Млад мъж загина при катастрофа в Шумен

Шофьорската му книжка била отнета за 8 месеца
Обновена: 23 юни 2016 10:34 | 23 юни 2016 10:33, Веселина Йорданова
11
Млад мъж загина при катастрофа в Шумен
Снимка: архив, БулФото

21-годишен мъж е загинал след катастрофа в шуменския кв. "Боян Българанов", съобщиха от полицията.

Едно момиче е пострадало при инцидента.

Сигналът е получен в полицията в 01:51 часа тази нощ. Водачът се движил от Лозево в посока към кв. "Боян Българанов". Малко преди кръстовището до обръщача пресякъл разделителен остров и преминал в насрещното пътно платно, завъртял се и се ударил в дърво.

В МБАЛ- Шумен са откарани водачът и 16-годишно момиче, пътник в автомобила.

Малко по-късно 21-годишният мъж от Шумен починал в болничното заведение. Момичето е оставено за наблюдение, въпреки че след първоначалния преглед сериозни наранявания не са установени.

Вероятната причина за катастрофата е несъобразена скорост. Изяснено било, че водачът е бил лишен от правото да управлява моторно превозно средство за срок от 8 месеца. Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега завинаги ще бъде лишен от правото да управлява моторно превозно
8
2
 
1
 
! Отговори
Недев преди 7 години
Стремежа на хората към автомобилно самоубийство е просто уникален. За щастие не е успял да повлече някой със себе си. Смятам че тази тенденция е плод на свръх неграмотност и чувство за безнаказаност и недосегаемост. Извода от безбройните случаи с фатален изход е, че отнемането на книжката не е никакво решение. Решението е в грамотността и морала на хората, а за съжаление грамотността и морала отдавна са катастрофирали някъде след като им е била отнета книжката.
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Искал е да има уникална кола, единствена в града. Вече има. Вижте снимки на местните (шуменски) медиа.
6
2
 
2
 
! Отговори
до 3 преди 7 години
колите движещи се с 50км/ч не се усукват около дърветата!!!
5
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
на това място предичат хиляди хора всеки ден. добре, че е умрял само виновния, спасил е нивинни. дано момичето се оправи и да внимава при кой се качва
4
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Класика - още един тЪппак се е претрепал...дано момичето поне се оправи и дано в бъдеще да си подбира приятелите по-внимателно.
3
5
 
6
 
! Отговори
До 1 преди 7 години
Хайде стига с това отнемане! В България колите почти винаги са на семейството, а не на един човек. Просто сме бедни при демокрацията и не можем да си позволим всеки член на семейството да има собствена лека кола. После не бързай със заключенията - не е ясна причината за катастрофата. Това дето КАТ винаги го пише за несъобразена скорост са врели-некипели. Много неща може да са се случили. Отнета книжка не е причина за катастрофа.
2
0
 
4
 
! Отговори
BMW преди 7 години
====BMW===
1
6
 
6
 
! Отговори
Аз преди 7 години
Ако колата е била негова - защо не е отнета ? Само с взимане не книжката очевидно не става...Ако някой друг му е дал да кара - да му се търси отговорност! Иначе това си е естествен подбор. Добре поне, че не е убил някой невинен...