Ахмед, който блъсна дете – пиян, без книжка, не помни

7-годишното дете все още е в кома след тежкия инцидент
30 авг 2016 09:52,
73
Ахмед, който блъсна дете – пиян, без книжка, не помни
Снимка: Нова тв

На 24 август вечерта 34-годишният Aхмед Юсуфов за пореден път сяда зад волана без книжка. В района на село Дагоново навлиза в насрещното и се удря челно в кола, в която пътува семейство с болно 7-годишно дете. Най-тежко пострадало е именно детето, което изпада в кома след тежкия инцидент.

Според разследващите шофьорът е бил без книжка и е бил пиян. Оказа се, че Ахмед Юсуфов никога не е имал шофьорска книжка, а през 2002 година е глобен с 200 лева отново за шофиране без документ. В момента шофьорът е в болницата в Разлог в добро състояние.

Още по темата

"Бяхме в едно кафене в Дагоново. Тръгнах си и ми притъмня пред очите. Нищо не помня. Събудих се в болницата и след няколко часа започнах да си спомням", твърди той пред Нова тв.

Ахмед Юсуфов от три години работи на автомивка в Англия. Прибира се в отпуск четири дни преди катастрофата. Твърди, че преди инцидента е изпил само 1-2 бири и че няма време да си изкара шофьорска книжка.

"Искал съм и то много, но винаги шефовете ме притискат да се прибирам на работа", заяви Ахмед и призна, че въпреки липсата на книжка шофира и в България и в Англия.

Кръвната проба на Юсуфов показала 1,17 промила алкохол в кръвта на Ахмед. Все още обаче не е готова експертизата, която да докаже карал ли е с превишена скорост.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
4
 
2
 
! Отговори
Местен преди 7 години
Това е най-опасния път в страната - точно заради такива като тоя на снимката - там няма закони - карат пияни, без книжка, без преглед, без кола, без акъл, деца карат коли и всичко това защо района е с преобладаващо малцинствено население. Преди години създадоха квоти за полицаи от същото "малцинство" и вече комфорта им е гарантиран
50
2
 
7
 
! Отговори
Суека преди 7 години
Такива хора не заслужават да се разхождат из България ... достатъчно проблеми си имаме и без тях . ДОЖИВОТЕН или ако искат да спестят пари от издръжка да ходи в някоя мина да работи .
49
2
 
9
 
! Отговори
А стига, уа преди 7 години
51, тая Първа световна война много дълга била, уа? 30 години викаш? Откъде викаш черпиш информация?
48
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе, хайде, бе, не помнел... няма такива работи. В затвора!
47
6
 
0
 
! Отговори
ЗАНЗИБАР преди 7 години
Забравих нещо, ако щеш и 40 000 минуса да ми сложиш, това не променя фактите. Със здраве!
46
6
 
0
 
! Отговори
ЗАНЗИБАР преди 7 години
Последен час по образованеПървата световна война 1914-1944 г. е започната поради интересите на едни други арабски издънки - евреите. Пак казвам, вземи чети повече, че с псевдомисленето ти се излагаш. Много.
45
6
 
2
 
! Отговори
ЗАНЗИБАР преди 7 години
Единствено може да се говори за Испания, която с кръст и меч гони гони индианците в Америките. А трябва ли да споменавам за кланетата на Халифите през вековете, за османците, сарацините и т.н.?!И ако не знаеш, ще те осветля, Коранът е създаден като учение/норма, която да вкара бедуините в правия път, за да не измират като мухи из пясъците на Африка и Арабия. Свинско, алкохол, миене, обрязване и т.н. Това ако го отричаш, значи няма смисъл да ти говоря повече.
44
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ad,min kvo stana istinata boli a boli nali,mirnata vi religiya may e po kruvojadna vij,purva svetovna,15 miliona jertvi ,2 svetovna 55 miliona ,Bosna 250 hiladi jertvi i tova sa dela na hristiyani a ne musulmani
43
5
 
2
 
! Отговори
ЗАНЗИБАР преди 7 години
Йерусалим никога не е бил само арабски. Америка и Англия не са християнски държави, чети повече, за което. Балканите винаги са били християнски до идването на едни миролюбиви изверги, които променят религиозната карта, отново чрез миротворчески мисии. Така че за Сърбия също дотук. Франция е имала експанзии, но не забранявала религиозните специфики на местните.
42
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Да караш в провинцията си е тото-лото, чист шанс да оцелееш."Глупости. Карам из цяла България. Най-често в провинцията "летят" с "непредсказуема траектория" коли СА/СВ. По-ниско летящите са РВ и В, но по също толкова непредсказуема траектория. Това са 95% от случаите с рискови ситуации, които съм имал, поради идиотска скорост.Проблема при останалите е не високата скорост, а идиотските маневри. Решил, че ще прави обратен завой, щото да не мине 1км излишно...
41
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До До 20Prudni da se uspokoish,nie da ne mislite che shte gledame kak izbivate mirnite hora,mnogo skupo shte platqt takiva kato teb ,ako imash um daje i prez um da ne vi minava,la,y.no
40
4
 
8
 
! Отговори
ЗАНЗИБАР преди 7 години
Аз не помня да съм чел и слушал за будист, който се е врязъл в ресторант, кино или гара, омотан с жици и кила тротил, за да убие 200 невинни човек, примерно или някой зороастрист, дори и християнин.Виж за правоверните скотове, това си е битие.И да, имам приятели мюсюлмани, които са прекрасни хора. Но не харесвам дупките, оставени в Корана, за да може да се чете от нечовека така както му скимне.Надявам се сега да е още по-ясно.
39
3
 
11
 
! Отговори
ЗАНЗИБАР преди 7 години
Аз го коментирам с факти. Християнството си има своите проблеми, които се знаят от всички.Но не помня християни да са искали да стигат до Афганистан или Йемен, докато сега едни брадати зомбита, с промити от исляма тикви искат да дерибействат по земи, без каквото и да е право или основание! Аз не отивам в Рияд да искам да ми отварят църква или да ми готвят свинско в офиса, нито жена ми да ходи с рокля и потник с деколте! Сега по-ясно ли е!?
38
3
 
5
 
! Отговори
за съжаление преди 7 години
Така му се пада на Вулгаринът, овчица тиха и жална. Полицията ви пази и закриля мутрогенцията, покровителства битовата(ромска) престъпност и вкарва всеки почукал на вратата от Алжир до Афганистан!Като на чело ви е проектила на мутренския преход, баш мутрофона, болести, смърт и мизерия са вашето битие.
37
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има хора коментиращи Исляма без да го познават.Аз не коментирам Християнството,а само поведението на хора,които се числят към това вероизповедание.Нито Исляма нито Християнството тласкат хората към лошо,всички злини са от хората не от тяхната религия!!!
36
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"а през 2002 година е глобен с 200 лева отново за шофиране без документ"Ако ще да беше наказанието за каране без книжка смъртна присъда, пак остава фактът, че този не е проверяван от катаджии през последните ЧЕТИРИНАДЕСЕТ ГОДИНИ.
35
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
100 лева е когато го хванат за пръв път, 300 - за втори. Друг е въпросът, че това са жалки суми. Трябва задължително да има затвор.
34
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КОЙТО КАРА БЕЗ КНИЖКА ИЛИ ПИЯН ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЪДЕН ЗА ПОДГОТОВКА НА УБИЙСТВО, А КОЛАТА КАТО ОРЪДИЕ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО ДА БЪДЕ КОНФИСКУВАНА.
33
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Алкохолизма при турците е потомствен
32
4
 
10
 
! Отговори
12 преди 7 години
Ислям, кво да ги правиш. Нали искат ислям, сега според шериата трябва да му утрепат едно от децата да види как е. А на него една година да не дават вода, само алкохол, та дано да се напие в тоя живот.