Сив Мерцедес го преследва в живота... Динко и Цеца на макс

Поздрави феновете си: Без вас не става работата!
15 авг 2016 10:52,
100
Сив Мерцедес го преследва в живота... Динко и Цеца на макс
Снимка: Кадър, Facebook

Ловецът на бежанци Динко Вълев от Ямбол се похвали с нов луксозен автомобил - Мерцедес S класа Купе.

Видимо доволен Динко поздравява всички свои фенове с песента от скъпия автомобил - "Волим те" на Цеца.

Още по темата

"Трябва да има фенове, защото ако няма фенове, значи човек е никой. Обичам ви, защото без вас не става работата", емоционален е Динко.

Звездата от Ямбол анонсира преди дни покупката си. "Благодаря на Господ, че ми даде възможност да си я купя", написа той. И си пожела безаварийно шофиране.

Справка в сайта на дилъра на Мерцедес показва, че цените на този модел стартират около 165 000 лв. Най-скъпата конфигурация излиза около 485 000 лв. Ако е нова.

С какво точно се занимава Динко, като че ли не е ясно, но преди 5 дни в пространно изявление към своите фенове, ловецът на бежанци обяснява защо няма да участва в риалитито "VIP Brother", въпреки че му предложили 150 хил. лв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още по темата: мерцедесЦецаДинко
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не симпатизирам на Милко, оп Динко. Но какво толкова е станало за един "нов" Мерцедес?!?! Сякаш никой не може да взема кола на оперативен лизинг/лизинг, а какво по-хубаво от това да купиш в кеш?! Българите трябва да се стремим винаги към най-доброто. В някои сфери колата е и добра визитка. Аз имам последен модел CLS. Няма да е изгодно да купя пасат 92г защото повечето разходи отиват по ремонти за кола, която първо чуваш после виждаш.
71
0
 
13
 
! Отговори
Rere преди 7 години
Личи си вродената селяния. Пълен с комплекси! Фенове имал хахах много са смях :)
70
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Динко издава ли касови бончета на бежанците?
69
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре, а когато бежанците ги няма, а излезе следващия модел на Мерцедес Динко кой ще граби?
68
2
 
10
 
! Отговори
Розко цветния-варна преди 7 години
от мои колеги,които живеят в ямбол разбрах че този герой освен че лови бежанци ги ограбва,напълно вярвам на това,по скоро се навърта около границата за да открадне парите на бежанците ,някои го мислят за нац.герой....
67
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Според мен,Динко е най-малкия проблем в държавата! След като поне 90 % от населението пердашат през просото,що и той да не го прави?
66
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Динко следващият министър председател! Само мутри ни управляват.
65
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стига глупости, няма начин да се занимава с каналджийство, той си има бизнес и пари много преди имигрантите да ни залеят. Привлече вниманието на цял свят и на сума ти правозащитни организации, включително и на държавните органи. Ако имаше нещо общо с каналджийството, вече щяха да го разнасят по медиите с това, знаете на кого козируват тези медии, а и да не говорим, че вече щяха да са го овършали данъчните и щеше да търка нара в следствие на международния натиск.
64
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Динко от Ямбол брутално оплю в ефир "някакви п*тьовци от Хелзинкския комитет"!"Ето за какво е цялата антикампания срещу Динкои, ето кой плаща за нея и ето защо троловете по-долу са се развихрили да го плюят.
63
5
 
10
 
! Отговори
4и4и преди 7 години
Ловиш бежанци (разбирай преджобваш) .. караш мерцедес.. не ловиш ...не караш....на такива едно време да им викали айдуци... сега поради липса на истински патриоти...на тези рекетьори и разбойници им викат патриотиаман
62
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има и богати хора, които са патриоти. Не всички са бок.луци.
61
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Но и преди да стaне това с емигрантите караше една X6-ца, после си взе нов CLS, сега си е взел S-класа.. горе долу са в един ценови клас колите му от 6-7год. насам. Така че едва ли е заради емигрантите забогатял."Това е вярно, още преди да "изгрее" вече имаше купени няколко верижни машини тип БТР от българската армия. В момента ислямофилите и османските *** се опитват да го изкарат новобогаташ от трафик, защото им пречи на схемите с ислямизирането.
60
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този Модел-Мерцедес на старо няма защото е нов Модел Мерцедес С 300 Купе 2016 година цена от 35 000 - 86 000 евро според модел С 300 Купе а що се отнася до S класата цените са от 80 000 до 220 000 евро , ДАНС сигурно не се интересуват от къде са парите
59
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако си е платил данъците какъв е проблема.А дали ги е платил?А тия дето трябва да проверят дали ги е платил?А комисията за незаконно придобито имущество?Чалгаря сам се прецака, което е напълно обяснимо с оглед примитивните му страсти/
58
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А ревизия?Нъц...
57
9
 
4
 
! Отговори
до ямболията преди 7 години
Да притежава.Заслужено.Той е най новия национален герой на БГ.След време ще влезне и в учебниците по история.Ще бъдат направени филми за него,как спира и арестува нарушители на границата,рискувайки живота си.Б.Б трябва да го награди с медал за храброст.
56
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С бачкчне такива коли не се карат,само с далавери. Да му е честито новото возило на ловеца на глави.
55
3
 
17
 
! Отговори
Гого преди 7 години
Башибозуците навремето яздили най - хубавите коне!!!
54
1
 
15
 
! Отговори
ямболията преди 7 години
Ей хора, само да ви кажа, че освен този новия Мерцедес за 200 бона, Динко притежава още Хамър за 50 бона, още един Мерцедес CLS за 100 бона, 2 танка (!) и един бронетранспортьор!
53
2
 
17
 
! Отговори
ОТ ЯМБОЛ преди 7 години
Динко, известен още и като Бозавия, почти сигурно пере парите на едни мутри от бързите кредити "Кредилайн". На същите тези "Кредилайн" преди години им направиха една акция от ГДБОП и в момента тарторът им Камен Желев, син на известния ямболски комунист и перач на пари Георги Желев, е в затвора. Самият Георги Желев се свързва още и с приватизацията на "Търговия на едро" в Ямбол. Самият Динко притежава една морга за автобуси, от която се вадят пари, но чак пък толкова за Мерцедеси от 200 бона...