случая
15 юни 2016 09:33,
64
Лекували Митьо Очите като всеки друг пациент
Снимка: архив, Bulphoto

Никой не е оказвал натиск върху лекарите, борещи се за живота на Димитър Желязков - Митьо Очите. Това коментира д-р Здравка Инджова от болницата в Бургас.

Още по темата

От лечебното заведение са категорични - за тях няма значение дали лекуват обикновен човек или наркобос. Лекарите обаче признават, че се чувстват смутени от огромния медиен интерес към пациента им.

"Иначе абсолютно поведението ни е такова, каквото при всеки пациент. Ние сме имали и подобни пациенти, много по-тежки, които, разбираемо, не са били интересни за медиите и не са получавали такава гласност", коментира д-р Инджова.
 
По данни от болницата до понеделник лечението на Димитър Желязков струва 21 890 лева. За вторник разходите са  още 850 лева. Най-скъпи са медикаментите за регулиране на кръвосъсирването. Флаконът е 2300 лева, като за пациента са използвани 7 опаковки.
 
Според лекарите, непосредствената опасност за живота му е отминала. За това важен фактор е здравият организъм на Митьо Очите. До часове лекарите ще направят опит да върнат пациента към самостоятелно дишане и в съзнание
 
По думите на лекарите на Желязков предстои дълъг период на възсатоняване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
32
 
! Отговори
G преди 7 години
Ако го лекуват като всеки друг да е преминал от този свят.
29
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тва докторите в НАТФИЗ ли специализират не мога да разбера
28
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нека във всяка болница се наслагат камери,навсякъде-в операционната,в коридорите,в стаите и всеки българин с интернет да има достъп до сайта,та нека сме свидетели на "човешкото" ви отношение и грижа за ВСЕКИ пациент!
27
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази докторица е готова за комунизогерберастка. Бочко й е нацъкал есемесите и сега лъже по инструкции. Вероятно толкова добре и краде. Потрошиха си краката да припкат около дзъркелот и накрая го лекували като всеки друг пациент.
26
0
 
44
 
! Отговори
да преди 7 години
препоръчвам на хората другия път като се озоват в болница при свой близък и попитат нали ще му влеете до 100 банки кръв.. да зададат този въпрос.. бавно и отчетливо за да имат време загрижените лекари да се посмеят на воля
25
0
 
28
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
Изглежда прибират подкупи за да лекуват мутрата с очите с държавни средства.
24
2
 
61
 
! Отговори
Бургазлия преди 7 години
МНОГО ЛЪЖЕ тая д-р Инджова. За баща ми с часове съм чакал да КУПЯ от *** пред болницата две бележки за ДВЕ БАНКИ кръв, за да му ги прелеят и му се вдигне гемоглобина. И така всеки 2-3 седмици. Никой не го беше грижа за един пенсиониран инженер, най-добрият специалист в България по корабни радиолокационни системи. Е, един носител на Нобелова Награда като Очите е друго нещо...ДОКОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ ?
23
0
 
46
 
! Отговори
смехурко:)))))) преди 7 години
Колко обикновени хора лишиха от лечени Заради една ***. 500 човека на ден се нуждаят от преливане.Обикновен човек го карат да си търси кръв и да плаща.Той осигурен от няколко месеца до сега струва на здравната каса над 500.000 лв Извода сами си направете ЩО ЗА КЛОАКА Е ТАЗ ПСЕВДО ДЪРЖАВА
22
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Толкова може да струват консумативите. Но всички доктори са взели поне 5 цифрена сума за "благодарност" от близките. За това щяха да си счупят краката да бързат от София и Стара Загора. Кръвта до колкото разбрах е дарена от приближените му бабаити.
21
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
аз пък що смятам само 100те банки кръв са 50000 лева?
20
2
 
28
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Такъв човек не трябва да умира, трябва да се мъчи и да разбере що е то болка. Нека се събере цялата болка от хората на които е причинил във него. Сигурно ще му е гадно.
19
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цяла Държава трепери от едно зло ромле от махалата в Бургас
18
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Митьо внасял ли е здравни застраховки или ще го таксуват като индианец
17
0
 
43
 
! Отговори
АК преди 7 години
"Лекували Митьо Очите като всеки друг пациент"Прокуратурата да следи имотното състояние на лекарите и ще видите!
16
1
 
45
 
! Отговори
Берлин преди 7 години
След шумотевицата с 200 бона и 100 банки кръв, бай доктор е бил на инструктаж. Сега всичко е в рамките на нормалното. :)))
15
0
 
48
 
! Отговори
да преди 7 години
точно така Митьо Очите получава стандартно лечение както всеки друг пациент в България на стойност 1/4 милион.. хубавото в цялата работа е, че и обикновения българин при нужда може да разчита на до 100 БАНКИ КРЪВ (?!?!).. нали.. :)))
14
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Митьо Очите не е ли от ромски произход
13
22
 
3
 
! Отговори
Професор преди 7 години
Митьо Очите е голям Патриот като Левски и Ботев!
12
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какъв е Очите ,че не обикновен човек и какъв е този интерес по случея,всеки ден стрелят по обикновенни хора ,но за тях медийно внимание няма какво е той повече от някой друг , аджеба такава държава няма !
11
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нали журналята писаха още преди няколко дни, че лечението му е 200 "бона". Или може би един "бон" е 10 лв. според тях?