Пипаш, а? Бос на автосервиз хвана крадлив служител

Мъжът ровел в скъпи коли и крадял части от тях
14 сеп 2016 22:36,
18
Пипаш, а? Бос на автосервиз хвана крадлив служител
Снимка: flickr

Собственик на автосервиз в Шумен хвана охранител, докато краде части от скъпи коли, оставени там за ремонт. Охранителят бил служител на частна агенция за сигурност.

Спипан е в момента, в който демонтира авточасти в сервиза на бул. "Ришки проход" в Шумен.

От известно време бизнесменът забелязал, че загадъчно изчезват скъпи части от колите, оставени в сервиза, който бил включен на СОТ към охранителната фирма.

Решил сам да дебне и да хване крадеца, затова в нощта срещу сряда останал и се скрил в помещението, пише "24 часа".

Около 2:30 часа забелязал, че фирмената кола на охранителната фирма спира пред сервиза. От нея слязъл охранителят и веднага се насочил към един от лъскавите автомобили.

Бизнесменът го дочакал да демонтира някаква част и тогава подал сигнал в полицията. На място е изпратен патрулен екип, който заварил 48-годишния Иво И. в момент при опит за кражба.

Задържан е за 24 часа в полицейското управление. Ако бъде признат за виновен може да отнесе до 8 години затвор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В който и сервиз да отидеш все някаква простотия.Я гайки не сложени, за кори не говорим...Я изчезне катализатор...
14
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По отворените собственици си слагат видеонаблюдение в обектите си за да контролират кой как работи и кой пипа. Това със засадата е класика в жанра ама и така става.
13
2
 
14
 
! Отговори
Конкуренция преди 7 години
Хванал го е , защото краде"нерегламентирано"! Когато вътрешносервизно ни цакат с подмяна на детайли, уж "нови", и плащаме за тях луди пари, всичко е наред. Да си оставиш колата в сервиз е като да си оставиш портфейла на пейка в парка. Рядко някой ще го върне, без да"пипне" !
12
0
 
8
 
! Отговори
Гладен редактор преди 7 години
До ХансИ да се заключва, СОТ-аджиите имат ключове за повечето си обекти. Нали ако има сигнал, трябва да отиде и да огледа обекта? Няма да гледа през оградата я. Отключва си и си влиза вътре. В колите на автопатрула към сот, има ключове за целия град дето се вика. И само на тях им вършат работа. Ти ако ги имаш тези ключове, няма да знаеш кой за къде е, под номера си и им казват за кой обект, кой номер ключ е и така отварят и влизат в обекта. На теб няма да ти вършат работа, но на тях да...
11
0
 
14
 
! Отговори
Гладен редактор преди 7 години
Не е крал части а само CD-та от колите. Казва се Ивелин а не Иво. Работи в частната охранителна фирма Телепол. Бил е в автопатрула, който трябва да реагира на сигнали за взлом, кражби и др. подобни. Той вместо да пази сервиза - краде от там. А дано да отиде в затвора. Във същата фирма има още 2-3 човека от автопатрула, които крадат от обектите си.
10
0
 
11
 
! Отговори
георги преди 7 години
Крадливо племе сме. Думи като чест и достойство не се използват
9
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За кокошка нема прошка. За милиони няма закони! Човека от глупост да изкара 100лв. може да лежи 8г в дранголника. Цв. Василев, който измъкна 8 милиарда, дали ще лежи и един ден.
8
4
 
21
 
! Отговори
Мдааа преди 7 години
"АКО бъде признат за виновен МОЖЕ да отнесе до 8 години затвор."АМИ "АКО" СИ Е КЪТКАЛ МИЛИТЕ КИНТИ ЗА ЧЕРНИ ДНИ И СИ ПЛАТИ ПРИМЕРНО НА АДВ. МАРКОВСКИ - ИЗЛИЗА НА ВТОРИЯ ДЕН И ГО БОЛИ ФАРА!
7
3
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 1Не знам колко е богат собственика на сервиза, но виждам колко си беден ти откъм култура. Маймуницата ня която пишеш от чист мързел, е подигравка с делата на Кирил и Методий, Климент Охридски и всички българи борили се през вековете за да съхранят азбуката ни
6
0
 
24
 
! Отговори
Anon преди 7 години
Слязал е да си потърси паркомясто?
5
1
 
19
 
! Отговори
СЪДА преди 7 години
Всичко е ясно...Само думичката" опит" ме притеснява...
4
7
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Обикновено охранителите са толкова гламави, че не са ги взели в полицията, или са ги уволнили от там. Градацията е ***,по-***,шофьор, милиционер,охранител. Тъга,глад и простотия.
3
19
 
0
 
! Отговори
Ханс преди 7 години
Е тоя сервиз не се ли заключва ???
2
2
 
69
 
! Отговори
ДонДон преди 7 години
До АнонименКато не му стигат парите, да си поиска увеличение, да си смени работата, да се образова и т.н.Шом краде - в пандиза!
1
11
 
35
 
! Отговори
Пак преди 7 години
Докато ни занимавате с глупости напрежението в Овча Купел расте,хората са блкирали бежанския лагер,в райно пристига много полиция....