Родни отпускари се "пържат" в колата, вместо на плажа

Опашки се извиха по границите ни, чака се поне по 2 часа
3 юли 2016 09:13,
52
Родни отпускари се "пържат" в колата, вместо на плажа
Снимка: Булфото, архив

Над 20 автобуса с туристи бяха блокирани в ранните часове на днешния ден на граничния пункт "Капитан Андреево" на влизане от Турция в България, съобщи bTV.

"Обяснението на началник смяната е, че няма достатъчно хора", пише зрител, сигнализирал за проблема.

До момента от МВР няма официална информация за затруднения с трафика по границите.

Вчера обаче кошмарни часове прекараха хиляди българи, които още в петък вечерта тръгнаха за Гърция. Отпускарите предизвикаха задръстване и километрични опашки на граничните пунктове Кулата и Маказа.

Желаещите да прекарат приятни часове на Бяло море се озоваха на 2 или 3 км пред двете ГКПП-та.

"Работят всички гишета, но трафикът е много интензивен. Няма как да не се извърши проверка на личните карти на пътуващите. Не отнема повече от минута, но преминаващите са стотици, няма начин да се избегне забавянето", уточниха граничните полицаи. Така отпускарите вместо на море стояха минимум по 2 часа в колата, докато минат границата.

Въпреки дългото чакане сериозно напрежение сред пътуващите нямаше. Чакащи на Маказа обаче се оплакаха пред "Стандарт" от проблем с химическите тоалетни. Те не могли да ги ползват, тъй като били заключени.

В задръстването попаднаха и доста автобуси, след като еднодневните екскурзии до Гърция се превърнаха в хит в София и Благоевград. Цената до Кавала е 29 лв., а там може да се радваш на плаж или шопинг. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
11
 
4
 
! Отговори
edin преди 7 години
Трябва мн. Акьл за да киснеш 3 ч. На 40 гр.Честита баня,бальци!
23
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 26Абе като видят евракиса и си ме гледат както си трябва. Като отида втори път щото ми е харесало да видиш как веднага ми намират маса ако няма в момента и започват, това е много хубаво, това ще ти го направя еди как си. Всичко е до както си постелеш.
22
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"При положение,че гърците ме "*ат" с чисти плажове,почти безплатно ползване на шезлонги чадъри,евтини хотели,усмихнат персонал"Усмихнат персонал? :DВ момента, в който разберат, че си българин почват да те гледат с бялото на окото.
21
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бялата акация(на снимката),цъфтеше някъде около 15и май,как да повярвам на Днес БГ,като даже и на фотото ни подвеждат!?!
20
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако бяхте приети в шенгенската зона тази проверка на личните карти по границите щеше да отпадне. Но понеже оня от банкя трябваше да боядише една барака на границата за да бъдете приети той уж я боядиса и те уж ни приеха в шенеген зоната.ЧЕСТИТ ШЕНГЕН!!!
19
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 23Ма то никой и не те кара!
18
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ганьооооооНе разбрахте ли че не е само до безплатния чадър бе хора. Естествено че си го плащаме и то в пъти. Аз още на плажа като изпия 3-4 корони на жената кафето и на детето сладоледа оставям 20-30 ?. Разликата е че ги оставям с кеф и се чуствм отпочинал след това.
17
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гърците са търговци а българите са крадци!!Гръка иска да ти даде нещо за да получи пари а бълга*рака гледа да ти вземе парите без да ти дава каквото и да е.Ето това е разликата а избора си е ваш.Все пак сте свободни да вземате решения.........(все още но няма да е за дълго).
16
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
който иска да го клатят в по *** да си ходи там, който иска почивка изобщо няма да си помисли да ходи на море в България
15
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 11С този бюджет мога да отда на много места на българското черноморие но НЕ ИСКАМ!Защото там само се ядосвам и не си почивам и няма да се къпя в *** вода и да ям съмнителна храна.
14
3
 
25
 
! Отговори
ф преди 7 години
всяка похарчена стотинка за българска стока или услуга отива в джоба на мутри и престъпници. Това е положението у нас - всичко тряба да се срине до основи и да се изгради наново с чисти хора. Дотогава бойкот на всеки бг бизнес.
13
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Друго си да идеш на лайнеморие.Да отседнеш в Слънчака в хотел на Вълчо от пловдивските села.Да те хранят с вкиснати лай*на от миналата седмица и накрая да платиш сметка като за италианската ривиера.Ама нали Вълчо и Маринка трябва да имат кинти за Сен Тропе.........Простият бг *** им плаща ваканцийките от години.Всичките пари похарчени в Бг отиват в джоба на престъпници.Храните мутрите, баламурници.
12
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е случайно това, черноморските мутряги са се оплакали на Баце да спасява сезона ...
11
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На френската граница няма жива кола.Първокласна храна, възпитанина хора, чисто море...........За бг майм*уните "велкоме" в Пакистан.
10
17
 
18
 
! Отговори
До 9 преди 7 години
Почивах в Гърция (остров Лефкада) миналата година и въобще не съм очарован от съотношението цена/качество. Един съвсем обикновен обяд за двама със салата, основно (мусака или сувлаки) и бира излиза 40 евро. Хотелът беше чист и поддържан (но нищо особено), 75 евро на вечер. Провери с този бюджет на българското черноморие къде можеш да отидеш. Просто ние българите сме свикнали да ходим по най-евтините дупки на черноморието и след това се оплакваме.
9
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма да се учудя ако банкянския пуяк, човекът който разваля обществени поръчки за милиони с едно обаждане, да е наредил корумпетата по границата да се мотат възможно най-дълго, за да стават колони и това да отказва хората да почиват на прекрасните чисти плажове, с любезни и вежливи хора, на бяло море. И по пет часа да се стои на границата, пак си струва. Няма дзъркели,корумпирани милиционери, няма нацепини батки, няма *** дсченгесарския науки бизнесмян. Кеф голям.
8
12
 
34
 
! Отговори
До прост народ преди 7 години
Чакането не е приятно,но не и болка за умиране.При положение,че гърците ме "***" с чисти плажове,почти безплатно ползване на шезлонги чадъри,евтини хотели,усмихнат персонал в заведенията,където връщат рестото до цент,вкусна и в пъти по-качествена храна от родния он инклузив/ претоплени от няколко дни манджи/,липса на алкохол ментак или домашно приготвен такъв,опикани басейни и мн.др.екстри,денонощен турбо фолк,ще е така!
7
21
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз почивам на нашето море
6
5
 
12
 
! Отговори
Коко преди 7 години
бодигарда на децата комунисти им направи магистрала да се търкалят бързо до Бургас, а те южна България та южна България. лапвайте по два кюфтака и се търйаляйте към Бургас
5
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Tо пърженето е част от екстрата по нашите пътища. Важното е климатика да работи и ламбите да светят - рестото е за белотаджийте!