Състоянието на Митьо Очите рязко се влоши

Няма гаранции, че ще прескочи сърдечната криза
Обновена: 28 авг 2016 15:46 | 28 авг 2016 15:46, Петя Славова
209
Състоянието на Митьо Очите рязко се влоши
Снимка: архив, Булфото

Състоянието на подземния бос Димитър Желязков-Очите рязко се е влошило през последната нощ и към момента никой не може да даде гаранции дали ще прескочи тежката сърдечна криза в която се намира.

Въпреки уверенията на лекарите при изписването му от столичната клиника "Софиямед", че животът му е вън от опасност и вече се стабилизира с цел подготовка за по-нататъшно специализирано лечение в чужбина, се оказа, че сърдечно-съдовата му система може да откаже да работи, което ще е фатално.

Още по темата

Досега и самият главен лекар на балнеосанаториума в Поморие д-р Стефан Шишков твърдеше, че сърцето ще издържи и отличната физическа форма в която е бил по-рано Желязков ще е единствената причина той да оцелее.

Сърцето на боса обаче може и да спре. На разсъмване пред балнеосанаториума е пристигнала линейка, а малко и след това и спешен кардиолог. Било препоръчано Очите да бъде откаран в специализирано болнично заведение, но той категорично отказвал да бъде преместен в болница в Бургас, защото никъде не можели да му гарантират сигурността.

Кардиологът стабилизирал сърдечната дейност, доколкото му било възможно в хотелската стая, но предупредил, че резултатите от кардиограмата са крайно обезпокоителни.

"Нашият човек настоява веднага да го закараме в Хановер, Германия или да търсим вариант за клиника в Израел, където смята че незабавно могат да му направят пластика на дебело черво и уретер, но може да проумее, че организмът не е достатъчно рехабилитиран за подобни интервенции.

От друга страна, доколкото ни е известно, макар че все още не е разпитван и срещу него няма повдигнато обвинение за каквото и да е било, имало обаче някакви пречки той да премине границата", казва човек от групата му пред Флагман.

В 12.50 часа днес пред балнеохотела отново е пристигнала линейка на Бърза помощ. Лекарите и сега са в стаята му, но информацията е, че ще опитат да нормализират сърдечната дейност на място, започнали са вливания на място на много скъпи медикаменти.

Желязков беше тежко прострелян на 8 юни в Слънчев бряг при свада между банди.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
0
 
6
 
! Отговори
Капа ви Йота преди 7 години
А на мен настроението ми рязко се подобри!
96
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички мутри бягат от Бойко- "Партията" им пази силите за "черни дни".
95
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Рязко се притесних и няма да спя докато не чуя, че се е подобрил!
94
0
 
3
 
! Отговори
laxaxaxax преди 7 години
miteto ot vchera ne e v bg.. glupaci..i e dobre
93
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега ще отиде на лечение в чужбина, и оттам ще духне Бог знае къде. Поредният безследно изчезнал, а той в Дубай или на някой остров
92
0
 
4
 
! Отговори
Боби николов преди 7 години
А на мен ми искат по седем лева за взимане на кръв и написването на схемата, работа за две минути
91
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Еййй, те се грижат за него все едно е господ, я да мре. Сто на сто един данък не е платил, а го пази цялата полиция изпратете му у НСО, с нашите пари го пратете в най-елитната германка болница. За очите, линейката сигурно за няма и 5 мин е пристигнала. Ако аз я повикам дето всичко си плащам, ще я чакам сигурно 1-2часа
90
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
DA MRE BOLEST GO IZQLA
89
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега го пуснете и този да се измъкне от правосъдието.
88
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стига сте писали дивотии бе.Тоя си плаща от парите, които е натрупал от бандитизъм, не го лекува Държавата.Той си плаща на лекари и спи в неговия си хотел.Да, тези пари са незаконни и трябва да му се вземат, но неподкупния и независим български Съд няма намерение да си мръдне пръста.Вие не сте по-честни от този мафиот, просто му завиждате че е богат.А сега злобеете че е болен.И аз мисля, че е по-добре да си отива от тоя свят. Доста глупости е правил.
87
1
 
32
 
! Отговори
Тъпанар преди 7 години
А за живота на кой "простосмъртен" данъкоплатец или пенсионер (което явно вече е *** дума в тази държава) се полагат такива усилия? И поради 'що, ние трябва да сме съпричастни с тази драма? Нещо национален телефон за СМС-и от цена 5 лв без ДДС, с цел набиране за средства за подпомагане на *** ли да пуснете? Не разбирам!
86
1
 
34
 
! Отговори
. преди 7 години
Няма да го спасят нито парите на стотиците деца, които отрови, нито литрите кръв от *** му, нито усилията на слугите-лекари. Скоро червеите ще оставят от него само един спаружен силиконов имплант.Съдбата има удивително перфидни начини за въздаване на възмездие.Човешкото ми съчувствие и християнското ми милосърдие днес си почиват- видяли са ги да се напиват от кеф в близката кръчма.
85
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не съ карайте, бе!!!Шъ съ управи човека, ако не на този свят, на другия 100% шъ *** излекуват.... ро...га...тите!
84
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ НАЙ-ПОСЛЕ ЕДНА ХУБАВА НОВИНА!!!!!!!!!!!!!!!ОЧИТЕ Е ЧАСТ ОТ НАЙ-ГОЛЕМИЯ ТАНДЕМ ИЗЕДНИЦИ ОТ НАГЛОСТ БЕЗ ГРАНИЦИ В БЪЛГАРИЯ!!ЗАЕДНО СЪС БУДА И ЧЕРЕПА ФОРМИРАТ ВЕЛИКОТО ТРИО!!!!АКО ТОВА СВРЪХ НАГЛО ЗЛО УМРЕ ЩЕ СЕ ГЪРМИ ШАМПАНСКО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
83
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Niama li da pukne tozi ***?!
82
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен99Ал и от Дондуков 1 + 2
81
1
 
37
 
! Отговори
НАЙДЕНОВ преди 7 години
ОХ, ГОРКИЯ!!!!!!!!!!!! ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА ТРЪПНЕ И СЕ Е СЪСРЕДОТОЧИЛА С ПРИТАЕН ДЪХ В ЗДРАВОСЛОВНОТО СЪСТОЯНИЕ НА ТОЗИ ЧУТОВЕН НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ!!!!! А УСЛУЖЛИВИТЕ *** НИ ЗАЛИВАТ ЕЖЕМИНУТНО С НАЙ-МАЛКИТЕ ПОДРОБНОСТИ ОТ РАБОТАТА НА СЪРЦЕТО МУ! ТОВА СЕ КАЗВА ДЕМОКРАТИЧНА, ПРАВОВА ДЪРЖАВА- ДА БДИШ НАД ЖИВОТА НА ЕДИН СТОПРОЦЕНТОВ ДОКАЗАН ПРЕСТЪПНИК. АМИН!
80
1
 
34
 
! Отговори
кърлеж преди 7 години
а аэ го преместих в другия крачол...
79
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ГиньоНякакъв Гиньо се възползва от случилото се с един негов съименник с Очи, за да дава за пример годините в които един друг Гиньо много хубаво управлявал, ама после едни трети Гиньовци го махнали, за да строят гиньокрация по Гиньовски, а пък тя се оказала калпава, щото гиньовци с очи я правили...Само не мога да разбера защо наш Гиньо нарича целия този червен гиньотеатър "демокрация"...
78
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Състоянието на Пациент Номер 1 на България отново кара нацията да тръпне, след любезното осведомяване на непрост итуиращите медии!