Трети ден без следа от 9-годишния Станимир

Полицаи и доброволци търсят момчето край село Богдан
22 юни 2016 17:00,
14
Трети ден без следа от 9-годишния Станимир
Снимка: Dnes.bg

Повече от 60 души, сред които полицаи и доброволци, вече трети ден издирват 9-годишния Станимир Мичков от карловското село Богдан. В третия ден от изчезването в търсенето на детето е включен и делтапланер.

"Нямам си представа накъде е отишло детето – дали е горе в планината или някъде другаде", коментира Тодорка Тодорова, жител на Богдан.

Още по темата

Семейството живее в порутена къща в карловското село. Майката доскоро е работила по програма за временно заетост, след това се захваща с животновъдство. В понеделник Станимир отишъл с майка си Павлина в местност край селото, за да пасат кози. Оттогава никой не го е виждал.

"Като всяка майка уж добре се грижеше за него, тя дойде от друго село и се задоми с местно момче, не знам къде може да е отишло", разказва друга жителка на населеното място.

В издирването участват полицаи и доброволци. "Отделили сме голям ресурс, оглеждаме и голям периметър от района", съобщиха пред Dnes.bg от дирекцията на МВР в Пловдив. Версиите за изчезването са различни. 

"Може би има дере, където са пасли козите, може да падне някъде, може лошо да му стане в това горещо време", гадаят местните.

В района на селото няма скалисти местности и стръмни участъци, където би могло детето да падне и да се контузи, категорични са разследващите. Изчезването на Станимир продължава да бъде истинска загадка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И аз не им вярвам на тези. Майчинство вече за него не взема...нов татко !Не ми се мисли...Да го намерят живо. Все пак човек е.
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Родителска безотговорност е всичко това, не ми се мисли за по извратени неща.
4
0
 
6
 
! Отговори
нивите преди 7 години
Каква е програмата за временна заетост,детето може да се ориентира към предишни места ,където е било с майка си
3
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Патладжанът е убил доведеното дете, а сега с майката се правят на градинки!
2
1
 
5
 
! Отговори
1 преди 7 години
Много сте вулгарни в изказа за едно малко дете,да ви видим в същата ситуация НА РОДИТЕЛИТЕ...защото както знаем всичко се връща на този свят
1
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да му сковават ковчега на малкия. Изпята песен е малкия.