Учителка не иска цветя за 15 септември, зове за помощ за Мишо

Второкласник от Стара Загора се нуждае от спешна операция на очите
15 сеп 2016 07:08, Красимир Ангелов
23
Учителка не иска цветя за 15 септември, зове за помощ за Мишо
Снимка: Facebook

Учителка от Стара Загора се отказа от букетите за 15 септември, за да помогне на свой ученик. Димитринка Костова поиска вместо за цветя за първия учебен, парите на родителите да отидат в сметката на второкласника Мишо, който се нуждае от спешна операция на очите в Израел, разказва историята bTV.

Костова е класен ръководител на втори Б клас в ХI Основно училище „Николай Лилиев”, а в нейния клас е и Мишо. За съжаление след травма, причинена по време на игра от друго дете, момченцето загубва зрението на дясното си око.

Въпреки това лекарите са оптимисти, че Мишо може да възвърне зрението си, но за целта се нуждае от спешна операция, която трябва да се проведе в Израел. Тя струва  12 000 долара – сума, която е непосилна за семейството.

В социалните мрежи вече има послания с призив за помощ на Мишо, както и дарителска сметка, на която всеки който желае може да помогне.

Дарителска сметка!Титуляр Виктория Георгиева Загорова-Иванова (майка на Мишо)

BG50 UNCR 7000 1522 729226
BIC: UNCRBGSF
Уни Кредит Булбанк

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В Г-н Stephen Jones законен и признат, кредитор заем, ние предлагаме всички видове добър кредит е много бърз и лесен личен заем, бизнес кредит студентски заем заеми, кредити дълг консолидация Car инвеститор заем с нисък лихвен процент от 3%, за нас, контакти : Ако се интересувате, направете имейл и г-н Стивън Джоунс Ем ла VIE: I stevenjonesinvestment09***gmailПълното име:Нужна сума:продължителност:Телефон:Държава:Професия:Месечен доход:Пол:да благодаряГосподин Stephen JonesСвърже
15
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Помня отлично Бойко Борисов преди да стане премиер за първи път,какви учудени физиономии правеше в телевизиите,как можело да няма пари за лечение на болни деца и как постоянно по медиите имало зов за помощ...Е,вече два мандата е премиер-нещо да се е променило?!?Ояде се с власт и забрави какво е обещавал!!!Само уточнявам-гласувал съм за него съзнавайки,че е по-малкото зло...
14
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Наистина е по смислено да се помогне на едно дете да се оправи отколкото да гледаш увяхването на купища цветя.
13
5
 
7
 
! Отговори
Благо преди 7 години
Заща обръщате всичко на политика? И на почти всеки му е виновен ББ, ЦЦ, ЦвЦв. Това е несериозно и бягане от отговорност. Дано оздравее момченцето, аз лично дарих средства.
12
4
 
9
 
! Отговори
Инересни преди 7 години
мнения.Детето трябвало да гледа понеже е красиво...Излиза,че по-грозноватите(лично за мен грозни деца няма) могат да бъдат оставени в страни!И още нещо,ако беше за операция на к.уче парите вече щяха да са събрани!И да слагате минуси,това е истината!
11
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 15BG50UNCR70001522729226Трябва да се пише без място м/у символите (поне при мен) иначе не го прие.
10
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мишо е голям симпатяга. Дано се оправи. И аз така за много много малко щях да загубя едното си око точно на неговата възраст и точно по време на игра с приятел. Гонихме се и той ме блъсна към една врата където дръжката ми се заби до окото. Голям късмет имах. Дано се оправи.
9
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 13Ухааххаах...Те хората вече присаждат цели глави, ти за вродена дегенерация на ретината плямпаш! Всичко вече може да се подменя, човече! Стига да имаш необходимите мангизи.
8
0
 
7
 
! Отговори
ДС преди 7 години
А сега работи.
7
1
 
5
 
! Отговори
ДС преди 7 години
ИБАНА е некоректен. Не мога да направя превод ?!
6
18
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каква е тази операция дето само в Израел я правят (и не са чували за нея в Германия, Франция или Великобритания ) и детето проглежда ? Ако става дума за вродена дегенерация на ретината, боя се, че нищо няма да помогне. Незрящи има и във високо индустриализираните държави.
5
3
 
35
 
! Отговори
maca преди 7 години
А защо на първия учебен ден вместо цветя не се събират пари за болни деца и без това държавата ги е оставила на произвола на съдбата. Да цветето е красиво, но след 3 дни увяхва, а така дарените пари ще са от полза на някое нуждаещо се дете за цял живот.
4
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жалко за детето, нищо лично към него и семейството му, но това е лудост... държавата да не отделя пари за лекуването на деца, а да дава стотици милиони за издръжката на бездомни кучети, икономически емигранти и атентатори. Докога ще търпим слабоумната тиква?!?!?!?!
3
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Истински случай!Във Враца млада жена и детето й се приготвят за първия учебен ден. Всичко изрядно рано сутринта, но го няма бащата...По едно време оня пристига у тях с шише ракия. Детенцето се хвърлило към баща си от радост да го види, а майката гледа намръщено отстрани.Детето по едно време пита: Тате, к'во е туй?- посочвайки шишето. А баща му: Ела да опиташ и отворил бутилката. Момченцето отпило и казало: Тате, а бе т'ва много гадно ,бе!Бащата: Гадно я, а *** си мисли, че си правя кефа
2
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бойкоооооо, много ти кадърни управлението бе! Българите се видяха с пари, а? Егати.
1
1
 
39
 
! Отговори
РОДИТЕЛ преди 7 години
Всички училища трябва да поемат тази иниациатива !!Това красиво дете трябва да гледа !