Стоичков нападна журналисти на сватбата на дъщеря си

Камата пребил шофьор на редакционна кола
Обновена: 27 авг 2016 20:57 | 27 авг 2016 20:41, Веселина Йорданова
369
Стоичков нападна журналисти на сватбата на дъщеря си
Снимка: архив, БулФото

Скандал с участието на Христо Стоичков се е разиграл по-рано през деня. Камата нападнал със заплахи и псувни екип на вестник "България днес" и пребил шофьора на редакционната кола, съобщава "24 часа".

Още по темата
Инцидентът станал в района на Етрополския манастир, където е сватбата на Христина Стоичкова и хърватина Лука Белич. Шофьорът Петър е в шок след побоя, който му нанесъл Стоичков. Той е с подуто лице, синини по цялото тяло и сцепена устна.

"Това е абсурд. С нищо не сме ги предизвикали. Когато пристигнахме, полицай ни насочи към задния паркинг на манастира, където имаше и автобус с гости. Зад нас караше и Стоичков. Не сме излизали от колата. Направих няколко кадъра. След това излезе отвътре и се насочи към нас. Придружаваше го негов приятел. Помолих шофьора да заключи колата отвътре, защото знам за характера на г-н Стоичков. Тогава той му нареди да отключи с доста груб тон. После застана пред колата така, че не можехме да потеглим. Искахме вече да си тръгнем", разказва фотографът на "България днес" Борислав за началото на конфликтната ситуация.

Все пак шофьорът Петър отваря само прозореца. Тогава Христо Стоичков започнал да обижда и да псува журналистическия екип. Колегите казали, че си тръгват и го помолили да ги пусне. Той обаче им наредил да излизат от автомобила. След това отворил вратата на колата и започнал да бие шофьора с юмруци и ритници.

"Петър викаше за помощ, но това не спря Стоичков. В същото време приятелят му се опитваше да ми вземе фотоапарата. Няколко пъти ми каза: "Мишка, излизай от колата", но аз отказах. През това време Стоичков продължаваше да бие шофьора, който вече беше в шок. Бяхме изпаднали в паника. В един момент, както вратите бяха отворени, шофьорът даде газ и потеглихме назад. Ударихме се в кола на някой от гостите на сватбата", продължава с разказа фотографът.

Продължението четете на Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


369
Още по темата: Христо Стоичков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
194
2
 
0
 
! Отговори
Бай Кольо преди 7 години
Стоичков си е типична мутра,а на тях силата им е в ръцете и краката,а не в главата,затова не очаквайте друго от него.
193
1
 
7
 
! Отговори
Кико преди 7 години
Евала Кама
192
2
 
4
 
! Отговори
Нели преди 7 години
Мисля че можеше и по цивилизовано. Защо трябва все с бой?Добре, подразнил се е от журналистите. Да ги изгони и толкова.Дори и да ги напсува, те ще го преглътнат, защото го познават.Но нужно ли е да осакатиш човека?
191
3
 
3
 
! Отговори
Кюрдски коч преди 7 години
Стоичков не спря да се излага навсякъде и с всичко. Така ще си остане като златната лява излагация на България.Има право да не бъде сниман, ама го снимат и му правят реклама без да плаща.Няма право обаче да бие като някакъв кюрдски коч.
190
0
 
4
 
! Отговори
Сър Вул преди 7 години
Господин Цацаров,събуди се и се самосезирай,защото в гр.Зольовец има един кибик,но отдавна няма прокуратура! Който извърши деяние, с което грубо наруши обществения ред и по този начин демонстрира явно неуважение към обществените порядки, и с изключителна дързост и цинизъм е престъпник по нашите закони. Въпросният ***, в някоя западна държава би ли се държал така просташки и какво би последвало от простащината му? Мисля,че е време това самозабравило се *** да си намери майстора.
189
1
 
9
 
! Отговори
ko4an преди 7 години
Селю. Алу това е на паркинга, а не вътре на частното събитие. Аз да го набия, че нямам пари за адвокат, ама тоя нагляр, стоучков. Бабата и дядото на булката там ли бяха или не са от семейството
188
1
 
19
 
! Отговори
Иван стоянов преди 7 години
Моят идол... вече свързвам името му само с българската простащина. Жалкото е, че той беше името на цялата ни държава дълги години, а сега не искам да чувам това име..
187
1
 
19
 
! Отговори
т преди 7 години
човека има пари се мисли за бог.....
186
1
 
25
 
! Отговори
гтф преди 7 години
бе не знам за журналята, *** си спомням, че стоичков се беше отрекъл от всичко българско преди 15-тина години и се беше зарекъл да не се връща ...изведнъж се появява на бял кон все едно нищо не е било, чак и синя лампа имаше в колата (за което се полага съд). Са вече е голям патрон тука и законите за него не важат ... на обществено място всеки може да те снима !
185
13
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Баси, голяма цензура тука бе. Не можеш да напишеш нищо против журналистите - веднага го изтриват. Оставят само коментарите срещу Стичков. Е па как да не ги бие човека тея маскари.
184
9
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Журналистите са по долно племе от проститутките. Проститутките си продават тялото а журналистите душата за пари.
183
9
 
19
 
! Отговори
абеееееееее преди 7 години
Човек има право да не иска да бъде сниман. Без значение дали е Стоичков или баба ви Пена. Отишли двама лешояди (шофьор и фотограф, които вие наричате журналисти) да набавят материал за жълтия си вестник. Повечето от пишещите тук биха реагирали по същия начин. Няма нужда от лицемерие.
182
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стоичков дали налита да бие на някого в САЩ НЕ тук се смята за недосигаем Дали не си е сложил сини буркани на колите То ние го уважаваме но не сме му слуги да нагага когото и да било
181
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво Ице , бой ама почни и евро-***......те от софия.
180
2
 
11
 
! Отговори
бау бау преди 7 години
Кучетата си лаят,керванът си върви.Много добра поговорка!
179
8
 
15
 
! Отговори
До 185 преди 7 години
И какви права има Стоичков? Да бие, когото сметне, че нему харесва?За такива като ва-авсралопитеци, ще кажа само, че не живеем в дунгла.Ако нему е хаесало нещо, да си беше предвидил охрана, която учтиво, но и твърдо да предупреждава журналистите, че не са допуснати до събитието. А ме да е бие като ***, какъвто и е.
178
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По 800 евро обещетение на плесница с документ,че е получена и сумата като се умножат плесницете на обещетението,от него по 1000 евро/плес щото предизвикал шофьора или дори не го предизвикал,а го нападнал на работното му място и това предизвикало катастрофа от нервен стрес на шофиращия,който не е снимал и не боравил с джи си ем и не нарушил закона за говорене и отвличяне на вниманието си по време на шофиране и задръствания,трябва да има и видеорегистратор щом полицая не можал да разреши скандала.
177
1
 
12
 
! Отговори
БГ преди 7 години
Селания..
176
4
 
15
 
! Отговори
Мококо преди 7 години
Версията на Ритнитопковеца.Язе бешох там оно нали така понеже щерката,че са таковаа со мажо за церемониата тамо да се земаа, и они дошли со камерите мама им проста и като ме видеа и дойдеа и почнае да ме заплашуват и ритаат по мъдете. И азе там вече не издръжех и като един истински *** и селски пръч почнаах да ги ритам.А сеги го пишаат сакаш немам право да ги ритааам да го ***.Па яз сам си проста *** да го е,язе ритам насекъде и сичко що видим,подозирувам,че един ден че ме наритая...
175
12
 
9
 
! Отговори
. преди 7 години
Ако беше някой норален човек , щях дасъм му бесен , но щом са журналисти , перфектно сасе развили нещата , за тия нагли и безочливи твари само дърво. Защо не чухте да набие някой треньор или келнер , той има война с драскачите и е добре дацстранят от него и семейството му.