Състоянието на Митьо Очите рязко се влоши

Няма гаранции, че ще прескочи сърдечната криза
Обновена: 28 авг 2016 15:46 | 28 авг 2016 15:46, Петя Славова
209
Състоянието на Митьо Очите рязко се влоши
Снимка: архив, Булфото

Състоянието на подземния бос Димитър Желязков-Очите рязко се е влошило през последната нощ и към момента никой не може да даде гаранции дали ще прескочи тежката сърдечна криза в която се намира.

Въпреки уверенията на лекарите при изписването му от столичната клиника "Софиямед", че животът му е вън от опасност и вече се стабилизира с цел подготовка за по-нататъшно специализирано лечение в чужбина, се оказа, че сърдечно-съдовата му система може да откаже да работи, което ще е фатално.

Още по темата

Досега и самият главен лекар на балнеосанаториума в Поморие д-р Стефан Шишков твърдеше, че сърцето ще издържи и отличната физическа форма в която е бил по-рано Желязков ще е единствената причина той да оцелее.

Сърцето на боса обаче може и да спре. На разсъмване пред балнеосанаториума е пристигнала линейка, а малко и след това и спешен кардиолог. Било препоръчано Очите да бъде откаран в специализирано болнично заведение, но той категорично отказвал да бъде преместен в болница в Бургас, защото никъде не можели да му гарантират сигурността.

Кардиологът стабилизирал сърдечната дейност, доколкото му било възможно в хотелската стая, но предупредил, че резултатите от кардиограмата са крайно обезпокоителни.

"Нашият човек настоява веднага да го закараме в Хановер, Германия или да търсим вариант за клиника в Израел, където смята че незабавно могат да му направят пластика на дебело черво и уретер, но може да проумее, че организмът не е достатъчно рехабилитиран за подобни интервенции.

От друга страна, доколкото ни е известно, макар че все още не е разпитван и срещу него няма повдигнато обвинение за каквото и да е било, имало обаче някакви пречки той да премине границата", казва човек от групата му пред Флагман.

В 12.50 часа днес пред балнеохотела отново е пристигнала линейка на Бърза помощ. Лекарите и сега са в стаята му, но информацията е, че ще опитат да нормализират сърдечната дейност на място, започнали са вливания на място на много скъпи медикаменти.

Желязков беше тежко прострелян на 8 юни в Слънчев бряг при свада между банди.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
2
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
МИНИСТЪРКАТА НА МИЛИЦИОНЕРИТЕ ЗА ТУЙ ЛИ СПЕШНО ОТ ГЕРМАНИЯ ОТИДЕ НА СЪНИ БИЙЧА?ДА СИ ВЗЕМЕ ПОСЛЕДНАТА ВНОСКА ОН ОЧИТЕ И ДА МУ НАЗНАЧИ ЗАМЕСТНИКА? :-) :-)
36
0
 
35
 
! Отговори
данъкоплатец преди 7 години
Абе аз за какво плащам здравни осигуровки? Да му спре сърцето ли? Засрамете се!
35
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всичките си пари на доктори ще даде.
34
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И аз ще се притеснявам, ама после, че сега имам да свърша едно-две неща.
33
0
 
46
 
! Отговори
ист преди 7 години
Състоянието на Митьо очите рязко се е влошило. Погледнато от правилната страна, рязко се е подобрило. Ха дано.
32
0
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво ме интересува състоянието на поредния застрелян бандит. Ако беше в затвора, щеше да си е жив и здрав. Толкоз!
31
0
 
39
 
! Отговори
браво! преди 7 години
Абсолютно не са нужни такива ***, ВРЕДНИ за РБЪлгария сред населението.Само дано да е истина, а да не е подготвяне на НОВА САМОЛИЧНОСТ и създаване на легенда.( само кравешките очи не могат да сменят..и мозъка..)
30
0
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Национален траур ли следва?Каналджията ходи през торбичка на корема.Наркобосът е на успокоителни.Така е.Всички сме гости на този свят.Само лакомията и лошотията остава.
29
13
 
8
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
До СмешкоМлъквай бе комунист...
28
1
 
44
 
! Отговори
бат бойко преди 7 години
лелеее, ужас. ся какво прайм? веднага да се обяви извънредно положение в страната, да се свика парламента. да се съберат веднага стотина лекаря от цялото земно кълбо, всичките знахари които могат да се намерят и да се отслужи молебен за здравето на тоз велик чиляк. веднага да се изпрати в най-скъпите чужди болници и санаториуми..естествено всички разноски да са за сметка на българската държава. не може да се остави този човек да му се случи нещо.И да ми се докладва всеки час на мен и целия народ
27
0
 
28
 
! Отговори
край преди 7 години
Е ми после ще направя фондация на негово име - ще подпомагам късогледи хора.
26
0
 
46
 
! Отговори
www преди 7 години
ПОЛУЧИЛ Е ПОКАНА ОТ АРХАНГЕЛ МИХАИЛ..
25
0
 
40
 
! Отговори
честит преди 7 години
Ей Митьо - как е да си в ситуация в която нито боя нито парите ти, нито заплахите ще ти решат проблема , а ? Кофти ли ти е...
24
0
 
30
 
! Отговори
бай Петко преди 7 години
Митьо, Митьо. "Да би миро седяло, не би чудо видяло." - народна поговорка !!!
23
0
 
53
 
! Отговори
честит преди 7 години
Умерено вярващ човек съм, без крайности. Но такива новини ме карат да мисля, че старите хора са прави, когато казват че Господ си знае работата. Рано или късно на всяка маса идва "сервитьора" и носи сметката.
22
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дано господ да си го прибере... да си изплаща греховете!
21
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако имаше господ тоз щеше да е гътнал преди години----------Бог и към нечестивите е милостив. Чака ги да се покаят.
20
0
 
27
 
! Отговори
Бобо преди 7 години
Само да не даде фира сега.Рано му е още,дано още години се мъчи..
19
0
 
29
 
! Отговори
7.62.25 преди 7 години
До АнонименХА ХА ХА МИШКА СИ ТИ НАЛИ ЗНАЕШ КУРШУМА НЯМА ДА ПРОМЕНИ ТРАЕКТОРИЯТА СИ ЗАРАДИ ГОЛЕМИНАТА НА БИЦЕПСИТЕ РАЗБРАЛИ МИШОК ЕДИН КУРШУМ В *** ЛЕКИ НА МУТРИТЕ И ДО ТАМ
18
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този не е нито лекар, нито учител, нито архитект, нито каквото ида било достойно - криминален бос. Гавра с почтените граждани е да ни занимават постоянно с неговото състояние. Впрочем кой заплати за продължителното и сложно лечение на този бос?