От час мъртвец "чака" линейка на плаж край Царево

В същото време друг летовник се удави на къмпинг "Оазис"
Обновена: 10 авг 2016 14:34 | 10 авг 2016 14:32,
21
От час мъртвец "чака" линейка на плаж край Царево
Снимка: Булфото, архив

Тяло на мъртъв мъж лежи повече от час на плажа на къмпинг "Нестинарка" край Царево. В същото време в морето на къмпинг "Оазис" се удави друг летовник, съобщи "Дарик".

Първият мъж получил криза, докато плувал. Въпреки това, той успял сам да излезе от водата и получил първа помощ от спасител, който му извадил езика.

Докато очаквал спешния екип обаче, отново му прилошало и секунди по-късно починал. Линейката дошла след около 40 минути, защото по време на повикването била в къмпинг "Оазис", където се удавил друг летовник.

Още по темата

Тялото в "Нестинарка" лежи на пясъка вече повече от час. Единствената трупна линейка трябва да пристигне от Бургас, а трафикът по панорамния път на юг е силно сгъстен през лятото и особено в този часови пояс на деня.

В късния следобед вчера на плаж "Липите" се удави мъж на 40 години от Габрово. В момента на всички ивици се вее червен флаг заради силното мъртво вълнение през последните дни, а къпането е строго забранено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
2
 
! Отговори
Гръка преди 7 години
И най-важното: Бог да ги прости и починалия на плажа и удавения! Съболезнования на семействоата! Това е голяма мъка и не я пожелавам на най-върлия си враг!
15
0
 
2
 
! Отговори
Гръка преди 7 години
И твърдиш, че в Гърция на никой не му се е случило да се удави по непредпазливост или поради лошо стечение на обстоятелствата или поради здравен проблем появил се в лош момент? И много е важно, че в БГ никой не се интересува какво казват спасителите и какъв флаг се вее!ТА С ТОВА аз подкрепям моето твърдение, че ти просто искаше да покажеш, че ходиш в чужбина на море. Поне трябваше да кажеш кой си откъде си та да може да знаем кой е този богаташ дето ходи в Гърция на море :)) хаха....***
14
0
 
2
 
! Отговори
Гръка преди 7 години
Много тъм довод. Бях там на море и не чух за удавени. Това е вода бе, трябва ли да ти изборявам начините на удавяне? А удавените в поточета и канали със спокойни води? Влизаш във водата преял или пиян или с дъвка или храна, чудесен плувец си но ти прилошава, плуваш и ти изтръпва кракът и влизаш в статистиката, получаваш гърч на дълбочина до коленете и пак можеш да се удавиш, правиш се на голям плувец но се изморяваш навътре във водата и пак се давиш. Колко още трябва да изброявам?
13
0
 
2
 
! Отговори
Гръка преди 7 години
Ти умнико с твоите 10 излета на гръцкото море знаеш ли гръцки да поровиш в интернет и да погледаш гръцки за да знаеш в Гърция аджеба давят ли се хора??? Как може да кажеш, че там не се давят? Еми аз за моите 27 години съм ходил 20 години на българското море и за щастие никога не съм видял да се дави някой. Но това не означава, че не се давят!Или просто видя случай в който да се похвалиш, че ти си "С-класа" на обществото и ходиш в чужбина на море?? Май това е вярното?
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На поморие и созопол също се изхвърлят *** всяка вечер около 11
11
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен номер 9Да, аз пък не съм чувал някой да се е удавил във Виетнам и Бангладеш. Доста *** констатация си направил баце.
10
1
 
2
 
! Отговори
Горан преди 7 години
Естествен подобор! Ето това например, вадят му езика, ама той малко по-късно все пак се гътва, абсолютно неспасяем - ни морето му е виновно, ни спасителя.
9
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Плажът на къмпинг Нестинарка/което отдавна не е къмпинг, а всичко е плътно застроено/, наред с този на Лозенец, е един от най-мръсните и ла*няни плажове в България- там цялата канализация се излива в една рекичка , а рекичката - директно на плажа.Вечер хотелите като си пуснат отходните води, смърди на километър, че се не трае.Не ходете на Нестинарка!Болестите са ви сигурни!
8
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Уникална държава сме, такава няма друга по света.
7
1
 
7
 
! Отговори
Viktor Make :) преди 7 години
Trqbva da nalojat na vsi4ki hoteli da sybirat pari I da se kupuvat lineiki, imat pari za hoteli a milioni iskat turisti a ohrana I zdravstvoto e zle. Ina4e az letuvam redovno po Chernomorieto I mnogo mi haresva I na golqmi vylni ne vlizam pove4e ot krysta v moreto
6
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе интересно защо в Гърция за 10 години не видях и не чух за нито един удавен, а тука се давят на сезон по 100, че и по повече.
5
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Госпожо ***, език не може да се гълта, освен ако не е варен телешки или свински.
4
23
 
11
 
! Отговори
Дрико яхатана преди 7 години
Защо да се забранява къпането? Ако човек може да плува, страшно няма. Ако не може да плува може да сти на по-плиткото. Но така да се забранява, ами то комунизъма отдавна свърши, вече я караме на евроатлантиески ценности и права.
3
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нито да си жив ,нито да си умрял в Бг !!Цирк !!
2
1
 
11
 
! Отговори
„Ой преди 7 години
ти Черно море защо тъй ревеш...
1
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
полудя народа,полудя...