Състоянието на Митьо Очите рязко се влоши

Няма гаранции, че ще прескочи сърдечната криза
Обновена: 28 авг 2016 15:46 | 28 авг 2016 15:46, Петя Славова
209
Състоянието на Митьо Очите рязко се влоши
Снимка: архив, Булфото

Състоянието на подземния бос Димитър Желязков-Очите рязко се е влошило през последната нощ и към момента никой не може да даде гаранции дали ще прескочи тежката сърдечна криза в която се намира.

Въпреки уверенията на лекарите при изписването му от столичната клиника "Софиямед", че животът му е вън от опасност и вече се стабилизира с цел подготовка за по-нататъшно специализирано лечение в чужбина, се оказа, че сърдечно-съдовата му система може да откаже да работи, което ще е фатално.

Още по темата

Досега и самият главен лекар на балнеосанаториума в Поморие д-р Стефан Шишков твърдеше, че сърцето ще издържи и отличната физическа форма в която е бил по-рано Желязков ще е единствената причина той да оцелее.

Сърцето на боса обаче може и да спре. На разсъмване пред балнеосанаториума е пристигнала линейка, а малко и след това и спешен кардиолог. Било препоръчано Очите да бъде откаран в специализирано болнично заведение, но той категорично отказвал да бъде преместен в болница в Бургас, защото никъде не можели да му гарантират сигурността.

Кардиологът стабилизирал сърдечната дейност, доколкото му било възможно в хотелската стая, но предупредил, че резултатите от кардиограмата са крайно обезпокоителни.

"Нашият човек настоява веднага да го закараме в Хановер, Германия или да търсим вариант за клиника в Израел, където смята че незабавно могат да му направят пластика на дебело черво и уретер, но може да проумее, че организмът не е достатъчно рехабилитиран за подобни интервенции.

От друга страна, доколкото ни е известно, макар че все още не е разпитван и срещу него няма повдигнато обвинение за каквото и да е било, имало обаче някакви пречки той да премине границата", казва човек от групата му пред Флагман.

В 12.50 часа днес пред балнеохотела отново е пристигнала линейка на Бърза помощ. Лекарите и сега са в стаята му, но информацията е, че ще опитат да нормализират сърдечната дейност на място, започнали са вливания на място на много скъпи медикаменти.

Желязков беше тежко прострелян на 8 юни в Слънчев бряг при свада между банди.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
2
 
69
 
! Отговори
Mopcku_ преди 7 години
На подземния бос не е ли най-подобаващо и логично място да се намира под земята ??? Питам аз !
56
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 62Ами нещо не ти разбирам тезата. Май не е вярна.Виж например Бойко не в затвора, пък си е жив и здрав та и премиерства дори.
55
1
 
53
 
! Отговори
проктолог преди 7 години
Как така му се е влошило състоянието? Та нали лично другарката Бачварова ходи да му бае за здраве!
54
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 123Niama da go bude...kakvoto povikalo...takova se obadilo...horata v Sl.brig shte spiat po-spokoino...dano
53
2
 
9
 
! Отговори
123 преди 7 години
До Mopcku_Да но има влиятени протектори
52
3
 
49
 
! Отговори
добър преди 7 години
Е, дочакахме 1 хубава новина от журналята! Ха дано да дойде и по-хубавата Новина, че е гушнал букетчето !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
51
2
 
66
 
! Отговори
Mopcku_ преди 7 години
Както по-рано написах и коментара ми бе изтрит ще напиша пак - Да мре ! На никой не е притрябвал този мошеник, подлец, наркоман и не на последно място - убиец !
50
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
подготвя се фалшива смърт..и бягство от БГ.
49
1
 
91
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако някой честен работяга, дето едва свързва двата края хвърли топа ви е през оная работа! Ама, за тоя бандит денонощно се тревожите дали не му е паднала прашинка в окото или си е счупил някой нокът!
48
0
 
27
 
! Отговори
Сминдух енд чесън преди 7 години
Сега или по късно, има ли значение
47
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Който пие хапчета за мускули трябва да е на ясно до къде водят . Обяснявам . Младоците да слушат и да гледат . Единият изход е в психиатрия другият инфаркт . Дебело тяло е болно тяло казах.
46
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Навремето за такива случай Бойко казваше така:- Ние ги хващаме, а съда ги пуска, ако бяха в затвора щяха да са здрави.Прав беше.
45
0
 
35
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
Нашенският дон Корлеоне, когото трябва да охраняват дори и в болницата.
44
0
 
60
 
! Отговори
Една добра идея преди 7 години
Нека фондът за лечение на деца в чужбина му отпусне 1-2 млн. и да заминава!Нали е безценното дете на България!
43
1
 
32
 
! Отговори
КОД преди 7 години
Който вкарва пари в партийната каса не го закачат. Наскоро разбрах че е така със всички големи. Същото важи за директорите на държавните предприятия. Правят далавери за милиони. Но те са назначени като такива с уговорката, че ще внасят съответната сума в партийната каса.
42
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма гаранции, че ще прескочи...................ще прескочи,ще прескочи ! те парите всичко прескачат ! дали държавата ще троши средства,дали той ще си доплаща за хановер....има с какво да прескочи ! аз да му мисля, с моите бъбречни кризи,дето пари за скенер нямам, а лекарите пък нямат направления...
41
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако инфото е вярно, то смятам , че застрашавате живота на информатора си.Няма да е трудно да разберат кой е.Но по-вероятно това е едната от поредните измишльотини препечатани от други жълти сайтове.Изглежда сагата с погребението на Цонев вече омръзна и пак се върнаха на познатата дъвка-състоянието на Очите
40
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бойко ще се наложи спешно да търси друг кандидат за Президент!
39
22
 
2
 
! Отговори
sybil преди 7 години
Горкият човек.
38
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бойко не прощава на хора предали доверието му. Я инфаркт я катастрофа или банално подхлъзване от балкон. Довиждане.