Кола срещу камион: Тежък сблъсък в Кресненското дефиле

Катастрофа е станала преди малкия тунел в посока Кулата
19 сеп 2016 14:00,
14
Кола срещу камион: Тежък сблъсък в Кресненското дефиле
Снимка: архив Булфото

Камион и лек автомобил се сблъскаха на главен път Е-79 в района на Кресненското дефиле.

Движението се осъществява само в едната лента. На място има две линейки и два пожарни автомобила, съобщи "Фокус".

Тежката катастрофа е станала преди малкия тунел в посока Кулата.

Трафикът се насочва и регулира ръчно от полицейски служители, които пропускат поетапно автомобилите в двете посоки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Купил съм си видеорегистратор.Записах един оли.гофрен който ме изпревари на завой, без видимост, на забранен участък за изпреварване и за малко щеше да предизвика птп.Отидох в полицията и ми казаха, че мога да пусна жалба, но нямам доказателства, защото видеорегистратора ми не бил лицензиран и не може да се ползват записите като доказателство в съда.И онзи щял да каже че не е вярно, и че щял да си намери свидетели, и че аз само ще платя разноски по делото, и да си изгубя месеци време.Те така
13
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До pepe 11Не са хора а паламуди! Доказано е вече! :)))))
12
2
 
7
 
! Отговори
До 11 pepe преди 7 години
Правилата за движение са измислени, за да ни пазят. Остава само да се спазват, а спазването на правила винаги се налага със сила и никога не става доброволно. Не е проблема в шофьорите, а в този, който трябва да им наложи спазването на правилата. За съжаление много хора мислят като теб и затова става все по-лошо.
11
2
 
23
 
! Отговори
pepe преди 7 години
Точно оня ден бях в дефилето (когато катастрофира камиона с прасетата). Въпреки катастрофата и задръстването поне 30% от насрещните шофьори бяха в моята лента при завой. Всеки си кара по идеалната траектория за колата му и не мисли, че това е един от най-натоварените и опасни пътища в държавата. А е 15мин шофиране мамк а му..Страна на *** И !!!!Вярно е че институциите трябва да са безкомпромисни, но всеки ден съм в трафика и недоумявам какви хора стоят зад воланите!!!Господ да ни пази!!
10
2
 
2
 
! Отговори
Дидо преди 7 години
до 8А како пречи т.н. от теб утопия, да бъде превърната в реалност? КАТ?
9
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нито едно престъпление или нарушение да не остане ненаказано. Това е начина за справяне с престъпността и с нарушителите. В Ню Йорк преди години новоизбрания кмет Майкъл Блумберг го приложи и престъпността намаля рязко. Същото е с нарушенията по пътищата. В България робуваме на измислицата на КАТ, че ако се запишели в закона още по-сурови наказания и глоби, нарушенията щели да намалеят, а това не става вече 26 години. Защо не става е повече от ясно - няма наказание за всяко нарушение.
8
0
 
7
 
! Отговори
До 7 Дидо преди 7 години
Ти може да не си съгласен, но никъде по света това, което ти си мислиш, не е станало. Навсякъде по света държавата със сила е наложила спазването на законите. Твоето е утопия, хубаво изглеждаща, но утопия. Има я и в варианти, култура, манталитет и т.н. Доказателството, че е утопия е как едни и същи хора (българи и чужденци) шофират в България и как в държавите, където правилата се спазватДругата утопия освен твоята е, че ако в закона се записват свръхвисоки наказания, нарушенията ще намалеят.
7
2
 
8
 
! Отговори
Дидо преди 7 години
до 5А аз какво съм написал? Че не КАТ ни е виновен , а самите ние. А с последното ти изречение не съм никак съгласен. В главите ни трябва да тече мисълта да не правим нарушения на пътя не защото КАТ може да ни санкционира, а защото даденото нарушение може да доведе до опасно за живота последствие... а у нас , повечето са безсмъртни, джигити, който дори за собствения си живот не дават 5 пари
6
0
 
12
 
! Отговори
Кочо преди 7 години
Две линейки и два пожарникарски автомобила са на местопроизшествието. За тях плаща данъкоплатеца. Освен това е потрошена няколко десетки метра мантинела. Пак данъкоплатеца плаща. За КАТ-аджиите и техните заплати няма да коментирам. Ако шофьорите са оцелели лечението им (няколко месеца) пак ще се плати от общия кюп. Идват разходите по застраховките - на товара, на шофьорите, на автомобилите... И к'во стана са? За кефа на един неандерталец плащаме всички.
5
0
 
14
 
! Отговори
До 3 Дидо преди 7 години
Безмислицата за КАТ на всяка крачка, КАТ ли я измисли?В държавите, където правилата се спазват водачите са убедени, че ако нарушат правилата тамошния КАТ неизбежно ще ги санкционира. В България е точно обратното - водачите са убедени, че каквото и нарушение да направят, КАТ няма да ги санкционира. В това е огромната разлика между България и държавите,където правилата се спазват: в убедеността от неизбежността на наказанието. Никъде по света шофьорите не спазват правилата, за да се пазят те сами
4
1
 
11
 
! Отговори
Касимов преди 7 години
Така ще докато вместо КАТ имаме САТ или Статистика на Авто Транспорта. Решението е само едно, да се наслагат масово катаджии по оснвони пътища и да им се позволи да се крият в храстите. Знаци за милиция и радар си има по пътищата, остава само да ги има органите, но трябва да са скрити, защото иначе всички минават покрай тях кротки като агнета, но отминат ли ги стават вълци.
3
6
 
12
 
! Отговори
Дидо преди 7 години
Ако ние сами не се пазим, караме внимателно и следваме правилата , не КАТ ами Господ не може да ни спаси... В държавите, където правилата се спазват, да не би КАТ да е на всяка отбивка, че няма катастрофи???
2
0
 
8
 
! Отговори
Хм, преди 7 години
дали може да се регулира крачно?За трафика става въпрос...
1
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И както винаги КАТ се появяват след като е станала катастрофата и никакви ги няма преди това, когато катастрофата може да се предотврати. Няма полза от КАТ, а само вреди.