Мейзер вързала 3 свински опашки. Николай скъсал едната...

Съпругът доказвал пред жена си културистката си мощ
19 авг 2016 12:07,
109
Мейзер вързала 3 свински опашки. Николай скъсал едната...
Снимка: архив, Bulphoto

Опитът да скъса с мускулите на врата си двойна примка се оказала фатална за Николай, съпругът на Анита Мейзер, която бе обвинена в убийството му по непредпазливост. Това посочила в показанията си скандалната миска, каза адвокатът й Олег Атанасов пред "Труд".

Още по темата

Според него тя правила опити да го убеди да спре със силовите упражнения, но той настоявал. Първо надянали кабелните стяжки, известни повече като свински опашки, а вече станали популярни  в търговската мрежа като "мейзерки", на краката и ръцете му. Така завързан, той успял да скъса първата стяжка на врата си и искал да продължи опита с останалите две, но се стигнало до трагичното задушаване.

Изключително силен и здрав, с първата свинска опашка той не се затруднил, но с двойната не е успял, коментира защитата на Мейзер според нейните показания. Доказано е, че няма умисъл в причиняването на смъртта на културиста Николай Димов и че тя е настъпила вследствие на задушаване, каза още адвокатът.

В четвъртък защитата на Анита Мейзер е внесла обжалване на решението за постоянен арест. Варненската окръжна прокуратура повдигна обвинение за убийство по непредпазливост срещу нея, законът за което предвижда от 2 до 8 години затвор.

Второто обвинение е за предложения подкуп на полицай - три пъти, като сумата е увеличавана от 10 000 до 30 000 евро, за да не бъде задържана. Ако бъде призната за виновна по него, я очакват до 10 години зад решетките и 15 000 лева глоба.

Според всички приятели и близки на жертвата, той е бил упоен и удушен. Все още не са готови резултатите от съдебно-химическата експертиза, които ще дадат някои отговори по казуса, който вече съвсем се заплита.

"Чухме вече 1000 версии за убийството на брат ми. Ще изляза с официално съобщение да спрат спекулациите с името му, защото той беше един скромен и честен човек", заяви за сестрата на Николай - Милена Димова, която е общински съветник във Варна.

Майка му и сестра му продължават да са в шок от трагедията с Николай, а и до момента официално никой не е им е съобщил за причината за смъртта му. Полицай ги е информирал на 14 август, че Николай е мъртъв. Милена Димова се обадила на Анита Мейзер, която й казала, че брат й е прострелян, а по-късно на майка му - че сам се е обесил и е затворила телефона.

Милена Димова опроверга и последните версии, излезли от показанията на Мейзер, че брат й щял да има нови работодатели в Латинска Америка, на които искал да се хареса и затова тренирал с въпросните свински опашки.

Тя твърди, че Николай е имал постоянен трудов договор с голяма компания за лимузини в Лас Вегас, на която дори станал рекламно лице преди да се върне във ваканция в България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
1
 
5
 
! Отговори
Маузер Трави преди 7 години
Много прости тия журналята, брей. От две седмици само за тия *** слушам - силиконовото чудовище Майзер и олигофренестият и съпруг. Много важно, че един *** е умрял от тъпотията си. Хляб няма, на ви зрелища:)
71
1
 
4
 
! Отговори
Петьо преди 7 години
Мейзер, признай си!Ще ти олекне.
70
1
 
5
 
! Отговори
Ру преди 7 години
Айде стига вече с тази. Аман от нея.Голяма "звезда" я направиха.
69
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Голямо раьздухване на тоя случай. А на убийците по пътищата им дават условни присъди. Баси кочинята
68
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
да оставим госпожата и да погледнем милото правосъдие. За убийство по непредпазливост от 2 до 8 години, за предлагане на подкуп 10 години затвор. Против подкупите съм, но изглежда, че те са по-голямо престъпление от убийството.
67
1
 
15
 
! Отговори
този преди 7 години
До някой си...и не само тя...и всички престъпници , мутри и крадливи политици, които беснеят и вилнеят "над бащино ми огнище" трябва да бъдат осъдени по бърза процедура...България се задушава от чалгария, мафиотщина и безочливост!
66
2
 
7
 
! Отговори
някой си преди 7 години
защо ни губите времето с подобни зловонни, извратени хора и тяхното падение?не трябват 100 статии през пет минути, не е нужно. това, което е нужно е съдът да я осъди по бързата процедура за очевидното и признато убийство и да влиза в затвора това животно , да си изживее заслужените старини на топло.
65
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Хайде накажи ме,хайде-/какво беше, забравих вече/,нека ме боли". Дегенерата,мут..рата,про..стак,завършил помощно училище,автор на тези думи,явно си пада по това.Същият индивид е един от най-полулярните хора в България,много хора му вярват и подражават.Същият ще прави референдум и ще ни спасява.Не се сърдете че Боко ви нарече "лош материал". За това е прав. Не се сърдете,че сте бедни,толкова ви са умствените възможности.
64
1
 
17
 
! Отговори
Мунчо от Под игото преди 7 години
И тоя в 3 часа през нощта тренирал със свински опашки. Ха ха!!!
63
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това чудо на арийка мяза.
62
1
 
9
 
! Отговори
Веселин Узунов преди 7 години
Не знам колко са здрави ,но преди години вуйчо като ме насили в дървалника ме беше завързал само с обикновен сезал и не успях.
61
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анониментя е българка??? ха ха ха
60
1
 
4
 
! Отговори
Един преди 7 години
Още един за награда "Дарвин" ...
59
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тя колко опашки има, щото знам, че свинeте имат само по една.
58
1
 
12
 
! Отговори
Radina преди 7 години
Боже,мили на какви ли верии непопаднахме,тая няма ли най накрая да си каже истината ,и да се свършва,сега пак ново 20,за да и се доказва колко е силен,тя не е от 2дни с него майкооооооо,чудя се и се маяяяяя,как още я търпят нз,в ареста....
57
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
абе няма ли кой да и върже на тая една свинска опашка окоро врата и да се свършва?
56
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да се подложи на полиграф ,ако е невинна ще си покаже ,ако го е убила също.Щом твърди ,че е невинна значи спокойно ще издържи теста хехе
55
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не стига че уби момчето но сега го изкарва и *** който къса свински опашки с врат.Сега да видим прокуратурата ще издържи ли и този тест или ще се докажат като пълни кифладжии.Това е коварно умишлено убийство,само мотива трябва да се изясни и на тая да и лепнат доживотна.
54
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пред алтернативата да правиш секс с такова чудовище,вързването със свиснки опашки е за предпочитане.
53
1
 
9
 
! Отговори
ИСКАМ ИСКАМ ИСКАМ преди 7 години
КОЙ ША МИ НАПРАВИ ЕДНА МЕЙЗЕРКА(ЗЛОБАРКА)ИЛИ ЕДНА АНИТКА(МИНИТКА)