Стрелецът от Благоевград – младоженец на ергенско парти!

Мъжката компания, която шашна града, имала незабравима нощ
Обновена: 14 юли 2016 18:35 | 14 юли 2016 18:30,
16
Стрелецът от Благоевград – младоженец на ергенско парти!
Снимка: bTV

Бурно ергенско парти в Благоевград завърши с арест на младоженеца и негов приятел, защото гърмяли като луди с газов пистолет и уплашили живущите наоколо.

Екшънът се разиграл на ул. "Крушево", близо до сградата на полицията в Благоевград, пише "Труд".

Още по темата

В къща на първия етаж цяла нощ мъжка компания празнувала годеж, имало и ергенско парти. Купонджиите чупили чаши и бутилки, които хвърляли през терасата на жилището. А сутринта около 4 часа, явно вече крайно превъзбудени, започнали да гърмят и събудили цялата улица.

Първоначално хората мислели, че са пиратки, но към 5:30 сутринта се усетили, че се стреля с оръжие и се обадили в полицията. На място веднага са изпратени униформени служители, които започнали да издирват стрелците.

Униформените бързо установили жилищната кооперация, от която се стреляло. Само че междувременно годежарите се изнесли от домашното парти в апартамента и вътре нямало никой.

Полицаите продължили издирването. Оказало се, че при появата на униформените стрелците се заключили в съседен апартамент. Те отказали да отворят на полицаите, но след като размислили, се предали. Преди да им сложат белезниците се опитали да бягат по улицата, но са заловени на момента.

Единият от стрелците се оказал младоженецът, а другият – негов приятел. Те са на 26 и 27 години.

Огледът на кооперацията, откъдето стреляли, установил, че под терасата има изстреляни над 30 гилзи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя льольо ако ми гърми до къщата, отивам и му гръмвам един път в и до там!
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Комплекс след ...комплекс ,след комплекс !!!Не е лесно!Ей !
8
9
 
0
 
! Отговори
към асса преди 7 години
ти си лелка или чичка, и на никого не му пука за твоето спокойствие, напиши си адреса и ще дойда да ти гърмя пиратки пред вас
7
1
 
21
 
! Отговори
acca преди 7 години
8 - ти си *** - никой няма право да ти нарушава личното спокойствие, без значение дали се жени, развежда или каквото и да е!!!! още повече какъв съпруг ще е тоя гьон, който не може да се държи като възрастен?!
6
17
 
11
 
! Отговори
Вие сте смешници преди 7 години
Пуснете момчетата да си ходят, в България хора се измъкват след убийства, тука ще ми задържате някви момчета, който празнували и стреляли с газов патлак купен от рибарския. И това защото някоя баба се обадила, че и се вдига шум в 5 сутринта. Много ясно, че ще стрелят - човекът се жени. Всеки си има начин за празнуване, и макар аз да не бих го направил, не бих съдил хората, че са стреляли 2 пъти и са събудили 2 бабички. Полицията тея хора ги лови, само да отчита дейност, така или иначе
5
4
 
16
 
! Отговори
Ахам преди 7 години
Вкарайте ги сега у кауша...там за добре дошли ще им спретнат по незабравимо ергенско парти...
4
0
 
21
 
! Отговори
Georgiev преди 7 години
Селяния в лошия смисъл на думата.
3
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този въобще не го съдете. Просто го пуснете от ареста ден след датата на сватбата. Вероятната му бъдеща съпруга ще свърши всичко останало, далеч по-добре от полицаите.
2
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гърмели с газов пистолет. Че ако гърменето с газов пистолет е криминално то у наше село всяка вечер ще има по една група от по 5-6 човека за ареста
1
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дришльовци!