Руснак се удави пред жена си и децата си край Ахелой

Влезли в морето въпреки големите вълни
20 юни 2016 12:27,
33
Руснак се удави пред жена си и децата си край Ахелой
Снимка: архив Булфото

Поредната трагедия се разигра на неохраняем плаж край Ахелой около 17,30 ч. в неделя. Семейство от Русия с две деца отишли на късен плаж в местността "Буните", пише "24 часа".

48-годишният руснак влязъл в морето с децата, но по някое време те останали на плиткото, а той заплувал навътре.

По това време обаче излезли големи вълни, имало и мъртво вълнение.

Руснакът започнал да се дави и да маха за помощ. Съпругата му, също на 48 г. , и двама непознати се хвърлили в морето и успели да извадят тялото. После жената започнала да реанимира мъжа си, но напразно.

Тялото на удавника е транспортирано до Съдебна медицина в МБАЛ Бургас.

Руското семейство пристигнало на почивка у нас на 6 юни и се настанило в луксозен хотел в Равда, уточниха от полицията.

Само няколко часа по-рано край Слънчев бряг се удавиха двама младежи от София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
2
 
! Отговори
Бай преди 7 години
И ако щете вярвайте, погребална агенция имаше интерес да работи с нас в хотела на Крит.
7
1
 
3
 
! Отговори
Бай преди 7 години
Пияни като кирки се давят при нас на Крит. Не признават нито забрани, предупреждения, червен флаг, табели и молби на жените и децата си.Ама така е , като пият по 12 часа ОЛ ИНКЛУЗИВ алкохол.Статистиката е черна. Най-много руснаци се давят в Южна Европа.
6
1
 
12
 
! Отговори
дд преди 7 години
Това е един от най-опасните плажове по нашето черноморие. Толкова хора се давят нелепо на неохранявани плажове. Може би общините трябва да организират някакви безплатни лекции за основните неща, които се случват в морето. И всеки който има желание да посети по една такава...Израснала съм на морето, плувам много добре и въпреки това знам, че с морето шега не бива..особено, ако се мислиш за голям плувец трябва два пъти повече да внимаваш.
5
3
 
45
 
! Отговори
no name преди 7 години
Как може под новина, че човешко същество е загинало пред децата си, да пишете браво и да се радвате??? Що за "хора" сте??? Егати скотовете дето сме станали... Жалко...Сезона едва започна и вече трима души се удавиха. Нелепо. Хора пазете се. Животът е най-ценното, което имаме. Втори дубъл няма. И стига негативизъм и омраза. Изяждат ви отвътре.
4
3
 
37
 
! Отговори
аз преди 7 години
Сбъркани хора! Какво като е руснак? Вчера пък се удавиха две момчета - българчета. Както виждате никой не е застрахован!
3
1
 
30
 
! Отговори
Az преди 7 години
Черно море не носи името си от това, че водите му са по-тъмни.
2
2
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
При мъртво течение се плува успоредно на брега, а НЕ КЪМ брега. Едва след като излезеш от течението, започваш да плуваш към брега. Даже в краен случай първо можеш просто да се държиш на повърхността, без да плуваш, докато течението те завлича навътре. След няколко метра то че отслабне и можеш да плуваш успоредно ан брега и после към брега. Най-важното е да няма паника, защото иначе инстиктивно ще плуваш към брега, без да се приближаваш към него, доакто не капнеш от умора.
1
1
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Паниката е много по-опасна от мъртвото вълнение