Безумица: Затвориха пътя за 200 души от Пловдив

Мястото е недостъпно и за линейка, и за пожарна
17 авг 2016 08:04, Илиян Велков
8

 Снимка: Dnes.bg

Пътят, който свързва местността "Терзиите" в пловдивския район "Западен" с останалия свят беше затворен. Това съобщи пред Dnes.bg Радка Георгиева, която е една от всички 200 потърпевши обитатели на района.

Става въпрос за отсечка от няколко метра от "Коматевско шосе" до вътрешността на квартала. Пътят е собственост на фирма в съседство, които дълго време се канеха да сложат загражденията, но отлагаха заради обещанията на районната администрация на "Западен", че ще се намери общо решение на проблема, полезно за всички страни.

"Явно са използвали затварянето на част от "Коматевско шосе" за ремонт, за да сложат загражденията и да ни отрежат достъпа", обясни Георгиева.

Десетки жители на квартала очаквали на среща с районния кмет Димитър Колев, но той не се явил на мястото.

"Сега ни даде обещание да се срещне с нас в четвъртък, а дотогава откъде да минаваме", питат хората.

За да стигнат до домовете си, те трябва да обикалят през обходен черен път дълъг около 3 километра.

"Нито линейка, нито пожарна може да влезе при нас", жалват се хората.

Те настояват и за среща с пловдивския кмет Иван Тотев, но приемния му ден бил само в последния четвъртък на месеца и можеш да вземеш час, ако притежаваш две бележки от районния кмет и ресорния зам.-кмет, на които пише, че те не могат да ти решат проблема.  


8
Още по темата: Пловдивпът
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
4
 
! Отговори
Иванчо преди 5 години
До extremistКак ще го махат кмета,знаеш ли колко пари внася в партийната каса.
6
0
 
16
 
! Отговори
Пипи преди 5 години
Кметът е от ГЕРБ, познах ли?
5
0
 
14
 
! Отговори
Ут къдя нъ къдя преди 5 години
Приемния му ден бил само в последния четвъртък на месеца - Предавателния му ден пък за сметка на приемния, е всеки ден, включително и неделя!!!
4
5
 
5
 
! Отговори
ха ха преди 5 години
Този писарушка се изживява кат бай Патрон. Друг е въпросът че и аз няма да съм съгласен 200 човека да ми газят през моя двор.
3
18
 
2
 
! Отговори
Пловдив преди 5 години
Аре бе, 20 години ревяхте кога ще ви оправят пътя, а сега квичите като свине преди Коледа. Ще си отидете по селата, откъдето сте родом за два месеца докато трае ремонтът и толкова!
2
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Безумица?!
1
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Напълно нормален и естествен случай за тези географски ширини, и нивото на съзнание на хората тук, особено на онези във властта които често действат без ум, но с огромна алчност и егоизъм, които къде несъзнателно, къде съзнателно държат да унищожат тази държава и изглежда, че ще го постигнат, не остана много.