На "батката" бащата: Е, няма златна книжка!

Не е възможно да вдигне 250 км/ч, твърди Радичев за сина си
3 авг 2016 16:00,
227
На "батката" бащата: Е, няма златна книжка!
Снимка: "24 часа"

Бащата на Ангел Радичев, който заплаши "да убие от бой" шофьор на автобус заради изпреварване, призна, че синът му не е "светец" на пътя, но го защити.

Според него големият проблем бил не че Ангел е направил скандал, а че шофьорът на рейса е изпреварвал без да погледне, че зад него идва автомобил.

Случката се разигра вчера на магистрала "Тракия" малко преди Бургас. На видео, направено от пътник в автобуса, се чува как "батката", както вече наричат подигравателно Радичев, заплашва и псува шофьора и рита ламарината на рейса. "Аз си карам с 250 км/ч, а ти ме засичаш", казал "батката" на шофьора.

"Според мен големият проблем не е, че е станал скандал, а че шофьорът на рейса е тръгнал да изпреварва без да погледне в огледалото си. Можело е да стане голяма беля", каза Радостин Радичев пред "24 часа".

Той обясни, че не оправдава сина си, но за изпуснатите му нерви си имало причина. Бащата разказа, че Ангел му се обадил след инцидента и казал, че се е скарал с шофьор на автобус, който го е засякъл.

При разпита си пред полицаите обаче Ружди Велиев, който е бил зад волана на автобуса по линията София – Китен, обяснил, че е видял кола в лявата лента, но тя е била далече. Той едва ли е предполагал, че "батката" кара толкова бързо.

"Синът ми в яда си е казал 250 км/ч, не е възможно да вдигне толкова", обясни пък бащата.

"На въпроса дали Ангел е наказван за нарушения на пътя , той отговори: "Е, няма златна книжка".

По неофициални данни Радичев-младши е санкциониран често за превишаване на скоростта.

Бащата призна, че се притеснява всеки път, когато синът му излезе с колата и го предупруждавал да не кара бързо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


227
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
178
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
НЕ ВИЖДАМ КАК АВТОБУСА ЩЕ ИЗПРЕВАРИ Л. АВТОМОБИЛ ОСВЕН АКО БАТКАТА Е БИЛ ЗАСПАЛ И КОЛАТА МУ СЕ Е ДВИЖИЛА С ОКОЛО 60 КМ
177
1
 
2
 
! Отговори
Защо? преди 7 години
Според мен превозните средства имащи право да се движат с до 140 км/час по магистралите в България се движат горе-долу така:5% - до 80 км/час20% - до 100 км/час20% - до 120 км/час20% - до 130 км/час20% - до 140 км/час10% - до 150 км/час4.5% - до 160 км/час0.5% - над 170 км/часКато бройка 1% не знам колко е, примерно е 40 хиляди.
176
9
 
6
 
! Отговори
Защо? преди 7 години
Защо пишете само за простотията на оня с мерцедеса?! Защо не пишете за простотията на шофьорите на автобуси и камиони, които непрекъснато създават опасни ситуации по пътищата в България, а те са много по-опасни от този шофирал с превишена скорост по магистралата?!Този едва ли е бил с повече от 200 км/час, въпреки че се хвали, че е бил с 250 км/час, а най-вероятно е бил с под 180 км/час.
175
1
 
14
 
! Отговори
ZZ преди 7 години
Баща ***...а крушата не пада по далече от дървото!
174
0
 
26
 
! Отговори
Уууу! преди 7 години
А бе, ***! Това не е журналистика! Откъде ги вадите такива простотии? Този сайт за неграмотници ли е? Каква "батка", каква "***"? Съвсем сте изпростяли! Срам!
173
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като кара с 250, как шофьорът на рейса да реагира по друг намин. Буквално в един момент кола няма, в следващия е зад него.
172
27
 
2
 
! Отговори
ко му пука преди 7 години
С такава кола и аз бих карал с 250...
171
3
 
14
 
! Отговори
1 преди 7 години
До 3dАко караш с максимално разрешената скорост за магистрала, длъжен ли си да му даваш предимство?
170
0
 
12
 
! Отговори
koroin преди 7 години
До край : много си ***..... и с тази твоя простотия си толкова опасен на пътя колкото и "батката" с 250км/ , че дори и повече.
169
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Такава статия може да се прочете само в България
168
2
 
30
 
! Отговори
AZ преди 7 години
Жалка е, а още по-жалко е, че такиба са примерите за просперитет в Простакистан. После не се обиждайте, като кажат, че българите са изключително глупави и неконкуретно способни. Тая батка на Запад освен да мue чуний друфо няма какво да прави, ама в БГ е бог.
167
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя в Сауди за такива нарушения щяха да му ударят 300 камшика на голо на централния площад след вечерната петъчна молитва. Обикновенно не издържат повече от 100 удара и издъхват в страшни мъки. Тълпата вика алах акбар и се кефи на макс.
166
1
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Баща му говори глупости, това е S-класа мерцедес AMG, вижте четирите ауспуха отзад , 250 ги вдига като на майтап... тези не карат под 200 по магистралите, преди месец два, един такъв ме изпревари от дясно, на Струма, точно преди слизането от магистралата за Дупница.. нито го видях нито чух, но там има и дълъг овален завой... свирна и мина покрай мен от ДЯСНО, сякаш бях спрял, а карах с 130!!! Та, батка, да го ду..те и ти и баща ти!!!!
165
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е прав е бащата ,крайно време е да му дадат златната книжка на момчето.
164
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 166 Абе той и Тиквата е ,,мръсен комунист ,,ама нали ....!!!!!
163
0
 
11
 
! Отговори
3d преди 7 години
До крайСеляк, прочети чл. 15, ал. 1 от ЗДвП! Пишело му на стъклото "НЕ СВЯТКАЙ"...
162
26
 
15
 
! Отговори
край преди 7 години
Някой законолюбци които мигат на харата по пътищата обясняват как лявата лента била за изпреварване инече трябвало да се движиш само в дясно. НЯМА такова нещо. Никъде не е забранено да се движиш в лявата лента ОЩЕ повече ако си с максималната по закон скорост ОЩЕ повече ако пред тебима и други коли.На стъклото ми от зад пише "НЕ СВЯТКАЙ" съвет като видите колата ми не святкайте. Ще ви направя път КОГАТО ПРЕЦЕНЯ че ми е удобно на мен.
161
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Я оставете дятито ва. Че то освен афтомобил да кара нищо друго не мой да праи
160
36
 
2
 
! Отговори
Яначко преди 7 години
Много интересно как шофьора на автобуса излезе герой а този на бмв-то престъпник. Сигурен съм че на всеки се е случвало да го засечат и всеки знае какви може да са последствията от това. Факт е че шофьорите на автобуси и камиони шофират все едно са само те на пътя, виждал съм не веднъж шофьор на тир да предприеме изпреварване в завой, а пък тия малките дето идват от среща да се спасяват. Дори днешната катастрофа в Търговище говори за това. Е по-добре агресия към такива отколкото смърт на пътя...
159
2
 
30
 
! Отговори
ПФУ преди 7 години
Какво ни занимават с тезата на това едноклетъчно, което е изсрало по-ново едноклетъчно, което евентуално тази случка ще му спаси живота през следващите две години (което не е в полза на обществото и без това), поради простата причина че няма да има книжка или ще търка нара!!! Да ходи да целува краката там дъртия на хората, дето го снимаха тоя плазмодий, та го залостиха и му спасиха изпарения наркомански мозък да не се смаже някъде по магистралата!!!