След гонка с катаджии – смърт на пътя в Пловдив

Рязали ламарините на колата, за да извадят починалия мъж
28 юни 2016 08:52,
78
След гонка с катаджии – смърт на пътя в Пловдив
Снимка: Dnes.bg

Катастрофа в пловдивския район "Тракия" тази нощ отне живота на пловдивчанин.

Лек автомобил не се подчинил на сигналите за спиране на полицаите и така преследването започнало. Гонката обаче завършила със смъртта на водача, който катастрофирал.

Две полицейски коли със сирени подгонили нарушителя от района на Скобелева майка в Пловдив. В продължение на 15 минути той не се подчинявал на сигналите за спиране.

С висока скорост на един от правите булеварди в района до училище "Черноризец Храбър", лекият автомобил се забил в паркиран на пътното платно ТИР.

"Шофьорът не спря на сигналите на полицията, не знам каква е причината, но беше като екшън филм", разказа пред Dnes.bg един от очевидците на инцидента.

Екип на Бърза помощ е пристигнал на мястото на инцидента, но само е констатирал смъртта на мъжа. За да бъде извадено тялото, се наложило пожарникари да режат ламарините на колата.

Според хората от района, най-вероятно водачът е бил пиян и не е спрял на стоп палката.

Водачът е починал заради тежка травма на черепа, предизвикана от удара. В колата не е имало други хора.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още по темата: пловдивполициягонка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
3
 
! Отговори
:=) преди 7 години
получил си е заслуженото
53
2
 
3
 
! Отговори
Bgexit преди 7 години
Интересно ако беше кола пълна с бомби и махнат с палка не спре продължи и не го гонят след това се взриви в училище или болница какво ще кажат за полицайте
52
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 57...ти само щурав ли си или само се правиш на такъв,как ще съдят някой който си е вършил работата ? Този е мъртъв не заради полицаите ,а заради собствената си глупост.
51
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 123ами редно е да ги съдят даже. До доказване на противното всеки е невинен, защо човека е мъртъв??? Някой да е установил, че е пиян??НЕ. Ами тогава??
50
24
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пак браво на тъпите пагони, погубиха човека
49
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 123Напротив -ще ги наградят за добре свършена работа .Кой и за какво ще ги съди -роднините на джигита ли -то е все едно роднините на крадец да съдят полицаите за това че са го хванали да краде и са го вкарали в затвора .Освен това има текст в закона на който умишлено не се дава гласност за да могат такива самонадеяни типове да се смятат за недосегаеми -а именно "при изпълнение на сл. задължения полицейския служител е неприкосновен"!!!!!!!!!!!!!
48
5
 
5
 
! Отговори
123 преди 7 години
Стииига с тия 20 заплани беее, боковци, сааамо това повтаряте, хайде има хиляди свободни места в мвр, дори и моето, отивайте работете и вземете тия пусти запляти. Между другото сега полицаите или ще ги осъдят или ще ги уволнят.
47
3
 
25
 
! Отговори
ок преди 7 години
Този е оттървал обществото от себе си .И то без невинни жертви.
46
0
 
6
 
! Отговори
Krom преди 7 години
До Деян - добре де, не казвам, че съм открил Светия Граал, но ... ако липсата на Гражданска отговорност се криминализира и тези които карат без нея търпят санкции / задържане под стража, или не знам какво ... това е работа на законодателите, това би могло да се реши. От друга страна, няма как от виновното си поведение да извадиш кяр - в смисъл, ти караш с пълномощно. Лизингодателя просто го оттегля по искане на КАТ и прибира колата до отстраняване на проблема. Въпрос на законодателна мярка.
45
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 47А на мен ми се струва, че държавата е на икономия от помощите, които няма да плати. Щото тоя не ми се струва да е бил работещ.
44
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е ПА ОТИ ОТ 65 КОМЕНТАРА НЯМА НИТО ЕДИН? ДА НЕ СА БИЛИ СЪС СПЕЦИАЛНИ ПОЖЕЛАНИЯ КЪМ МАЙКИТЕ НА НАШЕНСКИТЕ МИЛИЦИОНЕРИ КОИТО ДОСТА ГОДИНИ ВЕЧЕ СЕ ИЗЖИВЯВАТ КАТО ЕКШЪНГЕРОИ КОИТО СА ГЛЕДАЛИ В ХОЛИВУДСКИТЕ БОЗИ? :-) :-)
43
0
 
20
 
! Отговори
Доктора преди 7 години
Bgexit......
42
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е, и? Няма акт, няма пари и огромна загуба, за държавата, от данъците които щеше да плати, през живота си, убития.
41
0
 
15
 
! Отговори
До 46 преди 7 години
Ами няма да караш с 200 и готово.А щом имаш пари за лицинг,значи имаш и за застраховка
40
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бит, битие е обобщено термин за нещата от живота. Самия живот. Престъпления срещу честта, достойнството, живота, здравето и имуществото на хората се обобщават като битови. Така се е наложило...
39
1
 
7
 
! Отговори
Деян преди 7 години
До Чичо СамАбе точно САЩ не са добър пример.
38
1
 
6
 
! Отговори
кука преди 7 години
До 44Именно, не са престъпление. В правото и в криминологията термин "битова престъпност" няма !Това е измишльотина за целите на полицейската стъкмистика. Неглижират се тежките умишлени престъпления, като ги определят като битови.
37
7
 
6
 
! Отговори
Деян преди 7 години
До KromСпоред теб дали е имал Гражданска отговорност? Непосилните нива на глоби и застраховки са за мен и за теб, тези, които си ги плащаме. Няма как да се отнемат МПС-та. Примерно аз карам кола на лизинг, отнемат ми я, защото съм карал с 200. Първият, който ще съди МВР и оттам държавата съм аз, защото лизингодателят ми ще иска от мен да плащам нещо, което ми е отнето. Сиреч от нарушител, ставам ищец и данъкоплатците ще ми платят масрафа.
36
4
 
25
 
! Отговори
Димитър преди 7 години
В случая полицията е задължена да го гони, защото може да извърши престъпление. Като не спира за проверка, това означава, че или е пил или надрусан и представлява обществена опасност. Жалко, че е катастрофирал и загубил живота си, но всичко си е по негова вина. В случая полицаите са си свършили работата :):) Въпреки това, ако беше спрял, щеше да минат с 50тина лв на човек(100 на човек за гонката).
35
2
 
22
 
! Отговори
Бай Иван преди 7 години
Другия път да внимава!Добре ,че няма пострадали хора!