Майката, ударила дете в клас, заплашвала да го пребие

И преди е искала на висок глас обяснения, разказа директорката
12 окт 2016 12:07,
59
Майката, ударила дете в клас, заплашвала да го пребие
Снимка: Кадър Нова телевизия

Майката, която удари дете в училище "Филип Сакелариевич" в Свищов, го е обвинявала в кражба и е отправяла заплахи за живота му.

Още по темата

"Чух упреци, че детето е крадла, чух заплахи за живота му, заплашаваше, че ще го пребие", каза директорът на учебното заведение Диана Иванова пред Нова тв.

В понеделник майката нахлу в час на първокласници и удари шамар на дете. Причината - съмнение за откраднат учебник на дъщеря й.

Иванова заяви, че и преди е имало случаи, в които 28-годишната Наташа Павловска на висок глас е искала обяснения и е отправяла упреци - другото й дете е в четвърти клас.

"Имало е случаи предишните години, когато на висок глас е искала обяснения. За мен е по-агресивна вербално - упреквала е, искала е, но не съм предполагала, че може да стигне до там", допълни директорът и уточни, че учебникът в крайна сметка е намерен и не е откраднат.

"Дойде при чина и ме удари. Още се притеснявам малко", разказа и нападнатото дете.

Майката Наташа обаче отрича да е имало подобен инцидент: "Не е вярно това, аз не посягам на деца. Пет часа ме държаха полицаите. Две-три патрулки дойдоха, почнаха да ме бият, да ме влачат по коридорите".

Директорът Диана Иванова обеща, че училищните власти ще направят всичко възможно да осигурят видеонаблюдение и да ограничат достъпа на родителите, дори във фоайето.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
1
 
! Отговори
РККА преди 7 години
синът ми имаше подобен инцидент цялата му ръка бе раздрана.....от ноктите на госпожа учителката,имам и снимки на 5 см.белег,побеснял нахлух в школото но се освестих и в присъствието на охраната изведох детето от училище,всичко бе забравено на момента,оплакване без резултат...
36
3
 
7
 
! Отговори
майка преди 7 години
Тази жена не е добре, мъжът й също, а според мен и децата. Горките учители и съученици. Не знам защо всички са длъжни да търпят някакви луди, които правят каквото си искат. Нормалните хора трябва само да мълчат и да им понасят простотиите. Все интегрираните са с привилегии, а за нормалните деца кой мисли?
35
1
 
2
 
! Отговори
Същата тази директор преди 7 години
Си спаси живота в река Лим ! Оставяйки невръстни деца да загинат беше изтеглена от спасителите като СЛОН ! Мисля че е морално укоримо да работи с деца !
34
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тук има един, дето са го били едно време комунистите и така си е останал ид иот за цял животИди отът си е ид иот, няма значение кой го е бил.
33
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Баба Гита и бабаита :D
32
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НА ГЕРБ ПОДХОЖДА ПОВЕЧЕ, ТЕ ТАМ СА СИ ВСЕ ПРОФЕСИОНАЛНИ БИЯЧИОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО НА СИК И ВИСБОЙКО ОЩЕ СИ ПАЗИ БУХАЛКИТЕ.
31
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Тази от снимката е готова за президент от ГЕРБ"По-скоро за вице от БСП. По-красива е от Йотова и по-умна!
30
0
 
0
 
! Отговори
Аз преди 7 години
До РистуНаташа ...
29
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази от снимката е готова за президент от ГЕРБ
28
2
 
1
 
! Отговори
политически бой преди 7 години
у нашио квартал у София имаше много партизански деца и те много биеха тиа кои не беха партизански деца и мене ме биха по главата и от тогава не помним нищо ама успех да изкарам до четвърто отделение у училища апа тиа ми ядеха от закуската
27
2
 
4
 
! Отговори
изроди преди 7 години
По време на социализма милиционерите вкарваха в затвора децата на непартизаните а комунистите им късаха ушите ОТ БОЙ а по-късно им ги масажираха като един бодигард на бай ТОШО, който сега работи като министър-председател
26
2
 
11
 
! Отговори
КОЛЕЖКАТА преди 7 години
Моля, читателите да ме извинят за коментара ми под статията от вчера!И САМО ДА ДОПЪЛНЯ, ЧЕ АКО ТОВА *** ОТ СНИМКАТА, ОСЪЩЕСТВИ ФИЗИЧЕСКИ КОНТАКТ С МОЕТО ДЕТЕ ЩЕ И РАЗМЕНЯ МЯСТОТО НА ГЛАВАТА СЪС ***... И ЕДВА ЛИ НЯКОЙ ЩЕ ЗАБЕЛЕЖИ РАЗМЯНАТА.
25
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дааа, това е на Тиквара братовчедката. Познах я веднага. Малиии. мяза на Годзила. Като него, де.
24
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая много прилича на рускиня.
23
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
шведската хубавица на снимка
22
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГОДЗИЛААААА!
21
0
 
4
 
! Отговори
д-р преди 7 години
Познавам добре майката, ударила детето в клас. Тя е една много спокойна и тиха жена. Само дето по няколко пъти на ден леко прекъсва спокойствието и тишината си и пребива някое дете.
20
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Директорът Диана Иванова обеща, че училищните власти ще направят всичко възможно да осигурят видеонаблюдение и да ограничат достъпа на родителите, дори във фоайето." Винаги след дъжд качулка и след сватба булка
19
1
 
6
 
! Отговори
do #20 преди 7 години
Аз като съм дебела, да не се размножавам.Право на размножаване да имат само чалгарки, певачки и анорексички.Така ли?Поведението на майката няма нищо общо с наднорменото й тегло.Аз съм по-дебела, но съм спокойна. Детето ми е неспокойно и нервно, но прилича на баща си, който е висок, строен и нервак.
18
0
 
5
 
! Отговори
Темида преди 7 години
Вчера някаква изперкала кифла се застъпи за въпросната "маминка" с това че не се знае цялата история - както се казва всеки спор между двама има три гледни точки: на двете страни + това което премълчават. Какво право има някой, за да се саморазправя, независимо от случая, да не споменавам, че винаги се преценява опонента, и когато е в пъти по-слаб се стига до саморазправа. На това БОЛНО общество му трябват Крумови закони и връщане на лагерите!