Рекордьор! 38-годишен бургазлия с 27-ма присъда

Този път го спипали с канабис и метамфетамини
14 ное 2016 18:45,
19
Рекордьор! 38-годишен бургазлия с 27-ма присъда
Снимка: архив, Bulphoto

Бургазлия на 38 години получи двадесет и седмата си присъда, съобщиха от Районната прокуратура в крайморския град. Този път провинението му е държане на канабис и метамфетамини.

Мъжът е признал вината си и се е споразумял с прокуратурата за ефективно наказание от 8 месеца "лишаване от свобода".

Той ще трябва да плати и 1000 лева глоба. Осъденият ще изтърпи наказанието си при първоначално строг режим.

От прокуратурата уточняват, че предишните осъждания са за различни престъпления. Последното изтърпяно мъжа наказание е било за кражба. Той е излязъл от затвора на 8 юни миналата година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
1
 
! Отговори
Ха Ха преди 7 години
Член 1 от НК - Който извърши второ престъпление, независимо от смекчаващи или утежняващи вината обстоятелства, независимо от пола, подлежи на кастрация...Безценно
14
2
 
1
 
! Отговори
Има едно решение преди 7 години
В национален план - удар срещу криминално проявените и срещу ***, дето не ги спира нищо. Решението е - за второ престъпление - КАСТРАЦИЯ.Един път - добре:1 сгрешил, 2 млад бил, 3 бил се напил...ВСЕКИ ГО Е ПРАВИЛ.Но втори път -БЕЗ ПРОШКА - КАСТРАЦИЯ!ХУМАННА КАСТРАЦИЯ.
13
0
 
2
 
! Отговори
ДЕКРИМИНАЛИЗАЦИЯ ЗА преди 7 години
Всеки политик, който е срещу това растение е против народа си и той не заслужава никаква власт! Време да поискаме подарък от природата!ДЕКРИМИНАЛИЗАЦИЯ ЗА КАНАБИСА!ПРИРОДАТА НЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!ПОЛИТИКАТА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!https://youtube/watch?v=D2EKxHw4NFI - "Отбягване на лечението" документален филм с Рик Симпсън, който е излекувал рак с канабисово масло!https://youtube/watch?v=oC3rwPi-eoU - историята на Дейвид Триплет, излекувал рак на кожата с масло от канабис!
12
0
 
2
 
! Отговори
ДЕКРИМИНАЛИЗАЦИЯ ЗА преди 7 години
Канабисът не е наркотик! Това е растение , което расте в природата и лекува рак, глаукома, астма, артрит , левкемия, деменция, болестта на Крон и още много други уж "нелечими" болести! Може да произвежда хартия, текстил, пластмаса, био-гориво, био-био-бетон и още над 50 000 приложения в индустрията! Канабисът прочиства почвата! Единствената причина, поради , която е забранен , е че пречи на шепа корпорации да печелят!
11
1
 
13
 
! Отговори
П.Петров преди 7 години
Сигурно си излежава присъдите на Слънчев бряг и после го пускат предсрочно за добро поведение ...Ето заради това загуби ГЕРБ , заради нежеланието да се справи с беззаконието, корупцията и липсата на държавност !
10
1
 
17
 
! Отговори
Наблюдател до 11 преди 7 години
"ДОСТоен" българин! Ще си го храним, ще си го гледаме, пък после ще му се "радваме" , като е на свобода, макар и за кратко. Шукар момче!
9
1
 
16
 
! Отговори
до 8 преди 7 години
От дост е
8
1
 
15
 
! Отговори
Какво да кажа преди 7 години
Е това е нашето кривосъдие споразумение с рецидивисти!
7
1
 
14
 
! Отговори
cc преди 7 години
8 месеца за наркодилър и рецидивист? ехаааа
6
0
 
28
 
! Отговори
наблюдател преди 7 години
Това още нищо не е. Да ни е жив и здрав, ще го видите за юбилея на 80 г още колко присъди ще има!
5
0
 
24
 
! Отговори
Гост преди 7 години
За съжаление познавам този тип. Преди няколко месеца имах сериозни неприятности с него. Казва се Тодор Марков и се представя, че е от Варна, но не е! Дано отново го приберат на "топло", за да не тормози хората!
4
4
 
26
 
! Отговори
Ряпооооо преди 7 години
После Мутрона,се чуди,какви са птиоритетите на хората!Основният е че има геноцид срещу българският народ!Престъпниците са недосегаеми!Мн бързо забрави "ние ги хвщаме те ги пускат"!Нали искаше власт за да проманиш системата....Балон!Черните изверги са над закона,никаква сигурност за хората!Майната му на народа ,нали и без това ни подменяте с амуджи!Общо взето страната е изгнила ,ти ми пелтечиш глупости.Трупаш дългове на гърба на гладуващите,но за вас е популистко да карате джипове под 300 000!
3
0
 
13
 
! Отговори
Наивен преди 7 години
Засега резултата е 38:27. С тази правосъдна система равенството е въпрос на време.
2
1
 
18
 
! Отговори
Що не го застреляте преди 7 години
на място ***? Явно няма надежда за него!
1
0
 
36
 
! Отговори
Бобчо преди 7 години
Тия присъди за Гинес ли ги съобщават???!?!!??