Преустановиха издирването на Петър от Пловдив. Засега

Огледаха реката с дрон, но следа от момчето няма
22 юни 2016 22:49,
5
Преустановиха издирването на Петър от Пловдив. Засега
Снимка: Dnes.bg

Търсенето на 17-годишния Петър, който бе повлечен от водите на река Марица, е преустановено. Причината е, че през нощта не могат да се извършват водолазни дейности. Реката е огледана с помощта на дрон в реално време, а бреговете са обходени от 30 души.

Търсенето на момчето ще продължи утре сутринта.

Инцидентът е станал във водите на река Марица в района на Гребната база. Около 18 часа 19-годишният Петър и приятелката му Десислава влизат да се къпят в реката. Тогава попадат в подводна яма, която ги завлича по течението. Момичето успяло да се хване за клони на дърво, но приятелят й бил повлечен от течението.

"Деси е опитала да му подаде клон на дърво да се хване, но той не е успял, тя е много разстроена", разказа пред Dnes.bg приятелка на момичето.

Десетки пожарникари, полицаи и водолази участват в спасителната акция. Оказва се, че забраната за къпане в реката не се спазва.

Брегът е обходен от полицаи. До този момент от тялото на Петър няма и следа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
0
 
! Отговори
до 3 преди 7 години
Социално слабите имат поне една утеха в тоя живот, и тя е, че не им се налага да стъпват на БГ черноморието.
3
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Tака и не мога да разбера кой век сме, че някакви хора продължават да се давят в реки. И то доста всяка година. Реките са опасни. Кой не го знае?Дори социално слаби днес могат да стигнат от Пловдив до Бургас или да влязат на някой евтин басейн за 3-4 лв на ден...
2
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
последно кой Петър търсят 17 годишния или 19 годишния?
1
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ей, много първобитни тия диването. Има забрана, ама те пак влизат. Ако ще и електрическа ограда, охранявана от снайпери и картечни гнезда да има, просташкият българин пак ще си влиза у ряката.