Състоянието на Митьо Очите рязко се влоши

Няма гаранции, че ще прескочи сърдечната криза
Обновена: 28 авг 2016 15:46 | 28 авг 2016 15:46, Петя Славова
209
Състоянието на Митьо Очите рязко се влоши
Снимка: архив, Булфото

Състоянието на подземния бос Димитър Желязков-Очите рязко се е влошило през последната нощ и към момента никой не може да даде гаранции дали ще прескочи тежката сърдечна криза в която се намира.

Въпреки уверенията на лекарите при изписването му от столичната клиника "Софиямед", че животът му е вън от опасност и вече се стабилизира с цел подготовка за по-нататъшно специализирано лечение в чужбина, се оказа, че сърдечно-съдовата му система може да откаже да работи, което ще е фатално.

Още по темата

Досега и самият главен лекар на балнеосанаториума в Поморие д-р Стефан Шишков твърдеше, че сърцето ще издържи и отличната физическа форма в която е бил по-рано Желязков ще е единствената причина той да оцелее.

Сърцето на боса обаче може и да спре. На разсъмване пред балнеосанаториума е пристигнала линейка, а малко и след това и спешен кардиолог. Било препоръчано Очите да бъде откаран в специализирано болнично заведение, но той категорично отказвал да бъде преместен в болница в Бургас, защото никъде не можели да му гарантират сигурността.

Кардиологът стабилизирал сърдечната дейност, доколкото му било възможно в хотелската стая, но предупредил, че резултатите от кардиограмата са крайно обезпокоителни.

"Нашият човек настоява веднага да го закараме в Хановер, Германия или да търсим вариант за клиника в Израел, където смята че незабавно могат да му направят пластика на дебело черво и уретер, но може да проумее, че организмът не е достатъчно рехабилитиран за подобни интервенции.

От друга страна, доколкото ни е известно, макар че все още не е разпитван и срещу него няма повдигнато обвинение за каквото и да е било, имало обаче някакви пречки той да премине границата", казва човек от групата му пред Флагман.

В 12.50 часа днес пред балнеохотела отново е пристигнала линейка на Бърза помощ. Лекарите и сега са в стаята му, но информацията е, че ще опитат да нормализират сърдечната дейност на място, започнали са вливания на място на много скъпи медикаменти.

Желязков беше тежко прострелян на 8 юни в Слънчев бряг при свада между банди.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дано все такива радостни новини започнат да ни заливат.....и дай Боже и от Парламента.
76
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** дано този ***
75
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Я му пуснете Анита Мейзер на Ококорения! Ще го довърши от любов...
74
4
 
24
 
! Отговори
Аз преди 7 години
Да умира по-бързо и да спират да ни занимават с глупости!
73
15
 
18
 
! Отговори
Гиньо преди 7 години
И да ривете, и да не ривете, тая демокрация сами си я докарахте. Частната инициатива, бизнеса и най-вече кинтите решават, кой как ще се лекува. Вие си пейте за майките с децата, ама ше имат да чакат, щото немат каквооо..... кинтиииии. Па плюйте комунистите, че и бай ви Тошо били лоши с безплатното здравеопазване, че и отношението беше друго! А тоя го глезят, защото вероятно се отчита където трябва. Сещайте се сами.
72
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така е,каквото посееш това ще жъне! Пътят на Очите е осеян с престъпления,за това сега не заслужава друго освен омраза и пожелания за смърт!
71
1
 
31
 
! Отговори
нищо лично, но... преди 7 години
A вие знаете ли колко болни дечица, чийто родители нямат финансовата възможност на този господин са се влошили в същия момент? Защо животът на Очите да е по-важен от техния, че да ни интересува повече какво му е на него, отколкото какво се прави за болните деца, които са заслужили много повече живот и здраве от един мафиот, който кой зне колко майки и бащи е разплакал?
70
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя не е достатъчно богат да си плати лечението където и да било по света или да си плати на спец. екип да дойде тук и да го лекува. Мисля си обаче, че го лекуват с нашите пари от здравната каса. Нема такава държава ...
69
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всяка мутра в България заслужава подобен край и рано или късно мутрите ги чака подобна съдба. За нас обикновените българи остава удолетворението, че Господ забавя, но не забравя и всеки каквото е надробил си го получава.
68
2
 
23
 
! Отговори
Някой преди 7 години
Масов убиец!
67
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
от никой не се финансира - плаща си човека и му скубят кинтите
66
2
 
28
 
! Отговори
eve1 преди 7 години
Стотици болни деца чакат с години за операция в чужбина,много от тях и не я дочакват а тъпата мутра,почернила хиляди човешки съдби ще се лекува в най-модерните клиники в Германия и Израел.Къде е правдата,в какво общество живеем?
65
3
 
23
 
! Отговори
КОГА преди 7 години
Кога ще пукне този убиец .Цялата История за неговото спасяване се Финансира от Здравната Каса и Детския Фонд за лечение на деца в чужбина .Писна ми да плащам от Заплатата си за такива *** .
64
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Митьо, стига рива бе! Борисов трябваше да отиде първо в Турция. Как да те води до Германия?
63
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колко ли е гадно цяла България да се надява да не прескочиш трапа?!!
62
1
 
29
 
! Отговори
Хейтър Тролев преди 7 години
като съсипваше здравето на другите ,хич не му пукаше , а сега как трепери за жалкия си животец. И никой ли няма да попита от къде толкова пари за лечение , че и операции в чужбина се подготвя да му правят.
61
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Още нямал обвинение. Пазят го от смешни емоции /пардон - лоши емоции/.
60
1
 
27
 
! Отговори
Иван Иванов преди 7 години
Като отиде в чужбина няма и да се върне. Ще му направят дори и пластика на лицето.
59
1
 
54
 
! Отговори
Shark преди 7 години
Какво ни занимавате с тоя престъпник бе. Отдавна трябваше да е в затвора и забравен.
58
1
 
114
 
! Отговори
. преди 7 години
Моето дете аз трябваше да го водя в болницата посред нощ, трябваше да ходя да вземам дежурният лекар, който е на повикване после, за да ми каже че не е детски лекар и го е страх да изпише лекарства, тъй като не е компетентен.За Митьо иначе спешен кардиолог, линейки, всички подскачат. Живота на един престъпник е по-важен, от този на едно дете. Скапана държава.