Жесток сблъсък: Кола помете мотори, двама са мъртви

Мотористите са загинали, автомобилът паднал от мост
24 юли 2016 08:52,
71
Жесток сблъсък: Кола помете мотори, двама са мъртви
Снимка: архив Булфото

Жестока катастрофа стана тази сутрин.

Автомобил блъсна два мотора, мотористите са загинали на място. Колата е била на турски гастарбайтери, съобщи "Нова телевизия".

Трагедията се е разиграла на изхода на Драгоман в посока ГКПП "Калотина", уточниха от МВР.

При сблъсъка леката кола е паднала от мост в района. Шофьорът е оцелял.

Движението по път I-8 е временно ограничено.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
5
 
4
 
! Отговори
Злостър до Дрилко преди 7 години
Много са толерантни, да.... карат като олигота, не спазват минимална дистанция дори, изпреварват от ляво и отдясно.... Арогантни ***.
38
0
 
13
 
! Отговори
Неспазване на закона преди 7 години
Чужденците не спазват никакви ограничения по пътищата ни, защото никой не ги глобява. За да ги научим да спазват правилата трябва да ги глобяваме. Така и Държавата ни ще вземе пари и няма да ни вдига цената на винетките.
37
12
 
8
 
! Отговори
До Анонимен 39 преди 7 години
"ПЛещите по мотористите мърльовци" никога не биха могли да са на тяхно място, най-много да се окажат в колата, в която се е забил поредният надрусан наци-моторист! Колкото до "мърльовците", дори и хипитата не могат да се мерят с повечето мотористи по липса на хигиена...
36
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
... защото ненормалник с мотор се е забил в колата им и ще живеят с вината за смъртта му цял живот, никой не споменава... Между другото, никой не си прави труда да спира гонките с коли и мотори и да прави проверки за алкохол и наркотици...
35
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Имам приятелка, която се беше качила на мотора на (бившето) й гадже... Когато разбрахме за катастрофата, няколко дена се молихме да оживее, беше кошмарно, беше потрошена цялата. След това, буквално на патерици, тя заряза ненормалния комплексар с мазни, спъстени коси и не са се виждали повече. Има много такива случаи, но сега се афишира, защото в колата е имало турци, да става скандал и да се настройваме срещу тях. А за българските шофьори, на които косите са им побелели, защото ненормалник.....
34
3
 
11
 
! Отговори
todor преди 7 години
това е пътя на късмета,ако оцелееш си ок,но няма месец да не загине някой по пътя на ,,смърта ДРАГОМАН -КАЛОТИНО. Държавата НЕХАЕ и не БЪРЗА с МАГИСТРАЛАТА...???
33
3
 
32
 
! Отговори
Местен жител преди 7 години
За конкретния случай вината на 100% е на водача на лекия автомобил. Мястото където е станала катастрофата е конфликтно заради измамната крива на завоя, който има вид на лек, но всъщност е с малък радиус. Освен това леката кола е идвала от Калотина, за нея завоят е десен. Макар и с привидно голяма дъга, ако караш бързо, веднага може да се озовеш в насрещното, както е станало и в този случай. Мостът е леко издигнат а след него пътят съвсем леко се снишава, което ограничава още повече на видимостта
32
7
 
2
 
! Отговори
bros преди 7 години
До IkoА каски виждахали се или?
31
0
 
41
 
! Отговори
Iko преди 7 години
Имах нещастието да мина от там малко след като се беше случило. Още не бяха даже покрили телата на горките мотористи. По принцип съм човек със силни нерви но такъв ужас не бях виждал. На единя главата му беше направо разполовена а мозъка беше на паважа. Бяха чужденци явно професионални мотористи. Просто ужас. Лека им пръст на хората но ако тоя турчин е виновен трябва да лежи взатвора.
30
1
 
45
 
! Отговори
Georgi Georgiev преди 7 години
И тук в САЩ има *** които си пробват късмета с издънени аспухи на моторите. Аз съм им гледал сеира когато Полицай в моето градче Кътлър Бей го спира и глобява за шумът. После Полицаят просто си седи в колата и чака моториста да запали отново за да му даде нова глоба. Моториста почва да бута мотора до излизане от градчето, Полицаят обаче го следва и вече се е обадил на Шерифа от съседното градче който го прихваща на границата.
29
8
 
42
 
! Отговори
Суека преди 7 години
Турците се извъдиха баси терористите ... то не беше убийства в БЪЛГАРИЯ с ТИРОВЕ а сега и с колите си ни помитат !!! Мама му стара !
28
2
 
20
 
! Отговори
наблюдател преди 7 години
До Анонимен 35До 35, Съжалявам, но не си разбрал смисъла. Оправия на тази теритоория не може да има. Недей да цитираш Германия и Швейцария. С неолиберализма напред и в Германия след 15-20 г. ще стане като в ориента, когато така наречените мигранти народят няколко милиона себеподобни, ако междувременно не се появят по-хард управленци.
27
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До наблюдател"Ти предлагаш да се обезсмисли "НАШАТА ДЕМОКРАЦИЯ.".....значи в Германия и Швейцария където пътищата са пълни с цивилна полиция и със сътрудници на полицията с камери - там демокрация няма така ли???
26
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До До 11 и 15Навсякъде npocташки реват с коли и мотори. Пoбъpкват ни. При нас, в "Толстой", има двама с коли, от ауспуси ли, от специално сложени устройства ли, но е нещо страшно. Единият по 5-6 пъти на ден бръмчи из "Надежда" и се кефи. Трети пък, почти дъртак, с "бъги", буквално издевателства, особено в уикенда. Трещи поред на зиг-заг от една в друга улица из квартала. Но никой нищо не му казва. Ни полиция, ни жители. Мрънкат и чакат друг. Добре, че поне по бул. "Рожен" рокерите понамаляха.
25
4
 
2
 
! Отговори
наблюдател преди 7 години
До Darwin Awards Ти предлагаш да се обезсмисли "НАШАТА ДЕМОКРАЦИЯ". След това какво следва?
24
18
 
43
 
! Отговори
Човек преди 7 години
Ах какви сте животни недорасли, две момчета са загинали нелепо, а вие не спряхте да ги плюете, донори били, незнам си кво били...да им било за урок ли.., Абе ей пикльо кой си ти да раздаваш присъди и уроци мишкар такъв недорасъл...срам...срам...срам нямате извратени селски панелни комплексари. Мир на душите им, отидоха си свободни
23
34
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво като са били турски гастарбайтери в колата, можеше да бъде всеки друг! Не виждате (и чувате) ли какво става в София по улиците, бясна надпревара с мотори ден и нощ! Добре че са живи хората в колата, а за самоубийците - или добро, или нищо! Когато държавата не се намесва, от горе идва наказанието!
22
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Драконовски мерки към всички пр.имати!!!!!!! За какво имаме закони, като и полицията не ги спазва камо ли *** зад кормилото.
21
35
 
19
 
! Отговори
Девил преди 7 години
Ми то от край време е известно, че тия са си донори на колела. Та нищо особено в случая...
20
8
 
62
 
! Отговори
Владо преди 7 години
До Darwin AwardsДарвин-е, тези са били турски гастербайтери. Те тръгват от Швейцария, Германия, Австрия и карат без да почиват докато не стигнат родните места в Турция. В Сърбия и БГ са вече като зомбита. Често се обръщат сами в канавките по магистралите...