Стоичков нападна журналисти на сватбата на дъщеря си

Камата пребил шофьор на редакционна кола
Обновена: 27 авг 2016 20:57 | 27 авг 2016 20:41, Веселина Йорданова
369
Стоичков нападна журналисти на сватбата на дъщеря си
Снимка: архив, БулФото

Скандал с участието на Христо Стоичков се е разиграл по-рано през деня. Камата нападнал със заплахи и псувни екип на вестник "България днес" и пребил шофьора на редакционната кола, съобщава "24 часа".

Още по темата
Инцидентът станал в района на Етрополския манастир, където е сватбата на Христина Стоичкова и хърватина Лука Белич. Шофьорът Петър е в шок след побоя, който му нанесъл Стоичков. Той е с подуто лице, синини по цялото тяло и сцепена устна.

"Това е абсурд. С нищо не сме ги предизвикали. Когато пристигнахме, полицай ни насочи към задния паркинг на манастира, където имаше и автобус с гости. Зад нас караше и Стоичков. Не сме излизали от колата. Направих няколко кадъра. След това излезе отвътре и се насочи към нас. Придружаваше го негов приятел. Помолих шофьора да заключи колата отвътре, защото знам за характера на г-н Стоичков. Тогава той му нареди да отключи с доста груб тон. После застана пред колата така, че не можехме да потеглим. Искахме вече да си тръгнем", разказва фотографът на "България днес" Борислав за началото на конфликтната ситуация.

Все пак шофьорът Петър отваря само прозореца. Тогава Христо Стоичков започнал да обижда и да псува журналистическия екип. Колегите казали, че си тръгват и го помолили да ги пусне. Той обаче им наредил да излизат от автомобила. След това отворил вратата на колата и започнал да бие шофьора с юмруци и ритници.

"Петър викаше за помощ, но това не спря Стоичков. В същото време приятелят му се опитваше да ми вземе фотоапарата. Няколко пъти ми каза: "Мишка, излизай от колата", но аз отказах. През това време Стоичков продължаваше да бие шофьора, който вече беше в шок. Бяхме изпаднали в паника. В един момент, както вратите бяха отворени, шофьорът даде газ и потеглихме назад. Ударихме се в кола на някой от гостите на сватбата", продължава с разказа фотографът.

Продължението четете на Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


369
Още по темата: Христо Стоичков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
174
1
 
11
 
! Отговори
DON преди 7 години
Май климата в САЩ не действа добре на нашите известни чиности.световно неизвесния модел убива мъжа си - и после ни лук яла ни мирисаласветовно известния футболист признат в цяв свят но без обноски мисли че държавата е негова собственост и може да си прави каквото си иска , но това не е първа негова издънка , а колко има прикрити селко ефе голям футболист но му липсват първите годиниЗа това българите не трябва да бъдат пускани да живеят в САЩ
173
2
 
21
 
! Отговори
Лошо преди 7 години
*** беше,*** си и остана. Пък си и мислиш,че си недосегаем. Господ като ти давал късмет сипал с големия чирпак,но пък акъл хич не ти дал !!! ***... Мястото ти е в затвора *** такъв.
172
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това футболистче най после трябва да бъде осъдено и наказано !
171
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никой нее бил там и неможе да гарантира какво точно сее случило!Но г-н стоичков сме го чували как се перчи в африка дори и на безобидните животни!
170
2
 
22
 
! Отговори
майорски преди 7 години
Когато започнат да наказват хора като Стойчков за подобни прояви ..... тогава ще повярвам че нещо се е променило в тази държава от 1995
169
2
 
14
 
! Отговори
бай уй преди 7 години
До байхуй"доста жалко е всичко това - дъщята на най-големия българин да се жени за турчин"Пълно е с българки, които се женят или движат с турци и араби. Когато видя българка с турчин или арабин, меко казано ми се повръща! От друга страна тези жени се ръководят предимно от първични сигнали, чувства и емоции, поради простата причина, че нямат мозък.
168
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В нормална Европейска държава (за която ние претендираме да сме) саморазправата е заабранена!!!!!Стойчков е виновен ! Трябвало е да се оплаче в полицията, за каквото му е било терсене а не да влиза в саморазправа, сигурен съм че на него полицаите биха му обърнали "специялно" внимание !!да си плаща глобите !
167
21
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е силно преувеличено и раздуто от желаещите 15 мин. слава аграри, но дори да ги е отупал мога само да му кажа: Браво Ице! Тия продажници точно това заслужават и даже малко им е било!
166
3
 
16
 
! Отговори
хехе преди 7 години
Ако Стойчков си е позволил повече отколкото трябва (в което съм убеден !!) ..... да го глобяват/наказват .....та ако ще не Стойчков да е ами и Марадона !!!!Успял успял ...и сега какво цял следващ живот да му "..лиж..ем г.ъ.зъ ли !!!! " ... и да му търпим простотийте !..Ако е виновен ...да се накаже !
165
2
 
17
 
! Отговори
Филип преди 7 години
Ще го осъдят и ще плати обещетение на жертвата придружено от публично извинение. Точно така биха се развили обстоятелствата в Америка не е изключено и месец обществен труд, но нали това *** България, дори могат тук и прав да го изкарат!
164
2
 
2
 
! Отговори
до една преди 7 години
Ти май не си в ред
163
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кво общо има Ставискии бе ?
162
5
 
16
 
! Отговори
Една преди 7 години
Чета и не вярвам какви мишки са били тези в колата. Какъв е тоя страх, че да не слязат да му насинят кривата селска физиономия на тоя върл ***? Един *** и *** футболист, една кръга нула с интелект на кокошка, който е звезда камо в очите на себеподобните, показва редовно пред света невежеството и простотията си, а вече си и позволява са бие безнаказано. Но при мъже-охлюви, така е.
161
2
 
16
 
! Отговори
Закон на Ристо преди 7 години
Като се "сблъскат" двама пpoстaка, винаги побеждава по-големия пpocтaк.
160
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ей големи завистници, братче.Един успял българин и него гледат да го оплюят.ок пийте ракия в панелките и ругайте на воля като ви се иска .
159
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Забележете, той набил шофьора, т.е. всеки един шофьор в България е застрашен да бъде набит от Ицето ако му прихлопа дъската. Това е недопустимо и всеки човек намиращ се на територията на страната е длъжен да спазва законите.Стига с тази фалшива толерантност към определени хора.Не може известността или поста на човек да го оневиняват.Още помним колко как Максим Ставийски отне човешки живот, съсипа друг, а наказанието смешно.Двойния аршин трябва да изчезне.Всеки трябва да е отговорен пред закона.
158
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така говорите ама ако сте на негово място и почнат папа раците да ви досаждат ден и нощ тогава друга песен ще пеете.
157
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
АМИ ВКАРАЙТЕ ГО СЕГА В ЗАТВОРА ТОЗИ НЕГРАМОТЕН РОМ СТОИЧКОВ,ДО КОГА ЩЕ НАРУШАВА ВСЯКАКВИ ЗАКОНИ ? ТОВА,ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ЧЕТЕ,ДА ПИШЕ И Е ОТ МАЛЦИНСТВАТА НЕ МУ ДАВА ПОВЕЧЕ ПРАВА
156
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво друго да се очаква от един *** и невъзпитан кюрд, когото съдбата е превърнала в един от най-богатите хора в света. Само дето възпитание, обноски и акъл ме се купуват с пари.
155
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Малиииии, какви злобни коментари срещу Стойчков. Журналистите имат права а Стойчков няма , така ли ?. Като не са поканени нямат право да снимат. На негово място бих ги осъдил за нарушаване на личното пространство.