Хванаха Динко от Ямбол на границата с Македония

Опитал да пренесе паметна плоча, подобна на счупената от Неделковски
Обновена: 30 сеп 2016 07:07 | 29 сеп 2016 20:45,
155
Хванаха Динко от Ямбол на границата с Македония
Снимка: Архив, Булфото

Динко Вълев от Ямбол, станал известен като "ловецът на бежанци", е бил задържан на българо-македонската граница, пише Нова телевизия.

Той се е опитал да пренесе паметна плоча, подобна на тази, която беше потрошена от македонския журналист Миленко Неделковски. Той обаче е бил спрян от граничните полицаи и все още се намира там.

Името на Динко се превърна в нарицателно за България. Децата в пограничните села у нас вече вместо на стражари и апаши си играят на "Динковци".

Припомняме, че в късните часове на 22 септември – Денят на независимостта на България, журналистът Миленко Неделковски публикува снимки, на които се вижда как заедно с още няколко мъже разбива с чук поставена от българска страна паметна плоча на Каймакчалан.

Плочата бе поставена от български военнослужещи в знак на признателност към паметта на загиналите войници.

"Каймакчалан, днес, 22.09.2016 година, между 13:00 и 14:30 часа. Мисията напълно завършена. Незаконно поставената бетонна плоча от група български престъпници напълно е унищожена и превърната в прах”, е написал в своя профил Неделковски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ей, хора хванали Динко!Къде?За тръбата.
88
6
 
1
 
! Отговори
Граничар преди 7 години
Динко тамън да се прочуе от ново като бай супермен и са го сгащили ей отърва големия рейтинг ц-ц-ц да му се невиди
87
4
 
3
 
! Отговори
Az преди 7 години
Див *** и абсолютно падение на България като държава. 1во - нашето МВнР все още не е излязло с реакция на македонското писмо, с което де-факто признава, че паметника е поставен незаконно от български граждани. Второ, при ясно изявени намерения на простака от Ямбол, не го спира на границата, а оставя това да го свършат македонските граничари, където въпросният плиткоумник собственоръчно се е заснел как простее. Явно никой в Бългрия не си дава сметка за отзвука на това в македонското общество !
86
5
 
7
 
! Отговори
чест и почитание преди 7 години
браво Динко!!! ако всичките бяха като тебе никой нямаше да посмее да се гаври с България и дедите ни
85
2
 
12
 
! Отговори
Ивелина преди 7 години
Македонците са се уплашили и решили да го спрат още на границата...
84
5
 
6
 
! Отговори
оп преди 7 години
"Името на Динко се превърна в нарицателно за България." това не е сериозно?!?!?!?!Историята ни говори за много по- слвани българи- нарицателни на България. Още малко тоя кърлеж и в учебника по история ще го сложите.
83
5
 
17
 
! Отговори
Ангел преди 7 години
Защо тъпите Българи самоопределящи се с името на древна Гръцка провинция спират Българин преминаващ легално границата със някаква плоча!!Данеби да е забранено да пренасяш плочи!!!!Това е още една обида към България.
82
23
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Спука ли ли са го от бой поне, този тъпан селски? Това са героите в България. Т.ъпи мутри от класа. Никой в България не търси можещият или интелигентният или разумният. Важно е сеир да има и да се плюе по някого. За това и Динко е ловецът на бежанците, Бойко е премиер, ... жалка държава. Ама държава е жалка, защото народът е жалък и ***!
81
4
 
6
 
! Отговори
да бе преди 7 години
Кой казва ,че в мутренска България на брадатите попове нямаме армия.Имаме и то каква.Ултраси по стадионите - хиляди .Динковци по границите - хиляди . Напред патриоти ,да ви се чудим за какво въстание говорите като сте ни заробили вече 70 г .Сидеров ли ще въстава за по -добър живот ,кой като него, и в парламента и с телевизия -милионер.Симеонов ли е беден със 100 милиона оборот на фирмите.Или Божидар с 3 милиона бюджет за НИМ.Да не забравим и рентиера Каракачанов.На тези ли им е противно статукво
80
0
 
6
 
! Отговори
за две зелени преди 7 години
От ноеа тв:Скопската влада нещо омекна по случая,май ще искат нещо от нас.Да видим какво ще да е.
79
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Динко Президент!
78
1
 
13
 
! Отговори
мую преди 7 години
Хванаха Динко на границата с македония за ..я !!!
77
18
 
7
 
! Отговори
д преди 7 години
А каква е разликата между Неделковски и Динко .А между Божидар и Неделковски . Никаква .
76
13
 
5
 
! Отговори
равносметка преди 7 години
Готви се замяна на РБ в управлението от *** десари близки до Москва и Турция . За целта беше учреден патриотичен съюз ,с който национални предатели и шпиони на Москва искат властта . Вече седмица те облъчват населението на страната с разни плочи в Македония за да прикрият действията на Москва . Едно е хубаво - най сетне всички агенти на Москва -ВМРО,Атака и СКАТ са в едно ....... Няма да можеш да ги сбъркаш .
75
1
 
28
 
! Отговори
Факт преди 7 години
Уж наложиха забрана на микробът Неделковски да влиза в България, а той спокойно си дава интервюта пред Нова Тв и БТВ,а Динко го спират,заради един камък?!?
74
1
 
5
 
! Отговори
iskren преди 7 години
о, свещена простота! ей сега мога да ти поръчам изработката на паметна плоча, същата като разрушената поне в три ателиета тук в Русе, това първо; второ, колата била със софийски номер, пък той бил от ямбол..тук дори не сис струва услието да кометирам елемнтарността на съжденията ти
73
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трябва ясно да си дадем представа за населението днес в БЮРМ. Това е неселението от сръбски слуги, останало живо, защото първо се е отрекло от българския си корен. А някои от предците на днешното население ДИРЕКТНО са участвали в избиването на истинските българи там. Миленко Неделковски изразява разрушителната позиция на сърбоманията върху българска Македония. Влезте му във фейсбука да видите как българите го правят на нищо.
72
5
 
23
 
! Отговори
: преди 7 години
Държава няма , стигнахме до там , Динко от Ямбол да пази честа ни ... мутрата нещо изхленчи преди 2 дни и до там , никакви действия , ще ни правят на маймуни едни измислени ФИРОМЦИ ... ще ни наричат изкуствена нация , татари и глупости , ние ще ги пускаме в ЕС и НАТО , още повече това е официалната позиция на държавата им , изказана от външното им министерство , добре че са византийците , те никога няма да ги пуснат в ЕС , докато не спрат да крадат история и не махнат името Македония.
71
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен - "Може ли Прoстак Динко всяка седмица да го показвате и да ни докладвате какви простотии е извършил."Може, може, защото въпросният го представят като "буден", "народен" и пр. легендарни илюзии, а той е просто една слугиня, началниците на която още не са се показали ачик. Как така "изработил" сам плоча (видя се по телевизията, професионална работа), тръгнал от Ямбол, а колата със софийски номер, колкото и да я криха. Аре, винаги дежурните манипулатори с изтъркани сценарии. Кой?!
70
0
 
25
 
! Отговори
анонимна. преди 7 години
Динко, Динко, тези работи така не се правят .Тихо , кротко и културно , без много шум и никой нямаше да те разбере. Вършиш си работата и обратно.Учи се от управляващите. Всичко си го правят"законно"