Досъдебно производство за разправията със Стоичков

Фотограф и шофьор твърдят, че са нападнати от футболиста
Обновена: 28 авг 2016 19:51 | 28 авг 2016 19:42, Петя Славова
62
 Досъдебно производство за разправията със Стоичков
Снимка: Кадър, Нова тв

Районната прокуратура в Етрополе образува досъдебно производство по случая с екипа на "България днес". То е за хулиганство, срещу неизвестен извършител. Фотограф и шофьор на вестника твърдят, че са били нападнати от Христо Стоичков, когато се опитали да снимат сватбата на дъщеря му в Етрополския манастир, съобщава Нова тв.

Случката се разгрива пред манастира, където била църковната сватба. Заради големия брой гости полиция се грижела за това къде да паркират автомобилите.

Още по темата

"Христо Стоичков се движеше две коли зад нас. На задния паркинг той съотвентно дойде малко зад нас, отиде до църквата. Аз почнах да вадя техниката, в същото време Христо Стоичков се появи с негов приятел доста остро и агресивно заходи към колата. Помолих шофьорът да заключи и почна да блъска по стъклото и след това ни каза да излезем от колата”, обясни Борислав Трошев, фотограф на вестник "България днес".

Петър Симчев, шофьор на вестника твърди, че ударите му били нанесени от Стоичков.

"Моята работа е да снимам и това съм правил през цялото време като докато правихме маневрата успях да направя няколко кадъра от колата поради простия факт, че нямаше как да сляза отпред и да снимам, защото имаше адски хора наистина”, разказва още фотографът Борислав Трошев.

За да избягат от конфликта, Петър тръгнал назад с автомобила си и така се ударил друга кола.

"И искаше записи, тръгна да ми взима ключовете от колата. Борихме се, аз успях да запаля колата, дадох на заден ход, за да избягам, защото иначе сигурно още щеше да ме бие, направих ПТП и ми написаха акт”, разказа още шофьорът Петър Симчев.

Полицията в Етрополе изяснява обстоятелствата около случилото се. Петър и Борислав вече са разпитани от полицията. Късно снощо шофьорът мина и през медицински преглед. Коментар от страна на семейство Стоичкови засега няма.

От полицията, чиито служители са присъствали при спречкването, отказват да дадат информация по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На мястото е имало полиция, защо не са отвели и Стоичков в районното да пише цяла нощ?
41
2
 
4
 
! Отговори
Вуте преди 7 години
Абе тъпичък си е Ицето, *** и ***. За пореден път го доказва, а сега изпростя дотолко че съсипа и сватбата на дъщеря си.
40
1
 
1
 
! Отговори
тралала преди 7 години
Обикновено в латино сериалите и в турските сапунки боят е дело на младоженеца ,но в тук ....Мене друго ме притеснява .В тази територия в един и същи ден изпратиха топ журналист по езически в християнски храм ?Борисов пък иска да ни пазят от страна ,която му е съюзник .А Стоичков жени децата си в за чужденци в България и после защо сме ......
39
2
 
2
 
! Отговори
c преди 7 години
До Кашчей БезсмертнийНеее те са паркирали колите на *** :DDDD
38
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НА тоя като му гледам тъпата нагла мутра с право си го е отнесъл
37
18
 
26
 
! Отговори
SS-3 преди 7 години
До Анонимен 40И всеки нормален човек на мястото на Стоичков би ти натрошил кратуната за наглостта която проявяваш.Тоя фазан не е отишъл там да снима манастир и природа, а да досажда на семеен празник така , че е заслужил всеки шамар та и отгоре.
36
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бил ги е /вероятно/, и пак ще ги бие, ако ги срещне с фотоапарати!
35
20
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До SSЖурналистът се е намирал на публично място, сватбата не е била на частна територия. На обществено място всеки има право да снима всичко без да иска от никой разрешение или съгласие, най-малкото от интелигент като Стоичков.
34
11
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо не го задържат Стоичвков с ареста. Той има толкова много пари, че сигурно вече е пратих хора при журналиста да му предложи извънсъдебно споразумение. Не е никакъв проблем за Стоичков да му предложи 50-100 хил лева и нещата да се уредят. Цацаров къде дреме, защо още не е издал заповед за задържане! Или при демокрацията за богатите законите не важат.
33
11
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
без значение е какво са правили там, никой няма право на физическа саморазправа, най-малко доктор хонорис кауза Стоичков, великия ловец на африкански животни! Дребна хулиганска проява по смисъла на закона, но то друго не може и да се очаква от нискоинтелигентен футболист. Пази боже сляпо да прогледа е казал народа за такива като него! Срам, срам, срам... Язък ти за парите и за всичко, това нормален човек ли е?
32
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Свиничков върши свинщини. Грух-грух.
31
7
 
17
 
! Отговори
Тошо преди 7 години
Майна, хич да не ти пука! Кой каквото си е търсил си го е намерил!
30
11
 
29
 
! Отговори
Свиреп преди 7 години
Ехооо, прокуратурата!!! Има престъпление по чл. 315, ал.1 !!! Това е само началото. Предполагаемият извършител, за който има свидетелски показания и видеоматериал има възможност да се укрие или извърши друго престъпление /да въздейства силово и финансово над свидетели/. Ехо, аз ли да ви върша работата ?!?! ЗАЩО НЕ Е ЗАДЪРЖАН ??? ЗАЩО ??? Прокуратурата трябва да пази МОИТЕ интереси, а в момента се чувствам НЕЗАЩИТЕН!!! Имам безпокойство да отида до манастир! Обществен!
29
6
 
31
 
! Отговори
Пурко преди 7 години
Срещу неизвестен извършител.........полицаите отишли на място отказват да съдействат на органите.......срам ме е че съм българин.......защо ли,ами това нещо може да се случи утре на всеки един от нас.........защо??????
28
8
 
25
 
! Отговори
SS преди 7 години
Вярно е, че журналистът (а и никой друг) няма право да снима без да е получил съгласие. Ама и Стоичков няма право да псува и да налага.Можело е нещата да се оправят и по по-интелигентен начин. Е, на Камата това ще му струва сигурно 3-5 хилки, ама вече му е лепнато петно.Като на Вежди Рашидов, дето наби полицай, ама на онзи акълът не му стигна да се сети да го съди.... или може би потулиха произшествието.Нищо чудни, и сега така да стане...значи, да се готвят следващите журналисти... :)
27
6
 
20
 
! Отговори
SS преди 7 години
Явно, на тази сватба, човекът изобщо не е бил на кеф. Да де, ама сега трябва да се вземат мерки да не се допусне гениалният Стоичков да напусне набързо страната!
26
9
 
22
 
! Отговори
Малия преди 7 години
До АнонименТова не е вярно! Никой няма право да те снима, ако не те е питал дали позволяваш и не си му позволил!
25
13
 
24
 
! Отговори
Не бит! преди 7 години
Преди години бяхме на семинар в Ловеч,като си тръгвахме от хотела срещнахме г-н Стоичков.Помолихме го да се снима с нас,той се съгласи и никой не беше бит.
24
17
 
22
 
! Отговори
Малия преди 7 години
Какво правят там, някой канил ли ги е да бъдат фотографи на сватбата? Не стига, че са виновни, ами тръгнали да се оплакват.
23
25
 
20
 
! Отговори
94-та преди 7 години
Браво Ицо. Ако може сритай го и от мен веднъж. Гадните помиари нямат право да ровят в личните моменти на обществените личните.