Мъжът на Мейзер назобан с хормони – интимни проблеми!

Варненката днес ще обжалва мярката си "задържане под стража"
23 авг 2016 08:52,
78
Мъжът на Мейзер назобан с хормони – интимни проблеми!
Снимка: архив, Bulphoto

Варненката Анита Мейзер, която бе обвинена за убийство по непредпазливост на съпруга си - културиста Николай Димов, както и за подкуп на полицай, ще обжалва наложената ѝ мярка "задържане под стража".

Заседанието е насрочено за днес във Варненския апелативен съд, съобщиха от апелативната прокуратура. На 17 август Варненският окръжен съд остави Мейзер в ареста с мотива, че има реална опасност да се укрие, ако е на свобода.

Още по темата

Анита има двойно гражданство и американски паспорт, но той не е открит при огледите в дома ѝ, пише 24 часа.

Според съда от интервютата на жената в интернет има данни, че тя е била на различни места в чужбина - в Коста Рика, САЩ и Китай, и макар че притежава жилище във Варна, не пребивава постоянно в България. Още не е приключила работата на съдебните лекари по убийството, но към доказателствата по делото е приложен диск със записан разговор. От него става ясно, че Анита е предложила да даде пари на служител на МВР, за да не разбират медиите за случая. Предложението е записано в 3:30 ч, когато Мейзер е подала сигнала за убийството в 5-о РПУ.

Последвали още 3 предложения за подкупи към един от разследващите полицаи. Първата оферта - за 10 000 евро, втората - за 20 000 евро, а третата - за 30 000 евро.

Близки и роднини на Николай имат съмнения, че той е бил убит умишлено, а не по непредпазливост от страст по време на полов контакт. Негови приятели твърдят, че с Анита били в лоши отношения и не са имали сексуални контакти поне от година.

Резултатите от аутопсията показват, че в кръвта на мъртвия културист са открити свръхколичества от хормон на растежа. Според специалисти това означава, че той е имал проблеми в интимно отношение. Хормоните на растежа се съдържат в големи количества в анаболните препарати и влияят негативно върху половия живот.

Според разследването във фаталната нощ след поредната обиколка на Варна - Николай и Анита се прибрали в апартамента ѝ. Едрогърдата варненка решила да използва нестандартни техники. Завързала 40-годишния културист към леглото със свински опашки и вероятно е почнала до го души, но не е преценила правилно момента, в който да спре. Това довело до смъртта на Димов. Час след настъпването на смъртта Мейзер подала сигнал в полицията. После няколко пъти променила версията си.

От видеозаписите на камерите в кооперацията станало ясно, че във фаталната нощ Мейзер и Димов са били сами. До мезонета на варненката се стига с индивидуален асансьор с чип карта.

Вчера стана ясно, че разследващите работят върху версия, според която в прикриването на убийството своя роля има и културистът Кирил Вълчев - Скалата. Часове след убийството полицията разбира, че Вълчев е първият човек, който разбрал за фаталния инцидент. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами естествено, че ще има интимни проблеми. Та той е културист! Тия мускули се правят с голямо зобене на какво ли не и накрая ставаш напълно импотентен.
17
14
 
4
 
! Отговори
Арнолд преди 7 години
До 16:Анонимни ми ендокриноложе,Силвестър Сталоун е един от примерите за билдър, инжектиращ си GH (преди 7-8 години го бяха заловили на летището в Мелбърн с 40 дози и едвам се измъкна да не влезе в затвора), факт е и че човека си е жив и здрав. Всичко е в дозата и Пост Стероидната Терапия. На края на 6-8 цедмичен стероиден цикъл се инжектират 5000UI Pregnil, след 1 седмица - още 1500UI, след още една - 1500UI. Прочети малко за излизане от стероиден цикъл, естроген блокери и хепапротектори. :)
16
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кразива българка
15
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
жените изнагляха много вече. да се накаже като при арабските - да я набучат на кол в центъра на софия и хората да хвърлят камъни по нея.
14
0
 
11
 
! Отговори
Отвратен преди 7 години
*** до *** мила моя майно льо...
13
0
 
33
 
! Отговори
варненец преди 7 години
Анита Мейзер не е варненка, а *** дошла във Варна. P.S. Не обиждам хората от село.
12
1
 
24
 
! Отговори
До Арнолд преди 7 години
Арнолде, Явно имаш някакво понятие от ''биохимия'', но си нямаш понятие от ендокринология. Вкарвайки си хормон на растежа - соматотропин, ти си потискаш работата на хипофизната жлеза, която вече не стимулира надбъбречните ти жлези да произвежда хормони, вкл и мъжки полови. По същата причина и топките ти не произвеждат тестостерон. Е, няма как да ти стане, когато тестостеронът ти е като на 90-годишен дядка, че и по-зле.
11
0
 
11
 
! Отговори
Xxxx2 преди 7 години
Добре назобан,а тази кръв,кой го обезобрази,толкова лъжи чак е смешно вече.
10
0
 
17
 
! Отговори
Хер Флик от ГЕСТАПО преди 7 години
Киро "скалата". Тоя тутманик ли. :)
9
0
 
20
 
! Отговори
Арнолд преди 7 години
До 5:И ти принципно си прав, но само искам да вметна, че анаболните стероиди (които е излишно да отбелязвам, че са андрогенни, защото се подразбира) не са произведени за нацепените батки, а са лекарства, които се продават в аптеката със зелена рецепта. Използват се за основно при лежащо болни за подсилване на мускулатурата и предпазването и от атрофия. Нормалната терапевтична доза на тестостерон пропионат за болен е около 100 мг./седмично, а батките инжектират по 400-600.
8
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Резултатите от аутопсията показват, че в кръвта на мъртвия културист са открити свръхколичества от хормон на растежа. Според специалисти това означава, че той е имал проблеми в интимно отношение."Журналята сметна ли за необходимо да провери, че по време на курс с хормон на растежа либидото напротив се засилва, но човека става стерилен? И чак след като спре с инжекциите се вдигат нивата на женските хормони и тогава има вече проблеми с чурката.... Или просто е цитирал полуграмотния ушев?
7
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кви са тия хора бе?! Вдига щанги по 200 кила, а собственото си пишле не може. Умрела работа.
6
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Арнолд 3-------------------------Принципно си прав, ама айде да не се правиме на улави. хормона на растежа го има достъпен от скоро в сравнение с анаболните стероиди. А чичото не е на 15, със сигурност доста години е зобил с анаболно-андрогенни стероиди.
5
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То ако ти става от ПВЦици и силикон значи си монтажник на дограма.
4
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
още малко ще излезе че е ползвал и наркотици
3
6
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма културист без интимни проблеми. Големи мускули = малко чушле и спаружени стафидки. Иначе няма да тръгне да вдига.
2
8
 
36
 
! Отговори
Арнолд преди 7 години
Личи си, че статията е писана от човек, който си няма понятие от биохимия. Нека малко Ви разясня. Анаболните стероиди са деривати на хормона Тестостерон. Хормонът на растежа няма нищо общо с мъжката потентност, както и със стероидите. Хормонът на растежа е "коктейл" от няколко десетки аминокиселини, които участват в процесите по създаване и регенериране на тъкани.
1
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да бе, назобан! Чист е като планинска роса.