Белащица на протест срещу шума от резиденцията на д-р Енчев

Докторът обаче обещава да шумоизолира "нещата"
11 сеп 2016 21:55,
27
Белащица на протест срещу шума от резиденцията на д-р Енчев
Снимка: Dnes.bg

Жители на пловдивското село Белащица се вдигнаха на протест. Причината – силен шум от музика и среднощна заря, която нарушава спокойствието в населеното място всеки ден. Въпреки сигналите в полицията, решение на проблема до момента не е намерено.

"На никой не е приятно тези денонощни купони да бъдат част от нашето ежедневие", заяви пред Dnes.bg един от протестиращите.

Хората недоволстват от силния шум на среднощните партита, които се провеждат в частната резиденция на известен пловдивски лекар. Според хората, купоните продължават до малките часове на нощта.

"Шумът, който търпим, е невероятен, а зарята я правят след 11-12 вечерта", твърди друг жител на населеното място.

Хората на няколко пъти са подавали сигнал в полицията, въпреки това обаче силният шум продължавал.

Собственикът на комплекса се срещна с протестиращите. След словен скандал между двете страни, той пое ангажимент да вземе мерки срещу нощния шум.

"За проблемът с шума ще направим всичко възможно, за да се шумоизолират нещата. Ние нямаме друг избор, ние трябва да работим по Закона", заяви пред Dnes.bg д-р Невен Енчев.

Хората от своя страна настояха спокойствието да им бъде гарантирано и в часовете между 2 и 4 следобед.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
16
 
! Отговори
монк преди 7 години
Благодарение на силиковите кифли желаещи да си напомпат навсякъде тялото този доктор стана милионер и сега си живее като някакъв лорд - гулия, купони, рекламни билбордове из цяла България. Не им завиждам на неговите комшии. С такива хора няма как да се разберат. По скоро бих им препоръчал да пуснат един сигнал до НАП да дойдат да му направят пълна данъчна ревизия да видим колко данъци е платил колко печалба е декларирал
20
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е *** а се държи като такъв .ПРОСТОТИЯТА ХОДИ И ПО БЕЛИТЕ ПРЕСТИЛКИ . Налапал се спари и по голем от него нема . То и държава няма .
19
1
 
44
 
! Отговори
Аха преди 7 години
Ами щом държавата не може да се оправи с него, вземете нещата в свои ръце! Както е казал Сталин, има ток, има купон, няма ток, няма купон...! ;)
18
0
 
23
 
! Отговори
Правий сектор преди 7 години
До Анонимен 16Явно познаваш само такива лекари.Има и много други, но за тях медиите (по нареждане на кукловодите) не пишат, или ако пишат - само за да ги охрачат и смажат психически!
17
1
 
31
 
! Отговори
Уточнение : преди 7 години
Става дума за Невен Енчев, който е брат на пластичния хирург д-р Ангел Енчев и не работи в "Медлайн", а е собственик на болницата. И не знам дали някога е работил като лекар...
16
3
 
44
 
! Отговори
Елин Пелин преди 7 години
" ... Па нема ли кой да палнеплевнико на кмето,да се радпръсне това пустотемнило проклето."
15
0
 
24
 
! Отговори
No Name преди 7 години
Навремето бях заплашван от един белащенски *** на име Кетев с най-долните престъпници на Пловдив,заради това че се бях скарал с дъщеря му. Та белащенци да кажат на техният съселянин Кетев и готово. Той ще оправи работата.
14
1
 
73
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това пластичният хирург Енчев, който работи в пловдивската Медлайн клиника ли е?!Ако да, цените му за пластичните интервенции са космически, как няма да има резиденция?! А относно шумния терор на който подлага съседите си - това е "МОРАЛЪТ" на съвременните български лекари. Те са буквално едни търговци, а в същността си - заклети чалгаджии и тарикати. Мина времето, когато по радиото поздравяваха лекарите с някоя ария на Верди, Малка нощна музика на Моцарт или Hey Jude на Бийтълс. Днешните *Ентелектуалци слушат попфолк и ходят на концертите на Трифонов и ко.
13
3
 
33
 
! Отговори
Принцеса преди 7 години
До wow Просто заглавието е направено с цел привлиане на внимание. Д-р Ангел Енчев си има брат близнак - Невен Енчев, който също е лекар.
12
0
 
27
 
! Отговори
анонимна. преди 7 години
Нали е доктор и то пластичен.Точно той трябва да спазва часовете за ред и спокойствието на населението. Не стига, че им се е натресъл в селото ами фасон продава. Вижте ми парите и ми се начудете колко ми е акъла.На някой от компанията може да изтече силикона........
11
2
 
36
 
! Отговори
wow преди 7 години
Не знаех, че бил Невен??? Енчев, как така Невен, бе? Ама ти наистина ли? Невен !!!!!!!!!!!!!!!!
10
2
 
45
 
! Отговори
гешев преди 7 години
Засетнатите от силната музика на този лубрикантчо Енчев имат два варианта:- да се оплакват, докато им цъфнат налъмите;- да действат на свой риски отговорност и да го накажат със сопите;група кан Телериг
9
2
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От всеки един завод се чуват силни звуци блъскане и тряскане. Така е, нали се работи. А от ПРЗ-то (Путкко-Ремонтния Завод) на доктор Енчев се чува фолк пищене крясъци и чалга. Така е, работи се яко, такава е клиентелата, нема друг начин.
8
6
 
70
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Ега ти и доктора-мафиот.Има си частна резиденция,човекят и мисли,че всичко му е позволено,а простолюдието трябва да мълчи.Национализация!С честни пари не се строи лесно резиденция.Да се разследва,и съд .
7
4
 
84
 
! Отговори
вера преди 7 години
Този *** май си беше направил билборд в стил Джеймс Бонд.
6
3
 
89
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Представям си, какви мазни чалгии се чуват денонощно. Някои къщи, не мога да си обясня,как, но имат гадния навик да се самозапалват изведнъж, от четирите посоки.
5
3
 
101
 
! Отговори
metal преди 7 години
просто решение с което елиминирах шумната музика на Лепа Брена идваща от моя съсед, Белащица наема Маршали усилватели около 5000 вата и насочени високоговорители бълващи Slayers гарантирано д-р Енчев ще ходи до тоалетната на всеки 5 минути , ако съберем малко повече средства инвестираме в летящи дронове високоговорители бълващи ултразвуци , ако нямаме много средства вземаме бракувана корабна сирена насочена срещу доктора / след посочените по горе манипулации тишината е гарантирана, действайте
4
1
 
85
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Доктор-да, лекар-не, тези хора,,Хипократо вата клетва" я имат за кашмер, а вие очаквате някаква етичност от,,богоизбрания" циц0поставяч !
3
21
 
7
 
! Отговори
anonimen преди 7 години
vij sega v dne6no vreme pop i doktor ne mogat da se upla4at ko da prqvqt xorata ima klientela ima mnoo pari 6te gi praskat po kuponi mi drugite kato gladni kak se zaspiva kato znaqt 4e doktora maa kuiftaci i parjoli pak te gladni si lqgat
2
3
 
130
 
! Отговори
Мутрогестания преди 7 години
Така е навсякъде. Мутрите надуват яко музиката за да може 20-30 човека да се удървят от пиене и чалга, а останалите дето спят кучета ги яли. Не виждам партия която иска да се справи с мутрите и да наложи върховенството на закона.