Не е изключено Цвети да е паднала случайно

При огледа е установено, че парапетът на терасата е много нисък
15 юни 2016 16:52,
37
Не е изключено Цвети да е паднала случайно
Снимка: Facebook БФХГ

Не е изключено гимнастичката Цветелина Стоянова да е паднала от шестия етаж случайно. Това коментира говорителят на Прокуратурата Румяна Арнаудова пред Bulgaria ON AIR.

Още по темата

По думите й основната версия, по която работи Прокуратурата, е опит за самоубийство. Но не е изключена и версията от случайно падане на момичето от шестия етаж, тъй като е установено при огледа, че парапетът на терасата, от която е полетяла, е много нисък.

"Можем със сигурност да кажем, че няма предсмъртно писмо. За това не е изключена и версията от свободно падане", допълни Арнаудова.

Няма никакви обективни факти, които да сочат, че е имало друго лице, че е имало да речем блъскане или борба, разкри още тя. По думите й всичките вещи са си били на мястото.

Състоянието на световната шампионка по художествена гимнастика Цветелина Стоянова остава много тежко.

Вижте подробности във видеото на Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
Boss преди 7 години
До 12Кефиш яко :)) Хареса ми идеята за ББ и шестия етаж :)) Преди време аха за малко щеше да катастрофира Фалкона с ББ-то на борда - смятай к'ва нац радост щеше да настане по форумите, уви ... :) П.П. Дано да се оправи момичето, стискаме палци!
22
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Голяма мистерия е психиатрията.Само дето не са написали, че Дяволът я е накарал.Защото вместо Дявол си изнамериха Раева за виновник.Журналистите ни живеях в Сридновековието. Само дето няма клади, иначе Раева " изгаря"като нищо.
21
1
 
8
 
! Отговори
ded преди 7 години
Ами така е-който е кадърен в БГ -пада от терасите, асфалта му е хлъзгав.Бе нямате ли срам бе ???
20
2
 
19
 
! Отговори
xxx преди 7 години
Егати простотиите се пишат! Та то е ясно-нисък парапет,лек ветрец и хайде полет надолу... Нямате милост към момичето. Убиха я тези ,които дърпат конците в гимнастиката!
19
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
glavata vi padnala slu4aino draskate gluposti tozi sport e tolkova truden ot sutrin do ve4er trenirat ,lishenia tova e problema psihi4eski triabvalo da i pomognat treniorite
18
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хари Потър и летящата метла. Туй е друг спорт. Куидич. Там сме слаби.
17
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какви гимнастички бе, не занимавайте ушевия с глупости. Терасите са ниски и няма да може да следи раята из мрежите, а как е скучно да ходи да разпитва тоя и оня те пък не дават покадания пази боже колко е тежко да си ушев .
16
2
 
25
 
! Отговори
Хах преди 7 години
Айде , пак цял ден интерпретации и свободни съчинения , като се оправи момичето ( дай Боже ) ще стане ясно , стига сте дъвкали и ровили
15
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прокуратурата много я бива да изпълнява политически и други поръчки на силните на деня. Вижда се, че задачата е поставена...
14
2
 
16
 
! Отговори
До 12 преди 7 години
Не, ти си нямаш на представа какво щеше да се изпише по форумите ако Бойко беше паднал от шестия. Първо, щеше да е национален празник. Второ, щяха са бъдат изпращани след него съратници по списък ( айде и тоя, и оня). Трето, рисунките, изобразяващи падането щяха да обикалят интернет и да веселят хората. Много лошо, че повдигна въпроса, не ми беше идвало наум, но идеята е добра. И да изпреваря коментарите " леле, що говориш така?!" Казвам веднага, ами как да говоря, да лъжа ли?
13
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Радичковите герои заплащат жестоко опита си да полетят. Но даскал Киро казва: Който хвърчи, той и пада, господин старши. Не се преодолява лесно гравитацията. Мирните хора от Аврамови махали не се отчайват от неуспеха си. В края на пиесата те наблюдават с радост перушинката, която лети, а даскал Киро се провиква: Пак полетяха младите! Дойде вечерникът и полетяха!. С това не се изчерпва цялото идейно съдържание на пиесата на Радичков. Нейната драматургична форма е непривична: реалистична и фантастична едновременно, весела и тъжна гротеска, пълна с парадокси.
12
2
 
20
 
! Отговори
Инспектор По преди 7 години
Падането е случайност, случаят е приключен. Моля не ни занимавайте със важните криминални дела, като например да ловим гратисчиите в раздрусаните общински превозни средства. Тия тежки криминални престъпници трябва да си получат заслуженото, че заема требе се връща.
11
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Малеее големи разбирачи, големи психолози, гадатели... Като толкова сте наясно със случая и причините довели до тази трагедия, явно знаете нещо. Отидете в полицията, кажете. Нали знаете?От сърце се моля за Цвети.
10
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Парапетът е направен за хора 1,60 - 1,75, които не са се хранили с американски *** и соса сола и макдончовци.
9
3
 
23
 
! Отговори
Хурейшу Ушеф преди 7 години
Случаят е приключен,всичко се изясни. Не е заминала на състезанието в Израел, защото е трябвало да прави ремонт на терасата. А именно, да подмени опасно ниският парапет. А ако беше замесен сина на ЧСИ, както в Габрово, щяха да бъдат намерени и наркотици.
8
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Случаят е описан от Павел Вежинов в "Бариерата" и "Опит за летене" на Радичков. Не гледате ли филми ?
7
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дано се оправи момичето. Останалото не е наша работа - защо, какво, как, това е за злобни и завистливи хора.
6
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Значи общината е виновна с тез ниски парапети общинарите да му мислят, браво на ушевите фанаха престъпника.
5
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Митко, сега Цвети. Какво става в тази държава на бухалките и лентите(полицейските и други)?
4
4
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е могла да преодолее факта, че вече не е желана в отбора, след като е загубила цялото си детство в тренировки и труд, а изведнъж друга е предпочетена на нейно място. Странно, че никой не дава думата на близките да кажат какво я е тормозело, а те знаят най-добре. В този спорт цензурата и прекършването на психиката винаги са били водещи фактори.