Джигит преби общинар на наказателен паркинг в Русе

Паркирал на забранено, паяк вдигнала колата му
8 юли 2016 13:22,
19
Джигит преби общинар на наказателен паркинг в Русе
Снимка: архив, Bulphoto

Пореден случай на насилие потресе Русе. Хулиган преби общинар на паркинг в дунавския град, като заби глава в лицето му, съобщиха от полицията в града.

Екшънът се разиграл около 11:30 часа на 7 юли. Тогава на тел 112 бил подаден сигнал за нанесена телесна повреда на служител на Общинското предриятие "Комунални дейности", съобщава "24 часа".

Станало ясно, че служители на "Комунални дейности", съвместно с полицейски служител, са изпълнявали задълженията си по контрол на движението на централния русенски бул. "Липник".

Контрольорите засекли неправилно паркиран лек автомобил с русенски регистрационен номер, вдигнали го с общинския паяк, след което го репатрирали до паркинга на комунални дейности на ул. "Котовск".

При разтоварването на колата на място дошъл водачът на автомобила. Шофьорът се държал изключително грубо и нагло. Побеснелият мъж се заканил на един от служителите, след което го ударил с глава в лицето.

По случая е образувано бързо полицейско производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
4
 
9
 
! Отговори
до Един българин преди 7 години
В Пловдив Вежди Рашидов даже удари полицай пред общината,но всичко се потули за няколко дена.Виж,ако Волен Сидеров го направи,нещата са други!
10
5
 
13
 
! Отговори
наков преди 7 години
Какво е виновен човека - работи за скромна заплата ??? Що не протестирате пред парламента като сте толкова отворени ??? Това ли е начина бе комплексари??
9
20
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво! Малко го е бил! Докато продължават така наречените служители с "паяци" да вдигат избирателно коли, винаги ще съм ЗА това да ги бият.
8
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как да не се зарадва човек. Две добрини едновременно. Първо единия мутра - паркира не правилно и го наказват с вдигане на колата. После другия кре-тен и го наказват с пребиване. Трето мутрата бива наказана от полицията. Кеф да ти стане. Ежедневно искаме такива новини. Добри и радостни.
7
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нали, по Конституция, частната собственост е неприкосновена?! Да, ама не!
6
5
 
16
 
! Отговори
До Един бълХарин преди 7 години
Похвално е ,че си ходил даже и до Америка.Обаче забележи защо му е вдигната колата-защото е до пожарен кран , ане само защото е паркирала неправилно.Значи на вдигане с паяк подлежат коли които застрашават движението ,препречили изходи и входове ,а не просто неправилно паркиралите.За неправилното паркиране в закона е предвидена съответната глоба ,а не да плащаш и разходка на колата ти с паяк на някъде си
5
5
 
13
 
! Отговори
Shark преди 7 години
До Един българин. Съгласен съм, аз изрично подчертах, че не одобрявам поведението на хулигана. Не може да се решават нещата от позицията на по-силния, на да, това е манталитета на сел-яндура. Казах че принципно вдигането с паяк си е вид кражба. и че трябва да се намерят други начини за санкциониране на спрелите в нарушение, т.е. КАТ да намери начин да си събира глобите, а не като не може да го прави да задига колите на хората.
4
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някакъв джигит пише тук, че в Русе джигит ударил с глава друг джигит.
3
16
 
25
 
! Отговори
Shark преди 7 години
Друг е въпроса че проблема с паркирането трябва да бъде решен, но не е това начина, да се вдигат колите на хората. Някой може да получи инфаркт, говоря напълно сериозно. Да се лепят стикери и глобите да растат двойно ако не се платят до 7 дена, това е начина, а не да ми задигнат колата. Не ми се е случвало, принципно внимавам къде спирам, но ако ми се случи, ей богу ще ги съдя за кражба и то за сума на нова кола. Просто не си знаем правата, или ако ги знаем не си ги търсим.
2
39
 
26
 
! Отговори
Shark преди 7 години
Сега, не че защитавам хулигана, в никакъв случай, НО вдигането на кола с паяк е форма на отнемане на частна собственост, или с една дума КРАЖБА! Лошото е, че ние не си търсим правата, властите знаят това и затова е сложена поносима глоба в размер на 50 лв (толкова е в Пловдив, за другите места не знам), та всеки ще си каже "Абе за 50 лв няма да ходя да се разправям". Да ама не е така, ако всеки с вдигнат автомобил заведе дело за кражба да видите как паяците ще умрат набързо.
1
4
 
24
 
! Отговори
факт преди 7 години
ДА ОТИВА В ТУРЦИЯ ДА СИ ПРАВИ ПАРТИЯ !! тУК ЖИВЕЕ В БЪЛГАРИЯ !!