Над 6 км опашка от камиони се вие на "Дунав мост 2"

Пункта работел от сутринта на пълен капацитет
11 сеп 2016 17:57,
5
Над 6 км опашка от камиони се вие на "Дунав мост 2"
Снимка: архив Булфото

6,5-километрова опашка от тежкотоварни автомобили се е образувала на ГКПП „Дунав мост 2” на изход от страната, съобщи служител от Гранична Полиция.

"За товарните автомобили са отворени от сутринта две платна, а за леките автомобили само едно платно. От сутринта нито едно платно не е затваряно. На вход за България започна да се натоварва и в момента се сформира опашка, но не мога да уточня колко точно е дължината й. На вход също са отворени две платна за тежкотоварни и едно за леки автомобили. Това е пълният капацитет на пункта”, уточни дежурният граничен служител, цитиран от "Фокус".

Служителят обясни, че причината за натрупването на тежкотоварни автомобили на нашата граница е забраната за преминаване на тежкотоварни автомобили през Унгария в събота и неделя.

"За да не чакат два дни на унгарската граница, те се нареждат при нас в неделя сутринта и чакат да преминат нашата граница. В 22:00 часа отпада забраната за преминаване на тежкотоварни автомобили през Унгария и след като преминат през „Дунав мост 2”, те продължават пътя си”, обясни дежурният граничен служител.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: Дунав мост 2ТИР-ове
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
МОСТОЕВ преди 7 години
До ssА Къде е МОСТА??? Силистра КАЛАРАШ??? Питаме БОЙКО????
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Другарю драскач, пише се "ПунктЪТ", защото е подлог и се членува с пълен член "-ът", капиш?Учи се в трети клас, но ти си ходил до втори и това обяснява глупостта ти.Махни се и не заемай мястото, а го отстъпи на някой грамотен човек.
1
1
 
11
 
! Отговори
ss преди 7 години
тази снимка е от Силистра дунав мост 2 е във Видин изобщо е-б-ати журналята