Тризвездна мизерия: Нахапани кюфтета, мръсни стаи...

Ангелкова връща чуждите туристи, а родни хотелиери ги гонят
233
Тризвездна мизерия: Нахапани кюфтета, мръсни стаи...
Снимка: Кадър Нова тв

Колкото и да се хвали министърката на туризма Христина Ангелкова, че е успяла да върне чуждите туристи у нас, родни хотелиери правят всичко възможно да ги изгонят.

За един такъв случай сигнализира Храсимира, която е платила 450 лева за 4 нощувки при пълен пансион със семейството си в тризвезден хотел в Черноморец, пред Нова телевизия.

Оказа се, че не само тя, но и всички останали, които са се излъгали да си дадат парите за този хотел, са крайно разочаровани от храната, стаите, персонала и цялостната услуга изобщо.

Някои хора дори са открили нахапани кюфтета сред храната, която им се предлага.

Според всички обаче санитарните условия в хотела са ужасни.

Жената, която е подала сигнала, е била изгонена от хотела, въпреки че си е платила за няколко дни, а не само за един.

"Още с пристигането ми направи лошо впечатление следобедната закуска, която сервираха. Пишеше, че е баница, а всъщност беше хляб със сирене и яйца. На вечеря питах сервитьора: "Къде са ви топчетата в супата топчета?", а той каза: "Ще си сложа моите топки“, разказва Храсимира.

Стаята пък, в която е била настанена тя и семейството й, е била апартамент, в който кухнята е преправена на спалня.

Освен това не е имало хавлии, а тоалетното казанче е течало непрекъснато.

Друга жена, гост на хотела, се оплака, че възглавницата, която е получила, е била изцапана с кръв.

Тя също не е останала доволна от храната, която е била оскъдна и с лошо качество.

Възрастен мъж призна, че си тръгва, защото в хотела е адски шумно от сутрин до късно вечер и никой не може да си почине.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


233
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
196
0
 
3
 
! Отговори
До 214 преди 7 години
До До 211това няма нищо общо, това, че искат признателност не означава, че са озлобени към теб
195
1
 
2
 
! Отговори
До 211 преди 7 години
,никой друг народ като нас българския не е толкова озлобен колкото нас,защото това ни е в гена,да мразим,не е лъжа,че сме злобен и предателски народ. -------------------------------------------Ти топлата вода ли откри?!: ) Българите никога няма да се научат на безкористни чувства и дела . Никога!. Дори собствените ми родители, ако са направили в даден момент някакви финансови разходи заради мен, в първия случай в който изразя някакво несъгласие с тях, не пропускат да ми натякват: аз това и това направих за теб, еди кога си, а ти си неблагодарна.... Ние не сме ок първо със семействата си,
194
1
 
1
 
! Отговори
Пикачу преди 7 години
До АнонименУбиват есесовци, да ама, всички германци ли са есесовци, щото май не вдяна какво написах? А, относно японците, ти явно си японец та им разбираш психиката. Явно не си наясно, че половината от заемките в катаканата са им от английския език. Но как ще го знаеш това ;) "Не пиши , явно трябва да четеш , е ако можеш." - Добре, че го казва човек, на който всичко написано му е в граматични и пунктуационни грешки ;)
193
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До до Мукбе Суахимвсъщност Мукбе е прав,никой друг народ като нас българския не е толко озлобен колкото нас,защото това ни е в гена,да мразим,не е лъжа,че сме злобен и предателски народ. кой друг народ мрази някой друг народ заради историята? ако българите трябва да мразим турците, то по тая логика американците мразят ли англичаните,япония мрази ли америка, израел мрази ли германия? .. само в нас се таи злобата,ние имаме нужда да мразим,затова сме на това дередже
192
0
 
11
 
! Отговори
Бай Ганьо на запад преди 7 години
След като излезе наяве че не е хотел и няма 3 звезди намирам за редно следното:Да се съди за измама собственика от всички посетители и то до давноста за такова нарушение предвидени от закона.Има ли сайт за подобни оплаквания и сигнали в министерстото и ако не, какво чакат? Да видим кон боб яде ли?
191
4
 
5
 
! Отговори
Мукбе Суахим преди 7 години
До АнонименВ Турция е много по добре.. Това, че нещо се е случило в миналото не означава, че тези които ви обслужват по хотелите са ви държали под турско робство... Това е примитивно мислене. Защото в крайна сметка и българите като са завземали територии, и всички превзети нации са били "поробвани", защото..... такива са били времената.... които нямат нищо общо с това, което е сега...
190
1
 
17
 
! Отговори
П.Петров преди 7 години
Големите хотели не са построени с честни пари, няма как да очаквате от собствениците им коректност. Построени са с кражби, измами, корупция, наркотици, контрабанда, данъчни и банкови измами. Персоналът им е ниско платен и съответно ниско квалифициран и немотивиран , а цените са високи.Ако искате да инвестирате в българското, почивайте в малък фамилен хотел, къща за гости или частна квартира.Когато сервитьорът работи за 500 лв. и няма как да изкара бакшиш от олинклузива, не чакайте обслужване!
189
1
 
4
 
! Отговори
vlady преди 7 години
Да сезира компетентния служител свещеник Похос Микаелян за нередностите. Може да потърси съдействие и от архиерея на арменската епархия архимандрит Исахак Похосян.
188
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
АЗ БЯХ В ИСТАНБУЛ- ЦЕНАТА БЕШЕ ПРИЕМЛИВА, ХОТЕЛЪТ В СЪРЦЕТО НА ГРАДА, СТАИТЕ ЧИСТИ, ХРАНАТА ПРЕКРАСНА, РАЗНООБРАЗНА, ВКУСНА, ХАРАКТЕРНА ЗА БАЛКАНСКАТА КУХНЯ- В ГОЛЕМИ КОЛИЧЕСТВА- ПАЛАЧИНКИТЕ ГИ ПРАВЕХА ПРЕД НАС- БАНЯ И ВАНА ГРЕЕХА- ИЗПРАТИХ ВСИЧКИТЕ СИ ПОЗНАТИ ТАМ- МОЖЕМ МНОГО ДА НАУЧИМ ОТ СЪСЕДИТЕ.
187
5
 
6
 
! Отговори
сами м преди 7 години
Не става дума за това дали в България или Гърция е по-хубаво. Става дума за лош избор на хотел и/или курорт. Аз почивам САМО в България и ВИНАГИ съм изключително доволен от почивката си. Но никога не ходя в голям хотел с AI. Почивам в къщи за гости, закусвам прясно опечени закуски, обядвам и вечерям в местни ресторантчета, където кухнята е вкусна, а цените - много умерени. Ходя на тихи места с чисто море и категорично не се разболявам. Само споделям опит.
186
0
 
15
 
! Отговори
аз преди 7 години
До гербист-столичанЧовек отива на море, за да си почине, а не за да стимулира икономиката и за да показва какъв българин е. За някой, който бачка по 8 часа на ден, 5 дена в седмицата, тази 1 седмица почивка е от голямо значение... ама нека ходим при спартански условия, за да се доказваме като нация!
185
7
 
2
 
! Отговори
гербист-столичан преди 7 години
До много разбираш тиАми разбирам. А какво ще кажеш за стимулиране на нашата икономика, за подкрепа на българското производство, да си гледаме нашата паничка, а? А какво ще кажеш за неразумното пилеене на конвертируема валута за почивки в чужбина, и то докато се намираме във валутен борд? Нещо не е наред, нали? Затова нека да заложим на българското, за да сме добре ние, а не гърците или турците.
184
1
 
8
 
! Отговори
много разбираш ти преди 7 години
До гербист-столичанДА ВИ КАЖА ЧЕСТНО ПЛАЩАМ ПО-МАЛКО ЗА МНОГО ПО-ДОБРО ОБСЛУЖВАНЕ НА ТУРЦИЯ ИЛИ ГЪРЦИЯ... А ХОДЯ СЪС САМОЛЕТ ДО ТАМ! ТОВА ТУК Е ГАНЬОВЩИНА!
183
1
 
5
 
! Отговори
аз преди 7 години
До гербист-столичантака си е.И затова няма да ходим на нашите курорти докато не оправят качеството и вдигнат цените.И освен това ми омръзна всеки път като наемам стая у нас да проверявам кой е собственика и откъде са му парите.Сещаш се нали.
182
28
 
3
 
! Отговори
гербист-столичан преди 7 години
Хората в България забогатяха последните години и масово хукнаха да почиват по Гърция и Турция. И после като се върнат у нас започват с капризите, а забравят че тук плащат много по-малко. Е как ще искате и у нас да е като в Гърция, като се плаща много по-малко, а имате пари? Ами не става, започнете и у нас да плащате като за в чужбина и тогава искайте, а не така за малко пари да искате да е като за много. Е не става така.
181
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До азАбе и аз съм бил в Турция, 10-тина пъти. От 10 опита, 5 са провал. Вярно не пълен провал, но провал. Няма да изброявам "къде - как", просто и там има мръсно море. И то ако ти трябва мръсно, онова беше много мръсно. Единственото, което мога да кажа, е... че само в 2 от 10, се случи да ми дадат лоша храна. Иначе и там хората лъжат, и там мамят, и там гледат да ти вземат паричките. Като навсякъде е!
180
16
 
3
 
! Отговори
Дрико яхатана преди 7 години
Хора, стига сте били такива *** все да търсите проблеми по няшите хотели. За 100лв/нощувката за апартамент с АИ какво е очаквала госпожата? Колкото плащаш, толкова и получаваш. Като иска много, да иде на Мирамар/Обзор например, там на човек се плаща по 200лв., за семейството ѝ сигурно ще е поне 500лв. нощувката и ще е доволна. Ама нали иска по тънкото, и после писка като ощипана мома. Нека да си харесваме балгърското и да си почиваме на нашето море с нашите си мурафети.
179
10
 
2
 
! Отговори
да преди 7 години
доста украсена история, та чак с цитати на сервитьори - не ви се получава
178
2
 
10
 
! Отговори
аз преди 7 години
От както отидох в Турция на море, в България НЕ ходя- чисто моренце, добро обслужване, хубава храна (от която нямам проблеми с корема) и пълноценна почивка.
177
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Пътувам много в чужбина и бих казал на тази госпожа, че където и да отиде, за малко пари да не очаква нещо специално.В Лондон спах преди време в евтин хотел, еми мизерия, стаите не бяха ремонтирани сигурно от откриването,банята беше под всякаква критика, кой не му харесва в хилтън има свободни стаи за 500на вечер." Принципно, човекът с този коментар е прав. И съм съгласен с него. И аз съм бил по света и още повече в Европа и наистина на много места е така. Само дето 400 лв за BG не са малко!