"Цъфнал" ГЕРБ и на асфалта в Подайва. Нали? Да!

Хората в селото заобикалят надписа, да не се изтърка
13 юли 2016 09:00,
71
"Цъфнал" ГЕРБ и на асфалта в Подайва. Нали? Да!
Снимка: Facebook

Надпис с абревиатурата на партия ГЕРБ се появи върху новопоставен асфалт в разградското село Подайва.

Снимка с надписа разпространи депутатът на ГЕРБ Михаил Тодоров с послание "Обещано - изпълнено, че и разписано. Браво момчета!"

Оказва се, че надписът пред входа на клуба на ГЕРБ в селото се е появил дни след първото посещение на премиера Бойко Борисов в Подайва, разказва Нова тв.

Сезгин Исмаилов, известен в селото като "Малкия Бойко", е един от инциаторите на изписването на надписа "ПП ГЕРБ" на новоположения асфалт. А хората в селото заобикалят надписа, да не се изтърка.

"Хубаво нещо е, нали, да се вижда кой го е направил. Нали? Да", коментира Сезгин.

Сезгин си пожелава всички да са живи и здрави. И Големия Бойко да е жив и здрав.

Мехмед Хасан пристига от работа на полето, за да обясния чия е идеята. Била на симпатизанти. Толкова години нищо не се било правило тук, че хората били благодарни и сами реализирали идеята.

За ремонта на 27-километровата отсечка правителството отпуска над 4 млн. лв. В края на юни Бойко Борисов идва на визита в селото и не харесва вида на улицата пред партийния клуб. Така асфалтирането продължило до клуба.

От Подайва са категорични - надписът остава! Дори обещават, че може да го разкрасят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този надпис във всички случаи е антиреклама сред по-интелигентните избиратели. Прилича на форма на екцибиони.зъм. Няма никаква полза от съществуването му.
35
2
 
23
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Няма по-големи престъпници и българоубийци от националните предатели от ГРОБ /Граждани за Разбойническо Ограбване на България/!
34
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Оказва се, че и държавата е на ГЕРБ вече, само че като сте толкова отворени напишете отдолу и имената на другите партии в коалицията, защото не управлявате сами. През комунизма имаше една партия една държава и пишеше Слава на БКП на построените неща. Сега е същото, явно хората си искат комунизма обратно.
33
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На ромски каруци скъп асфалт и ГЕРП маркировка е безумие.
32
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако ги слуша човек,са построили поне 2-3 Българии,а продължаваме да бъдем на дъното на всички европейски класации.
31
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Шумен - Силистра не беше ремонтиран а обновен напълно през първия мандат на Боко. Асфалтът е постлан двойно. Няма разрушени участъци все още. А минаха 6 години. Исперих - Самул беше обновен изцяло. Завършиха го преди 2 седмици.
30
0
 
23
 
! Отговори
sante_dog преди 7 години
Ако е направил пътя с пари от партиината каса тогава може да сложи надпис "Герб" (макар и тогава да е спорно за общински път). Сега като е платено с данъците на българите да пишат "България". Много тарикатска агитация - да се вижда за да знаете - Герб строй пътища. Ама ги строи с мойте пари - така че не Герб, а аз ги строя. Да не се бият по гърдите, ами малко по смирено трябва!
29
0
 
18
 
! Отговори
Бо преди 7 години
Какъвто асфалта, такъв и надписа - качество 0.
28
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен31Не съм им адвокат,но Ришки проход,Шумен-Силистра,Самуил,бяха направени по време на мандата на БСП-ДПС,което си е най елементарна подръжка и не е повод да се ,,бият тъпани",но любимият похват на ГЕРБ е да краде чужди заслуги,фалшифицирайки настояще ,и минало.
27
0
 
19
 
! Отговори
Кирил преди 7 години
Някои изпадат в лудост, в главите им е единствено ГЕРБ. България не я чака нищо добро с такива зомбирани същества.
26
0
 
22
 
! Отговори
Простотия малеле преди 7 години
Тоя асфалт както се вижда , е буквално НАПЛЯСКАН там и е дебел около 3 -4 см !Та тия гласоподаватели на Боко ще му се радват малко и след това ще цапат пак в локви!*** народ - слаба държава!Моля се за късмет да напусна тая държава!!!!!!
25
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами изглежда просто и глупаво но тези райони не са виждали ремонт от 50 години. Пътищата като Разград - Исперих, Шумен - Силистра, Ясенково - Венец, Самуил, Ришки проход и т.нт бяха като лунната повърхност докато БСП наливаха милиони за Белене, Цанков Камък, хидролога гушна милиони. Само бижутата на "социалната" министърка Масларова струваха хиляди.Който е ходил в Подайва знае какъв беше пътя.
24
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С готови пари на данъкоплатците е много лесно да се биеш по гърдите е да казваш аз направих това, аз онова.Б.Б да намери инвеститор да открие 50-100 роботни места в това село и да договори той за своя сметка да ремонтира пътната настилка в селото. Тогава вече МОЖЕ да говори по начина по който го прави сега.Иначе "аз давам", "аз построих", "аз направих", това е просто нелепо
23
0
 
23
 
! Отговори
Българин от село преди 7 години
И от километри си вижда,че асфалта е под всякаква критика не само през надписа да не минават и по асфалта като цяло ,че няма да му се радват дълго.Смях до сълзи сме с тия асфалти ,който карат ден до пладне за милиони. И Румъния е като Швейцария спрямо другите нас.
22
9
 
7
 
! Отговори
Ко преди 7 години
бкп да си сложат надпис на гьола в Белене,където е им мястото.
21
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Все едно хирурга след като те оперира да напише на тумбака ти, "д-р Иванов", понеже си е свършил работата, която му се полага.
20
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мярнах ги сутринта по НОВА,млади,красиви и образована,явно завършили Дуловския университет,специалност,,социална педагогика",типични гласоподаватели на ГЕРБ.
19
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Простотия до шия! Ако така се правеше, до сега, на 90 % от сградите трябваше да пише БКП.
18
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами нека си го надпишат хората,то в следващите 50 години,това,ще им е инвестицията !
17
0
 
15
 
! Отговори
Не е тайна преди 7 години
Нова = Герб