Докторката с отнетия й Сюлейман: Жертва съм!

Д-р Таня Попова твърди, че не може без детето си
Обновена: 8 авг 2016 10:54 | 8 авг 2016 09:00,
111
Докторката с отнетия й Сюлейман: Жертва съм!
Снимка: Reuters, архив

Д-р Таня Попова, жената, чието дете й беше отнето, тъй като го беше оставила затворено в автомобил на висока температура, твърди, че е жертва на сценарий, зад който се крие личен конфликт.

"Всичко е нагласено, забъркват ме в сериали", категорична е тя.

Още по темата

Попова твърди, че не може без детето си. Обяснява, че го оставила в колата, защото имала работа за минути.

"Умишлено спрях на платен паркинг, който е до църква. Помолих жената, която работи там, да го наблюдава, съвестно ми беше да го събудя. Оставих всички врати да влиза въздух", разказва тя пред bTV.

Д-р Попова се чуди защо институциите й причиняват това нещо, като цял живот е помагала на хора и е спасявала човешки животи.

Разказва, че работи от първия ден след раждането. "Сама съм в живота. Работата за мен е много важна", заявява Попова. Всеки ден тя ходи да вижда 8-месечното си бебе Сюлейман.

До месец ще стане ясно дали детето ще й бъде отнето за постоянно. В лекарския съюз ще обсъждат поведението на д-р Попова. Има опасност да я изключат от съюза заради уронвяне на престижа й.

Колега на Попова я подкрепи и каза, че в случая жената е сгрешила, но иначе тя се грижи за децата и не бива да й ги отнемат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още по темата: автомобилРусебебе
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
6
 
40
 
! Отговори
2323 преди 7 години
Да изключват от лекарският съюз лекарите убийци на хора от незнание или безхаберие! Толкова са много и наистина уронват авторитета на професията! Поне на 80% от белите престилки да отнемат правата за упражняване на професията. А те се захванали с някакъв битов скандал, че им уронвал престижа. т.ъ.п.а.н.а.р.и.
30
0
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Информацията по случая е толкова противоречива и откъслечна, че всякакви коментари са напълно безсмислени!
29
2
 
19
 
! Отговори
Деян преди 7 години
До Киро кофражистаНикой! Всички са прави, просто полицията не са знаели, че вратите са отворени и са счупили прозорците :-)
28
1
 
53
 
! Отговори
Инженер преди 7 години
Категорично не трябва да се оставя бебе или малко дете без надзор в кола, независимо, жега или не. Аз не бих го направил. Можеш да го извадиш и сложиш в количката и без да го събудиш. Децата спят дълбоко.От друга страна, прекалено се преекспонира този случай, като че ли това е най-тежкото престъпление държавата. Чак и лекарски права ще отнемат. Има десетки случаи на починали пациенти - бебета и родилки, поради крещяща лекарска небрежност и нищо. А чаветата по цял ден висят сами без надзор.
27
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Имената на другите и деца - Владимир, Кевин и Алфонсо.
26
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нехайното и небрежното поведение на майката помага да бъде злепоставена драстично.Не е достатъчно да обичаш детето си.Нужна е отговорност и дисциплина.
25
10
 
27
 
! Отговори
възмутена преди 7 години
Контрол върху раждаемостта. Не може всеки да си ражда и обществото да се грижи за децата им. Психо тест за всеки, който ще ражда -аман от безмозачни...
24
4
 
15
 
! Отговори
777 преди 7 години
миналото лято в Полша имаше подобен случай иполицията исоциалните не се церемониха много много разбиха стъклата и настаниха детето в социален дом.....
23
1
 
12
 
! Отговори
До 26 преди 7 години
Нямаш си и бегла идея колко много има, особено скрито-покрито.
22
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никой никога не е защитавал мутри и биячи.
21
4
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НИЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ ТОЛЕРАНТНО ОБЩЕСТВО, КОЕТО ОБИЧА ДА УНИЗЯВА И ЛИНЧУВА ЛЕКАРИ, УЧИТЕЛИ, ПОЛИЦАИ, ВОЕННИ, НО ЗАЩИТАВА МУТРИ, ХОРА, КОИТО БИЯТ ЗАЩОТО СА ИМ ОТНЕЛИ ПРЕДИМСТВОТО, ЗАЩОТО СА ГИ ПОГЛЕДНАЛИ ЛОШО, ДЮДИКОВ РЕВЕШЕ ПУБЛИЧНО ЗА ЕДНИ БАТКИ ХВАНАТИ С ОГРОМНИ КОЛИЧЕСТВА ЦИГАРИ БЕЗ БАНДЕРОЛ И ПИШЕШЕ НЕВИЖДАН ПОЛИЦЕЙСКИ ПРОИЗВОЛ, ВИЖДАМЕ ОСТАВЕНОТО БЕБЕ В КОЛАТА С 4 ПОЛУСМЪКНАТИ ПРОЗОРЦИ, НО НЕ ВИЖДАМЕ НЕЗАКОННО ПОСТРОЕНИТЕ МУТРЕНСКИ ХОТЕЛИ, ТИЯ ДЕТО ДРУСАТ И УБИВАТ ДЕЦАТА Н.
20
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хващам се на бас, че откачената докторка е полурускиня!Не съм проверявал нищо предварително!
19
27
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като жена отгледала сама детето си се възхищавам на мъжеството с което тя ражда и отглежда децата си- някой иска да я унизи и изложи публично, това не го разбирам, ще бъдете ли щастливи ако тя остане без работа, как ще си отгледа децата. Има съд по правата на човека- нека се отнесе към него.
18
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
как бихте вие постъпили в случая, не виждам нищо укорително, ВИЖДАМ ЕДНИ ХОРА, КОИТО СА СЕ НАХВЪРЛИЛИ ОТГОРЕ НА ЖЕНА КОЯТО КАКТО КАЗВА ТЯ ОТ РОДИЛНИЯ ДОМ НАПРАВО В КАБИНЕТА- ДАЛИ ПОДДЪРЖА ЧИСТО- КОЛКОТО МОЖЕ, НЕ ВИДЯХ НЕЩО КОЕТО МОЖЕ ПЪК ДА Я ОСТАВИ БЕЗ РАБОТА- НАИСТИНА НЯКОЙ ИСКА ДА Я СМАЖЕ- ЗАЩО! МАХНЕТЕ "Й" ОТ ЗАГЛАВИЕТО ИЗЛАГАТЕ СЕ.
17
14
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо се нахвърляте с такава злоба към жената. Аз мисля, че истината се спестява на публиката. Някой си е нарочил лекарката, иска да я унищожи. Тя не е затворила пациент в колата, а собственото си дете. Може би не е очаквала, че ще се забави толкова, пък и поръчала на жената от паркинга, което означава, че не е искала да стане това. Когато говорим за лекари - по-малко морално ли е това, че не те лекуват без да им платиш, или режат наред - крака, гърди, без да има нужда, само защото касата плаща
16
13
 
27
 
! Отговори
алекс2 преди 7 години
По приказките и личи че тая уж докторка нещо и хлопа дъската ! Да направиш толкова деца без да можеш да се грижиш за тях е признак за ниска култура !
15
6
 
28
 
! Отговори
n.d преди 7 години
Хубава работа ама ци.........а, щом е пставила вратите.,,отворени,,защо се е наложило да разбиват прозореца за да изкарат детето.Поредната лъжкиня,това е манталитета на тези ц...........и...
14
4
 
30
 
! Отговори
от пръв поглед преди 7 години
Не познавам докторицата,но от репортажите по телевизиите ми изглежда лекомислен човек.
13
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не знам с какво ви радва, че поредното дете е подхвърлено на грижата на държава, а като майката остане без работа пък съвсем никога няма да й го върнат. Децата са си отговорност на родителите, и родителите не са перфектни, особено самотните майки трябва да са героини и да им се помага адекватно, а не да бъдат гледани под лупа.
12
5
 
19
 
! Отговори
Мишок преди 7 години
Абе работа,работа ама да го оставиш в тая нажежена консерва в тия жеги...И на мен ми се е налагало нещо подобно,но не съм гасил колата-нали ме няма за минути.И климатика пуснат,разбира се.