Шотландски Динко у нас! Дари паравоенни с дронове и екипировка

Джим Доусън кани всички да дойдат в България и да помагат на границата
27 окт 2016 10:00,
105
Шотландски Динко у нас! Дари паравоенни с дронове и екипировка
Снимка: кадър, Youtube

Шотландски антимюсюлмански активист е участвал в преследване на нелегални имигранти по българо-турската граница и е дарил на организацията Българско народно опълчение "Шипка" екипировка – бронежилетки, дронове, както и очила за нощно виждане, съобщава в ."Дейли Рекърд".

"По времето на дядо ми, тази земя е била под владението на османците, на мюсюлманите. Сега те се връщат. Помнете, че силите на исляма някога са стигнали до Виена", припомня в едно от видеата Джим Доусън, който е категоричен: "Това не е политика, това е битка между доброто и злото, черното и бялото. Битка за кръста. Битка за Христос".

Във видеоклип Джим Доусън се показва облечен в камуфлаж и заявява, че подкрепя "тежко въоръжената българска организация Българско народно опълчение "Шипка". Шотландецът дори призовава всеки, който може, да дойде и да помага на българската организация. Ако пък е стар - да им прати пари.

Британецът е известен като фанатичен привърженик на забраната на абортите. Той е основател на крайнодясната партия "Първо Британия" (Britain first) и на нейното паравоенно крило "Отбранителна група Британия над всичко", което организира протести пред домовете на мюсюлмани във Великобритания.

Групата е заподозряна за нахлуването в редица джамии. Доусън е бивш високопоставен член на друга крайнодясна партия на Острова - "Британската национална партия", но се отцепва от нея през 2010 г., за да създаде "Британия над всичко". После напуска и тази формация, съобщи bTV.

Доусън е автор на множество клипове, с които призовава дарители от Европа и Америка да подкрепят въоръжаването на антиислямистките милиции в Източна Европа.

В материала, заснет в България, шотландецът напомня, че българо-турската граница е външна граница за ЕС. Той призовава за нейната защита, тъй като "нашествениците бежанци" се стремят да завладеят света.

Доусън казва, че е предал на българите дарение от бронежилетки, визьори за нощно виждане, дронове и друго оборудване.

"Дейли рекърд" нарича членовете на българската паравоенна групировка "гангстери" и посочва, че има доказателства, че Доусън е участвал в лова на бежанци с маскираните и тежковъоръжени български скинхедс.

В един от клиповете си, заснет от България, Доусън казва: "Ние сме на патрул по българо-турската граница и търсим нелегални. Отдадеността на тези момчета (българите от БНО "Шипка") е впечатляваща. Границите на Европа се защитават повече от тези мъже, отколкото от нашите правителства".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още по темата: ШипкашотландецДинко
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
0
 
0
 
! Отговори
до 80 преди 7 години
Така би било ако имахме държавници патриоти, а не продажни васали !
76
0
 
0
 
! Отговори
до 66 преди 7 години
Ми да. Питай Абрамович.а да ти не го познаваш и надали ще ти отговори
75
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Путин финансира радикални партии за да дестабилизира Европаинтересът на Москва към радикалните партиив Европа не е новина за никого, новина е стремително растящото им влияние.Една пета от членовете на ЕП принадлежат към радикални партии, които за извън европейския мейнстрийм, казва Петер Креко, директор на Института за политически изследвания в Будапеща и автор на новия доклад за връзките на Русия с европейските радикали.Поддържайки тесни връзки с тези партии, Русия може да дестабилизира Европа отвътре, особено сега, когато те са представени в Европарламента и, в същото време,да ле
74
11
 
1
 
! Отговори
време е преди 7 години
"тези патриоти" да се види кой ги спонсорира и на кого служат. Не на България във всеки случай. Ако имаше нужда държавата под нейно ръководство може да мобилизира доброволци не такива неясни банди
73
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В момента те са единствените, които вършат нещо против тази *** от нецивилизовани, необразовани и силно фанатизирани мургавели. Поне не пречете на хората, като няма да помагате. А който иска да помага - намерете фейсбук страницата им, има телефони, обадете се.
72
3
 
17
 
! Отговори
Стар набор от Сливен преди 7 години
Да са живи и здрави Владо Русев и неговите момчета от снимката ! С ВАС СМЕ. Поздрави от офицер о.з. от ТРЕТА БЪЛГАРСКА АРМИЯ.
71
2
 
11
 
! Отговори
do SHOPP 40 преди 7 години
Финансирането идва и от българи живеещи и работещи в чужбина и милеещи за Родината и близките си. Разбра ли ?
70
1
 
2
 
! Отговори
FBI преди 7 години
ДАНС не се интересува кой и каккъв е и защо финансира точно определен обект у нас с каква цел
69
0
 
3
 
! Отговори
до 62 и 65 преди 7 години
Сбъркал си адреса или искаш само да ни провокираш, май второто. Виж по-долу, че 90% не са на твойто мнение.
68
1
 
7
 
! Отговори
дo 65 преди 7 години
Или си напълно изглупял, или си платен *** на С.орос с промит мозък. НО НЕ СИ БЪЛГАРИН. На кого разчиташ да защити семейството ти от ислямистите ? БНО "Шипка" има вече повече от 20 000 членове и ще се разраства заедно с организцията Васил Левски на военни от запаса и с Национална Съпротива. Аз също ще ги подпомогна финансово.
67
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
браво, български момчета и момичета! бийте ги повече, преди да ги изритате обратно в турция, за да се разчуе какво чака всеки, нарушил границата и суверенитета на република българия!
66
4
 
5
 
! Отговори
до 71 от Бургас преди 7 години
Тези "пингвини" един ден ще те защитят !
65
6
 
3
 
! Отговори
до 68 преди 7 години
Тези заплахи които ръсиш против българи нали си наясно че може да пуснем сигнал до прокоратура и следствие и да те видим колко си смел в дествителност бе анонимнико...
64
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Виждам,че тук пише един краен ислямист или може би направо джихадист.Затова трябва да се организираме и да ги изметем,че не се знае още колко такива шетат из страната и да не стане после "след дъжд,качулка".Видяхте толерантните белгийци,французи и германци какво ги споходи.Тези хора не разбират от толерантно отношение.Нашите ценности са им чужди,а с жените се държат като с животни.
63
2
 
5
 
! Отговори
имало е едно време преди 7 години
Така се почна проливането на кръв в Югославия
62
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ха ха смех пълен значи Путин финансира Англия и Шотландия пък те финансират българите с екипировка по -големи глупости не бях чел :)
61
15
 
4
 
! Отговори
руски терористи вън преди 7 години
Знаем че такива ги финансира Путин има участници и в Украйна. Интересно защо до сега не са арестувани... Ако такива предизвикат гражданска война аз ще се бия срещу тях....Аман от продажници използващи цинично името "патриотични организации". Няма тищо такова . Тези са против България и искат да има тук кръв, лаjна и кал.Няма да има втора Босна да знаете!!!!
60
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво!Щом държавата е некадърна да опази границата ни,трябва да се самоорганизираме сами и да защитим страната ни от нашествениците,дори и с помощ отвън.
59
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Къде има "руски терористи" тук? Някой пак не си е измил очите сутрин и приказва небивалици. Ти тези хора познаваш ли ги лично че ги окачествяваш като "руски терористи"? Ами ако тези които наричаш "руски терористи" ги нямаше и дойдат истинските ислямски терористи? Някои хора явно използват форума само да пишат глупости.
58
17
 
3
 
! Отговори
руски терористи вън преди 7 години
от България. Има Полиция,Гранична поллиция и войска. Кои сте вие бандити да тероризирате?????Надяваме се, че българските държавни институции са наясно с посочените тук в материала ни антибългарски организации, които призовават за въоръжени бунтове срещу демократичната власт в България и са предприели мерки в защита на националната сигурност на българската държава и нация.