Сив Мерцедес го преследва в живота... Динко и Цеца на макс

Поздрави феновете си: Без вас не става работата!
15 авг 2016 10:52,
100
Сив Мерцедес го преследва в живота... Динко и Цеца на макс
Снимка: Кадър, Facebook

Ловецът на бежанци Динко Вълев от Ямбол се похвали с нов луксозен автомобил - Мерцедес S класа Купе.

Видимо доволен Динко поздравява всички свои фенове с песента от скъпия автомобил - "Волим те" на Цеца.

Още по темата

"Трябва да има фенове, защото ако няма фенове, значи човек е никой. Обичам ви, защото без вас не става работата", емоционален е Динко.

Звездата от Ямбол анонсира преди дни покупката си. "Благодаря на Господ, че ми даде възможност да си я купя", написа той. И си пожела безаварийно шофиране.

Справка в сайта на дилъра на Мерцедес показва, че цените на този модел стартират около 165 000 лв. Най-скъпата конфигурация излиза около 485 000 лв. Ако е нова.

С какво точно се занимава Динко, като че ли не е ясно, но преди 5 дни в пространно изявление към своите фенове, ловецът на бежанци обяснява защо няма да участва в риалитито "VIP Brother", въпреки че му предложили 150 хил. лв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още по темата: мерцедесЦецаДинко
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
2
 
16
 
! Отговори
Blago преди 7 години
клипчетата със "заловените" бежанци са края на историята.Това са бежанците, които не са си платили за прекарване през границата. Хилядарка в евро е цената на глава. Елате да преброите бежанците по Мария Луиза и ще разберете кой подари това возило на този капацитет.
51
4
 
29
 
! Отговори
. преди 7 години
То беше ясно, че тоя лови бежанци за да ги обира. Сега тия, дето ми обясняваха какъв родолюбец бил, да вземат да обяснят как така някой, дето не е ясно какво работи, не е ясно какви доходи има, си купува кола за 200 бона ? Явно родолюбието е доходна работа.
50
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С това каналжийство се прават пари.От село сме но не ядем доматите с колците.Свинските опашки са били за тези които не са се цакали.Но не трябва да се учудваме все пак живеем в държавата на свинските опашки.Да си го кара със здраве.
49
7
 
22
 
! Отговори
Георги преди 7 години
Аз съм от Ямбол. Динко не го знам с какво точно се занимава - продава авточасти за автобуси, има и пункт за изкупуване на желязо. Може и да са джобили емигрантите може и да не са. Но и преди да стaне това с емигрантите караше една X6-ца, после си взе нов CLS, сега си е взел S-класа.. горе долу са в един ценови клас колите му от 6-7год. насам. Така че едва ли е заради емигрантите забогатял.
48
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Динко вече не е с АТВето, Динко вече е "батка"!
47
1
 
17
 
! Отговори
Край преди 7 години
ми Динко почвай сега да мигаш на хората по магистралата с тоя таралясняк да ти провят път да минеш щото ти си чутовно велик. Най вероятно това и подобни момчета джобят емигрантите като хванат из горите. За съжаление държавата е тотално е абдикирала от задължението да пази границата а и да вкарва динковци в панделата.
46
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този селски бабаит 100% е грабил бежанците. Време е да стане клиент на прокуратурата. И не го правете герой, видно е, че е обикновен бандит!
45
0
 
11
 
! Отговори
Г преди 7 години
"Който си 'фанем - за нас си остава" Естествено, че купе - иначе ще бягат, а така няма врати отзад :D
44
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Давъй, Ямбулски. Надуй чалгатъ на макс у новътъ Иес класъ.
43
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Едно време великите българи след успешен поход в богатия юг са отнасяли дрънкулките и богатствата и са ги изгаряли в един огромен огън. Още преди хилядолетия е описано злото носещо богатството и златото. Неслучайно думите зло и злато си приличат и звуково! А ние си продадоха душите и държавата за купчина дрънкулки! С култа към богатството почва падението.
42
6
 
32
 
! Отговори
Умряла държава преди 7 години
Хората от селата направиха тоя съвременен Бай *** герой. Ето това е идола на 1 000 000 души лош маТриял.
41
4
 
28
 
! Отговори
младен преди 7 години
Евалата...ха ха ха...селяния до шия.
40
0
 
6
 
! Отговори
Занзибар преди 7 години
До татаринЕдна тор не разбира от подобни приказки
39
2
 
10
 
! Отговори
bbmnn преди 7 години
До Анонимен 45Богатите арабели в катар, кувейт, бахрейн и т.н. ако знаеш какви кючеци слушат вътре, Цеца ще ти се стори като злато.
38
6
 
8
 
! Отговори
Занзибар до тор преди 7 години
Слушай, тор, ти ако се чувстваш 'славенин', имаш правото да се чувстваш и представител на толтеко-кичеанския шаманизъм, твой проблем! Тук сме потомци на великите тракийци, така че на югоизток и към Анадол или Североизток и Сибир, или на запад и към Аляска! Робски мекерета, които ако няма да лижат ционисткия асс на СРАЩ, ще поемат ботуша на руската ***! Къде са българофилите се питам?! *** питам честните хората, дето бачкотят по 10 часа на ден, а не да спасяват родината, като джобят амуджите..
37
4
 
12
 
! Отговори
татарин преди 7 години
До СлавянщинатаПитай руските си "братя", защо нас наричат славяни, след като не сме такива, а българите от Волжска България - татари? Един безплатен урок по история - Киевска Рус унищожава стара България, т.е. днешните руснаци ;) Руско-турската освободителна война е с основни политико-икономически подбуди, а не за освобождение на "славяните". П.П. Нямам нищо против Русия и САЩ, но за мен БЪЛГАРИЯ е над всичко!!!
36
5
 
46
 
! Отговори
B50 преди 7 години
Ето заради такива хора като този сладур, нормалните хора емигрират от държавицата ни.
35
1
 
29
 
! Отговори
muncho преди 7 години
До 41 Анонимен Виж как с джобене на имигранти по границата се спестяват парички за такава кола :) Пък после се прави на герой. Няма безплатен обяд ;)
34
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама нали Динко беше част от народа бе. Обикновен човечец, който обича България и я защитава от мигрантите. Обикновените хора нямат парички за подобни возила :)
33
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От Даймлер- Крайслер,ако чуят тоя *** какво слуша в колата, ще му платят колкото каже и ще си я вземат.