Лунгарите от Галиче: Не се крием, никой не ни е търсил!

Отричат да имат нещо общо със съботния екшън срещу Чокови
7 сеп 2016 09:44,
18
Лунгарите от Галиче: Не се крием, никой не ни е търсил!
Нападението над колата на охранителите. Кадър: YouTube

Веселин Попов и синът му от Галиче, известни като Лунгарите, научили от новините, че са дирени от полицията.

"Не съм се крил, ето показваме се, че не се крием и сме на разположение. Не знам какво иска Ценко Чоков от нас", настояха те пред bTV.

Още по темата

Припомняме ви, че в нощта на събота срещу неделя кола на охранителната форма, която семейството на Чоков е наело да пази имотите му, била нападната от четирима маскирани мъже с бухалки.

Нападението – като от гангстерски филм, е заснето от охранителни камери. Същата вечер колата на охранителите, наети от сем. Чокови, е нападната с тръби и камъни и на друго място – при заведение на един от основните противници на Ценко Чоков – Веселин Попов – Лунгара.

Той обаче твърди, че в нощта срещу събота първо бил в заведението си, след това се прибрал вкъщи. Отрича, че е насърчавал свои хора да хвърлят камъни по колата на охранителите. А също, че е заплашвал Цветелина Чокова от автомобила си пред дома й.

Синът на Попов каза, че знае, че е обвиняем по случая с нападението на колата, тъй като е пуснат за издирване.

"Определено бях пред заведението и не съм участвал в това нападение", настоя той.

"Ние си чакаме адвоката и отиваме в полицията да се предадем да видим какво сме направили пак без да знаем", каза Веселин Попов.

Жената на Чоков обаче заяви, че това, което говорят Попови, е много несериозно. Тя каза, че ще предостави клип, в който той стои пред дома й. Щяла да предостави и всички други уличиващи кадри, които притежава.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Къде е прокуратурата,къде е държавата фирмата герб да не се бият по гърдите че са се справили с престъпноста ами да слезнат на земята и да видят за какво иде реч 90 та година мина отдавна какви са тез мутренски саморазправи в цялата държава щом си го позволяват значи имат гръб няма случаини неща.
6
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ааааа!сега не е приятно като го правят на вас,а на хората приятно ли им е да ги тъпче ценко толкова години,бой,заплахи?абе все едно сме в дивия запад,няма закони ,мерда държава брата.
5
1
 
12
 
! Отговори
бг преди 7 години
А ние чакаме магистратите да осъдят политик....ха ха.Един селски кмет стана медийна звезда...а е престъпник...да го прибират на топло и точка...селски мутри правят каквото си искат...навсякъде в държавата е така.Медийните звезди стават депутати,..спомнете си Ахмед Башев..ако не му бъркам името..в едно предаване даже налиташе и на бой ...ама депутатче стана и край...до кога ще търпим тоя абсурд не знам...и тая беднотия...
4
2
 
7
 
! Отговори
ДО поркуратурата преди 7 години
Нямате ли намерение да си вършите работата ? Приберете го този Чоков ли е, какъв е, да се свърши най- после!
3
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Разбира се ,че ще твърдят ,че нямат нищо общо.Обаче кученцето е на сина на този Лонгур и се вижда ,че тича след някой от маскираните.После пак си тръгва със тях.Така ,че е абсолютно ясно кой е един от нападателите.Синчето ,а той да каже кои са помощниците му
2
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Първа селска война буквално.
1
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не лунгари, а лонгyри