Динковите приключения на браздата: Блъскаха ме, удряха ме...

Скандал между ловеца на мигранти и македонските граничари
30 сеп 2016 18:00,
225
Динковите приключения на браздата: Блъскаха ме, удряха ме...
Снимка: Facebook

Динко от Ямбол, прочул се като "ловеца на мигранти", публикува във Facebook видео, на което се вижда как се кара с македонските граничари на границата ни. Причината за скандала е, че македонските власти не са го пуснали да мине границата.

Още по темата

Припомняме, че вчера Динко Вълев бе задържан на българо-македонската граница, след като опита да пренесе паметна плоча, подобна на тази, която беше потрошена от македонския журналист Миленко Неделковски.

Динко също се беше заканил, че иска да търси Миленко Неделковски. "Знаех го къде беше в 5 часа и затова бързах да отида там. Щях да го наплюя в лицето и щях да му кажа, че е жена", разкри пред Нова тв плановете си Динко.

В публикуваното видео се вижда повече за Динковите приключения на границата. Той е написал и уточнение под клипа: "Почнаха да ме блъскат и удрят и затова почнах да снимам".

На записа граничарите няколко пъти му казват да остави телефона и да спре да снима, но Динко спори с тях и предупреждава: "Не ме барай, не ща да ме бараш. Докоснеш ли ме, ще счупя някоя ръка!"

Ловецът на мигранти пита граничарите и "дали са мъже". Чува се и предложение за сбиване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


225
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
153
0
 
6
 
! Отговори
евала Динко преди 7 години
Динко е действащ патриот а не от тези на думи и чрез медиите
152
0
 
5
 
! Отговори
пенсионер преди 7 години
До АнонименХа,ха,ха,добре казано!Обикновено когато човек прави нещо хубаво, не го афишира!
151
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До пенсионерОткъде знаеш какво правим или не правим? :)
150
0
 
4
 
! Отговори
пенсионер преди 7 години
До-186,187,188Защо след като толкова патетично защитавате ''патриота'' Динко,не последвате неговия пример?
149
1
 
12
 
! Отговори
Хора, разберете! преди 7 години
Моля Ви оставете човека, живеем в "интересни времена" - както казват китайците, когато искат да прокълнат някой. Разберете на сто бежанци, един терорист да влезе, край. Раждат по шест - седем деца. Тези деца ще бъдат възпитани да мразят християните, нищо че им плащаме. В момента ние си внасяме тероризам. Очакват се нови между пет и десет хиляди "бежанци", ЕС даде пари за трайното им заселване в БГ по обезлюдени села, а не за ограда. България изчезва.
148
3
 
10
 
! Отговори
До 182 преди 7 години
За справяне с различни ситуации са нужни различни хора.Ако ще ходим на симфоничен концерт или на балет, ще са нужни флейтисти, цигулари и балетисти.Ако ще спираме на границата млади, въоръжени с ножове мъже, които искат да влязат у нас нелегално, изтънчените флейтисти и балетисти няма да свършат работа, нужен ще е Динко и други като него.Когато комшийски л.у.м.пен с чук поругава наша светиня в ден на наш национален празник, нежни момчета-балетисти няма да се справят. Но Динко ще може!
147
2
 
7
 
! Отговори
Друг до 182 преди 7 години
Българинът е оцелял, защото е създавал толкова деца, колкото е можел да изхрани.Динко иска да създаде условия за бъдещите си деца. Така постъпва всеки цивилизован човек, за разлика от онези, които първо създават толкова деца, колкото могат, а после наддават рев "Децата са гладни, подарете нещо, мааа!"Ние си имаме неколкостотин такива готованци, препитаващи се от това, което държавата ни изнудва да даваме за децата им. Сега още такива идват в ЕС, та да ги храним. Динко се опитва да ги спира!
146
0
 
3
 
! Отговори
до 182 преди 7 години
българинът е оцелял единствено защото е получил свобода преди 1915 година когато почва рязането на християни..Тогава България е свободна и при 1-ва национална катастрофа 1912г. избиват около 200 хил българи и изселват около 1 млн.При Армения например е много по-трагично, те губят почти 2млн души 1915г, изклани по кърищата...Ако не знаете истината я научете накрая
145
3
 
7
 
! Отговори
цуци преди 7 години
Те ни пратиха техен ненормалник, ние им пращаме наш
144
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аман от тия мутри бе!
143
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Динко е едно срамно явление в държавата ни. Вече е на 30 години. На тази възраст много други млади хора гледат деца и се грижат за семейство. Вместо това той се бори с бежанците да не би да подядат неродените му деца и това го приема като смисъл на живота си. Своята "кауза" я представя като борба за българщина. Българина е оцелял 13 века защото е имал много деца , днешният българин и българка не искат да раждат, но искат да запазят нацията си. Ето това не виждам как може да стане.
142
8
 
13
 
! Отговори
Аз Гражданинът преди 7 години
Динко....минко.... струва повече и от най-най набедените за родолюбци. напр. Волен, я вземете да попитате Волен,колко Българи живеят в Руската Федерация,и от къде до къде се простират териториите населени с Българи там,и каква вяра изповядват?Безродник,бил националист.Това интернационално *** и патриотизъм,....баси.
141
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
169, не омърсявай името на Рамбо с бабаитлъшката ганьовщина на тоя. Напротив, Рамбо не искаше да има проблеми с никой.
140
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не ме барай , ще ти счупя ръката...и македонските ченгенца нас.рани! Уахахаха
139
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
макетата са ***
138
12
 
13
 
! Отговори
КОЙ КОЙ КОЙ преди 7 години
Тоз *** и той националист,и той крещи да живей и той лошо гледа и той за бойко гласува,и той бежанци прекарва,и той политик стана и той месия стана ,и той речник няма и той е поредният селски бег
137
4
 
17
 
! Отговори
Различни манталитети преди 7 години
Теб са те блъскали и удряли, защото браниш българщината, а в БАН хрантутят пишман историци, етнолози, че даже и "култур-антрополози", които от десетилетия развиват такива конюнктурни теории, за каквито силните на деня ще им кажат "Браво!"Колкото пъти се сменят управляващите, толкова пъти ще се пребоядисат или ще се извъртят като ветропоказатели.А ти си рискувай здравето и живота, та да има на кого да се подиграват шкембестите лу.мп.ени-връзкари.Но има и други, които ще те оценят!
136
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Малеее Ореха се ос.ра..нямаше да се кандидатира преди 6 месеца сега иска да става президент.
135
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Доживяхме времена във които най много да се пазим от тези които крещят да живей,а ако не ги чуваш започват ежедневно да нахалстват по медии и фейсбук крещейки във лицето ти ,че са националисти,патриоти.Ето тези са най големите предатели и популисти,опитват се да яхнат вълната от недоволство срещу кражбите в КТБ,Белене,безхаберието по нивата в държавата ,и после всичката тази енергия срещу властта бива връщана и ползвана за подкрепа на същата власт.
134
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КАКВА ОМРАЗА СЕ ЛЕЕ ТУК СРЕЩУ ЕДИН ИСТИНСКИ БЪЛГАРСКИ ПАТРИОТПРАСИМИР КАРАКАЧАНОВ КАКВО НАПРАВИ? само някаква евтина пропаганда.